Dáváte míchaná vajíčka?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dáváte míchaná vajíčka?
Ahoj, malá má 17 měsíců, vařené vajíčko jí chutná, tak mě napadlo udělat jí míchaná vajíčka, děláte je vašim mrňouskům?:) díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj já je malé dávám i květákový mozeček. Obojí miluje, ale snažím se to dělat déle, aby žloutek byl dost uvařený ne tekutý. Pokud nemá s vejci problém klidně to vyzkoušej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že by to šlo, ale ne na tuku, ale jen na vodě
Podle mě, když jí vajíčko normálně, tak by to nevadilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V roce a půl jednou za čas míchané vajíčko dostal, ale ne moc často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi od dvou let obcas delam. Na trose masla a poradne je prodelam. Delam sem tam i chleba ve vajicku, na teflonce s trochou masla, temer to neni mastne. U nas nej vecere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam, ale aby byly srazene. Ja je tak teda delam i sobe, tekute nesnasim
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala ma rok a pul a „vajecinku“ miluje… delam jen na kapce masla, a osmahnu do tuha, aby bylo vajicko uplne dodelane!!!
Vzdycky si mlaska a ji jako nezavrena!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim, ze to maji deti radi, ostatne i dospelaci
. U nas vedou vajicka ve vsech podobach, i pomazanka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám. Nějak mě nikdy nenapadlo o tom přemýšlet. Dělám je na másle s jarní cibulkou, sýrem a trochou šunky.
- Citovat
- Upravit
moje tchýně prý nedávala do 6 a ani by nedala a nedávno mě zjela jedna známá, že vůbec nemám dávat vajíčka, že děti to nesmí nejmíň do 3 let..
Já samozřejmě dávám asi od roka a půl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zvláštní nám doktorka říkala že žloutek dávat od půl roku a vajíčko od roka. Když pořádně povaříš tak proč ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám. Máme domácí vajíčka, na trošce másla a pořádně udělat. Nevidím důvod proč ne. Malá to má ráda.
- Citovat
- Upravit
Davam tez, jen na vode ci trose masla, zloutek jedl cca od roka, bilek ale pozdeji, neb je mladej alergik a bilek patri mezi alergeny a z tohodo duvodu se nedoporucuje davat hodne malym prckum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit