Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano já tam něco vidím, ale ještě to není jisté. Zkus testovat za dva dny.
@Jessica4 dobře, děkuji já mám totiž spozdeni ms 16 dní.. A přijde mi divné že by se tam ukázalo jenom takhle málo
@Elisk1234 pokud máš tak velkém zpoždění, určitě bych šla okamžitě k Dr.Ja to takto měla, když se jednalo o zamlkle těhotenství.
@Elisk1234 píše:
@Jessica4 dobře, děkuji já mám totiž spozdeni ms 16 dní.. A přijde mi divné že by se tam ukázalo jenom takhle málo
Na 16 dni je to fakt málo
@Crystal87 zítra zavolám k Dr. Vlastně nic jiného mi není jen mě bolí prsa a občas v podbřišku, ale od 16.12.jsem měla covid tak jestli to nezpusobilo zpoždění ![]()
@Elisk1234 Slabého ducha vidím, ale na 16 dní zpoždění mi to nesedí. Spíš asi vadný test, ale rozhodně zajdi k dr, aby nebyl problém jinde. Držím palce.
@JackiEL8 určitě zajdu co nejdříve k Dr. Právě mi takhle vyšly 2 testy se slabým duchem ![]()
Po sestnacti dnech uz bys ty carky mela obe dost tlusty. Toto bude bud zpozdeni, nebo nejaky zabet mocaku nebo zamlkle…
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Měla jsem 5 dní zpožděnou MS, co se týče bolesti, nebyly stejné jako při očekávané MS. V podbřišku mě bolelo chvilkově, prsa spíš hodně citlivá než bolavá a hlavně i únava. Tak jsem si dělala mamatest a vyšel slabý duch, tak jsem druhý den testovala zas a taky slabý duch, jenže odpoledne jsem začala krvácet a jinak než při MS, nejdřív to bylo hodně slabé růžové až hnědé a pak se to rozjelo, bolesti bříška nemám. Četla jsem, že se může jednat i o hematom. Dnes jsem i přes krvácení zkoušela test znova a taky slabý duch. Všechny 3 testy jsem porovnala, ale samozřejmě ty dva jsou už vyschlé. Ten poslední, tak po namočení ta čárka byla dost výrazná a byla vidět hned, pak po pár minutách zeslábla. Ale stále tam vidím ducha. Máte s tím některá zkušenost? Předem děkuji za odpověď ![]()
Takový duchy dělají mamatesty normálně, s těhotenstvím to nemá nic společnýho.