Z čeho učit pít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Z čeho učit pít?
Prosím o radu a zkušenosti
z čeho mám učit pít syna (7 m). Pije krásně z lahviček Avent, ale mám max 260ml (to má tak na 2 napití). Kupovat větší lahvičku se mi nechce, tak přemýšlím nad nějakým učícím hrnečkem (ale ty sou většinou taky malý…) nebo ještě vydržet a zkusit později rovnou petku s takovým tím sosákem, jak má třeba rajec nebo ty dětský pitíčka?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ucici hrnicky vetsinou moc vetsi nejsou, navic moje deti, zvykle na flasku z nich pit nechteli a neumeli. Cca do roka a pul jsem nechala tu flasku. PETky nedavam, uvolnuji se z toho nejaky sajrajty. Mladsi ma NUK junior cup, cca 300ml a starsi zdravou lahev, ta ma 500ml. Ale v 7 m bych nechala tu flasku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda! My mame 260 vody nebo caje na cely den a to vetsinou jeste zustane a vylevam. Takze to koc neporadim. Z hrnicku mu to nejde. Netusi co ma s tim pitkem delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy píše:
Ucici hrnicky vetsinou moc vetsi nejsou, navic moje deti, zvykle na flasku z nich pit nechteli a neumeli. Cca do roka a pul jsem nechala tu flasku. PETky nedavam, uvolnuji se z toho nejaky sajrajty. Mladsi ma NUK junior cup, cca 300ml a starsi zdravou lahev, ta ma 500ml. Ale v 7 m bych nechala tu flasku
to ne, teď by z toho asi ještě nepil, myslela sem jako dávat ještě lahvičku a později zkusit něco jinýho - na tu zdravou láhev sem už taky koukala, ale to je pro větší…
@Barusak78 Takhle se mi rozpil až v těch vedrech, mlíko nechce (vidí prso a už řve), tak ho nelejvám vodou nebo ředěnejma šťávičkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsak my jsme oboji meli od toho roka a pul jak pisu. Ten junior cup je stejny princip jako ta zdrava lahev. Proste jak flaska na kolo. U nas se proste neujalo nic co melo nejakou protitekouci membranu. A co se tyce udrzby tak zlata flaska
. A ze zkusenosti muzu rict ze z flasky pili vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy aha, předtím sem to blbě přečetla (v 7 bych nedala tu flašku)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, mám dotaz od kdy je vhodný hrníček z Ikee ve tvaru žabáka(mají i misku, bryndák atd.)Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to dite zvladne tak klidne od pul roka. Je to proste hrnek s dirkama ve vicku, mame neco podobneho z domacich potreb, mladsi z toho pije doma mliko. Je super ale nejde vzit ven je tekouci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy píše:
Pokud to dite zvladne tak klidne od pul roka. Je to proste hrnek s dirkama ve vicku, mame neco podobneho z domacich potreb, mladsi z toho pije doma mliko. Je super ale nejde vzit ven je tekouci.
Jo tekoucí je, naše malá si ho zamilovala…já ho tedka vytáhla je ještě po první dceři a ta malá ho nechce pustit z ruky. Už si nepamatuji od kdy ho ta starší měla..díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tedka mě tak napadlo dala jsem ho do sterilizátoru, tak snad se mu nic nestane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kreali píše:
Tedka mě tak napadlo dala jsem ho do sterilizátoru, tak snad se mu nic nestane
Snad ne, pokud nejsi sikovna jak ja. Jsem jednou misto mikrovln pustila gril
. Neprezil ani sterilizator.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy píše:
Snad ne, pokud nejsi sikovna jak ja. Jsem jednou misto mikrovln pustila gril. Neprezil ani sterilizator.
Vše je o. k. hrníček žije
- načítám...
- Citovat
- Zmínit