Sladkosti - pečené nebo kupované?

Larr
14.7.12 19:16

Sladkosti - pečené nebo kupované??

Kupujete sladkosti nebo pečete, co je levnější a lepší pro vás, co pro ostatní. Jaké máte zkušenosti :roll: :mrgreen: Čemu dáváte přednost. :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
14.7.12 19:20

Pro mě je lepší rozhodně pečené doma, protože víc co to obsahuje. Dělám domácí mléčný řez, jinak různé buchty, bábovky, bublaniny, perníky…Taky domácí jogurt, tvaroháček…
Jinak kupuju nějaký mls když třeba někde jsme na výletě nebo na víkend pryč.

• Citovat
  • Upravit
6836
14.7.12 19:22

Za mně taky pečené doma, bohužel mi to moc nejde. Jediné, co se mi povede vždycky a dobře, je perník :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.7.12 19:29

Urcite pecene doma (kdyz je cas), v kupovanych mi vadi zbytecne moc ecek, u domacich sladkosti vim presne, co obsahuji a muzu pouzit napr. hnedy cukr nebo med misto bileho cukru, nejakou celozrnou mouku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
14.7.12 19:33

Mám radši kupované - pečení mě vůbec nebaví :lol:. Ale v nouzi jsem schopná nějaký moučník vyrobit. Vánoční cukroví ale nepeču, nechávám ho péci ve vyhlášené domácí cukrárně - pečou výhradně z poctivých surovin a člověk to také oproti konkurenci pořádně zaplatí, ale stojí to za to jak vizuálně, tak hlavně chuťově. Já si dám radši nohy nahoru a koukám na pohádky :lol:.

• Citovat
  • Upravit
6271
14.7.12 19:35

U nás jede pečené ve velkém, manžel sladké rád děti taky, tak minimálně 2× do týdne nějakou buchtu nebo koláč upeču, a co kupujem, tak spíš tak na výlety, na doma moc né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 19:37

Máme radši pečené, ale bohužel na pečení kolikrát nemám čas :( Děti, ale prskají, že to z krámu není dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
14.7.12 19:37
@zichisek píše:
Pro mě je lepší rozhodně pečené doma, protože víc co to obsahuje. Dělám domácí mléčný řez, jinak různé buchty, bábovky, bublaniny, perníky…Taky domácí jogurt, tvaroháček…
Jinak kupuju nějaký mls když třeba někde jsme na výletě nebo na víkend pryč.

Ahoj, mohla bych poprosit o recept na ten mléčný řez? Děkuji :kytka:
Jinak za mně taky pečené - vím z čeho peču a dcerky se taky rády zapojí do pečení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.7.12 19:38

Jsme na tom stejně, taky kupujeme ;)

@Naima píše:
Mám radši kupované - pečení mě vůbec nebaví :lol:. Ale v nouzi jsem schopná nějaký moučník vyrobit. Vánoční cukroví ale nepeču, nechávám ho péci ve vyhlášené domácí cukrárně - pečou výhradně z poctivých surovin a člověk to také oproti konkurenci pořádně zaplatí, ale stojí to za to jak vizuálně, tak hlavně chuťově. Já si dám radši nohy nahoru a koukám na pohádky :lol:.
  • Citovat
  • Upravit
17013
14.7.12 19:45

Já mám raději kupované, peču to jo, ale tolik mi to nechutná no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.7.12 19:48

Nejlépe žádné. :mrgreen: Já sladké nemám ráda, takže to nevyhledávám, ale chlap si sem tam dá a určitě preferuje domácí. V obchodě mu kupuju akorát na Velikonoce a na Mikuláše do balíčku, jinak fakt nic. Doma dělám hodně bublaniny, míša a kinder řezy, perník, makovec… atd. Docela mě to i baví, narozdíl od vánočního cukroví - to nesnáším, neznám horší práci. :mrgreen: :zed: A rok co rok je to stejné a já peču, protože manžel si nedokáže Vánoce bez vůně cukroví představit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
14.7.12 19:49
@monika32 píše:
Já mám raději kupované, peču to jo, ale tolik mi to nechutná no :nevim:

přesně!!!
Něco upeču minimálně jednou týdně, ale stejně si dám radši kupovanou sušenku nebo nějakou čokoládovou tyčinku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.7.12 19:50

Ja teda pecu hlavne takove ty jednoduche buchty na plech, kde se jen smichaji vsechny prisady a je to :) Na nejake slozite peceni me taky neuzije, v kuchyni se snazim travit co nejmin casu. Ale kupovane buchty mi pripadaji az moc sladke a umele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.7.12 19:50
@cimbík píše:
Ahoj, mohla bych poprosit o recept na ten mléčný řez? Děkuji :kytka:
Jinak za mně taky pečené - vím z čeho peču a dcerky se taky rády zapojí do pečení ;)

Dělám tento http://www.mimibazar.cz/recept.php?… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
59
14.7.12 19:54

Pečeme koláče a buchty a kupujeme sušenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí