Slaná žemlovka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.9.15 08:49

slana zemlovka

Skusili ste? Varili ste? Poradite ako na to?… u nas doma nejdu sladke jedla ani deckam a tvrde rohliky sa hromadia :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
30.9.15 09:16

@Bábi Zlopočasná a co je osmažit ve vajíčku? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 09:47

@Tinuvien toho sme uz prejedeni :mrgreen: Clovek vzdy kupi, ale decka nie vzdy zjedia :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
30.9.15 09:53

@Bábi Zlopočasná ja delam takovou jakoby nadivku z rohliku. Pouzijes rohliky, mliko, vajicka, sunku a hlavne vrsky z celeru a das zapect jako zemlovku. Mne to chutna ;), ale spousta lidi by to jiste nejedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
30.9.15 09:55

Jo a zapomela jsem na varenej kvetak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
30.9.15 09:56

Já z rohlíků dělám nádivku k masu, když zůstane nějaké maso. Rohlíky nakrájím na kostky dám rožšlehané vajíčka s mlékem, solí, pepřem, majoránkou, nasekanou petrželkou, česnekem (naši dávají grilovací koření a nasekané játra) nechám ty rohlíky nacucnou, promíchám a dám na plech a do toho to maso a upeču v troubě.

Pak dělám hubník, je to hodně podobné akorát rozdělím vajíčko na bílek a žloutek, nakrájené rohlíky zamíchám se žloutkem, česnekem, majoránkou, solí, pepřem a petrželkou, dám podušené houby, ušlehám sníh a opatrně vmíchám a dám péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 10:23

Ten hubnik by som mohla skusit… mne a manzelovi, decka asi ziju z lasky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
30.9.15 10:26

Taky děláme nádivku :-)

Nakrájím rohlíky - tak 15, přidám mléko, aby se pořádně nacucaly, 3 vajíčka, sůl, pepř, 20 dkg krájené šunky na kostičky ( když mám játra tak i ty), majoránku, libeček, celerovou a petrželovou nať, trochu másla a dám na 40 minut zapéct a je to mnamka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
30.9.15 10:54

@Bábi Zlopočasná Zato naše děti musí živit každá minimálně tři tasemnice :mrgreen:. Ten hubník určitě vyzkoušej, je hodně dobrý, letos je nevýhoda, že u nás houby moc nerostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí