Slabý duch tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.26 12:54

@Janli to jsem taky četla, ale myslela jsem, že se to stane třeba u jednoho a ne u všech třech :?

• Citovat
  • Upravit
22925
11.1.26 13:02

Zkus jinou značku testu a citlivost 10. Já bych se možná i přikláněla k tomu, že něco začlo, ale s příchozí ms to odchází.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.26 13:06

@lucynka25 taky si to myslím, ms nemívám silnou a ted krvácím dost :( ale tím jak vyšel duch i na dnešním testu i přes krvácení a po namočení to bylo opravdu dost výrazné, tak jsem se přikláněla k tomu, že se třeba jedna i o ten hematom.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6626
11.1.26 13:42
@Anonymní píše: Více
:roll: Ty duchy nejsou pomalu ani vidět, dělají to prakticky všechny mamatesty. Duch, a mnohem výraznější, vyšel i z moči mojí osmileté dcery. Menzes máš silnou, protože jsi měla zpoždění a sliznice narostla víc, než jsi zvyklá. O žádný hematom se nejedná, máš normální menzes.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.26 15:14
@Anonymní píše: Více

Kdybys byla těhotná, tak bys po pěti dnech zpoždění měla pěknou čárku a ne sotva viditelné dušíky, které mamatesty běžně dělají. Ale chápu, když jsem se snažila o druhé dítě, tak pro mě taky bylo přijatelnější namluvit si, že to nejspíš bylo neúspěšné těhotenství, než se smířit s tím, že se zase nezadařilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex