Bábovky BONAMI - zkušenosti

31017
30.9.15 08:18

Bábovky BONAMI - zkušenosti

Nemáte někdo doma? Uvítám jakékoliv zkušenosti. Chci pořídit jako dárek, ale ráda bych měla jistotu, že výsledek bude opravdu vypadat jako v reklamě výrobce. Stojí to dost peněz, tak aby pak nezpůsobovala nějaká traumata, jako že bábovka nejde vyklopit, na tenkých okrajích vzoru je připálená a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
30.9.15 08:21

Pridavam se k dotazu a cekam, co kdo napise. Taky me tohle zajima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
30.9.15 08:23

@Hobitka ve „vařící“ skupince na fcb ji pár holek má a chválí si ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.9.15 08:53

Jestli myslíš takovou tu kovovou, tak tu mám doma už rok a nedám na ni dopustit. Stála tedy fakt hodně, ale nelituju ani koruny, bábovka jde úžasně sama vyklopit a fakt je to kvalitní materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
30.9.15 10:50

@Simona_Black Diky moc. Jo, myslim ty kovove. Muzu se jeste zeptat - vymazava a vysypava se to normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.9.15 15:31

@Hobitka Já ji vymazávám a vysypávám, ale spíš ze zvyku. Zatím jsem teda nikdy neměla problém, že by mi bábovka nešla vyklopit. Jde to opravdu samo, takže za mě pokud je to dárek pro někoho, kdo rád peče, tak bude za tuhle formu určitě rád. Hlavně mají i super ty tvary na bábovku, takže u nás vždycky všichni obdivují i ten tvar bábovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
30.9.15 15:38

Jestli ti jde o ty formy od Nordic Ware - tak ty mám tři a jsou PERFEKTNÍ a opravdu po vyklopení vypadjí jako na obrázku. Ale vymazat a vysypat se musí!!! Onehdá jsem to zkusila bez - a musela jsem to vydloubat :-)
Jinak - tady máš přímo výrobce (myslím, že je i levnější o něco): http://www.nordic-ware.cz/…kove-formy/1
Dárek pro někoho kdo peče je to suprovej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
30.9.15 16:43

@Simona_Black @Petrušačka Holky dik, tak ja tedy koupim, chci to pro mamku, oni vsechno maji, co potrebujou, to si koupi… Ale je takova zatizena, aby vsechno „vypadalo“, tak me tohle zaujalo.

@Petrušačka Dik za odkaz, to je fakt 200 Kc rozdil, a to se jeste na Bonami tvarej, ze jsou v akci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí