Kmínový odvar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kmínový odvar
Ahojky, nevíte, prosím, jak dlouho se může používat kmínový odvar? Můj chlapeček má měsíc a od 1.týdne jsem mu na radu lékařky začala míchat UM s kmínovým odvarem, kvůli prdíkům. Teď už je to s těma prdíkama lepší, používáme i Espumisan. Nějakou dobu už nás ale trápí tvrdá hovínka a prý to může způsobit dlouhodobé používání kmínu. Nevíte, co je na tom pravdy? Dík moc za odpovědi!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Od druhe do ctvrteho mesice jsme kminovy cajik male davali denne a kakala v poradku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Endorfin píše:
Ahojky, nevíte, prosím, jak dlouho se může používat kmínový odvar? Můj chlapeček má měsíc a od 1.týdne jsem mu na radu lékařky začala míchat UM s kmínovým odvarem, kvůli prdíkům. Teď už je to s těma prdíkama lepší, používáme i Espumisan. Nějakou dobu už nás ale trápí tvrdá hovínka a prý to může způsobit dlouhodobé používání kmínu. Nevíte, co je na tom pravdy? Dík moc za odpovědi!!
Mně dr. na tuhou stolici doporučila vývar z ovesných vloček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecně se „bylinné“ odvary nemají užívat nepřetržitě déle než pár týdnů kvůli tomu, že si pak tělo na to zvyká.
Doporučuji na chvíli vysadit a přidávat fenyklové čaje - mají stejný účinek, snižují plynatost a nadýmání a čistí trávící trakt. - takže bych to pak střídala..
- Citovat
- Upravit
Jen mě teď napadlo - nepřetržité zácpy a prdíky přeci nejsou normální.. Dala vám doktorka žádanku na alergologii, zda brouček není alergický na laktozu či jinou složku UM?
Zkusila bych změnit i UM za nějakou hypoalergenní - zda se něco změní ![]()
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:
Jen mě teď napadlo - nepřetržité zácpy a prdíky přeci nejsou normální.. Dala vám doktorka žádanku na alergologii, zda brouček není alergický na laktozu či jinou složku UM?
Zkusila bych změnit i UM za nějakou hypoalergenní - zda se něco změní
Stravu jsme už měnili. Začínali jsme na Nutrilonu a pak jsme to změnili na Sunar Nutradefense.Po tom pár dní kakal, ale už 4.den zase zácpy a bez rourky se nevykaká. Prý tady ty problémy mimča mají asi do 3.měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jak pripravujete miminkum odvar z kminu? v jakem pomeru voda a kmin? maly ma 3,5 mesice. diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
odvar z anyzu
Ahoj, muzu mimcu udelat odvar z anyzu stejne jako mu delam odvar z kminu? Jakože lžička kminu do hrnicku, zalit vodou a chvilku louhovat? Děkuji za odpoved ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano muzes. Mam vyzkoušeno na svých 2 dětech kmín, fenykl i anyz. Oběma podáváno cca od 1.mesice.
- Citovat
- Upravit
Chci se zeptat. Kdyz piju kminovy odvar, muze mit vliv na chut mleka? Mimco od te doby nadherne prdi, ale hrozne blbne s prisatim a nechce poradne pit. Muze to byt kminem nebo jen nahoda? Zkousime teprve od vcera
- načítám...
- Citovat
- Zmínit