Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nemáte někdo doma? Uvítám jakékoliv zkušenosti. Chci pořídit jako dárek, ale ráda bych měla jistotu, že výsledek bude opravdu vypadat jako v reklamě výrobce. Stojí to dost peněz, tak aby pak nezpůsobovala nějaká traumata, jako že bábovka nejde vyklopit, na tenkých okrajích vzoru je připálená a tak.
Pridavam se k dotazu a cekam, co kdo napise. Taky me tohle zajima!
@Hobitka ve „vařící“ skupince na fcb ji pár holek má a chválí si ji
Jestli myslíš takovou tu kovovou, tak tu mám doma už rok a nedám na ni dopustit. Stála tedy fakt hodně, ale nelituju ani koruny, bábovka jde úžasně sama vyklopit a fakt je to kvalitní materiál.
@Simona_Black Diky moc. Jo, myslim ty kovove. Muzu se jeste zeptat - vymazava a vysypava se to normalne?
@Hobitka Já ji vymazávám a vysypávám, ale spíš ze zvyku. Zatím jsem teda nikdy neměla problém, že by mi bábovka nešla vyklopit. Jde to opravdu samo, takže za mě pokud je to dárek pro někoho, kdo rád peče, tak bude za tuhle formu určitě rád. Hlavně mají i super ty tvary na bábovku, takže u nás vždycky všichni obdivují i ten tvar bábovky ![]()
Jestli ti jde o ty formy od Nordic Ware - tak ty mám tři a jsou PERFEKTNÍ a opravdu po vyklopení vypadjí jako na obrázku. Ale vymazat a vysypat se musí!!! Onehdá jsem to zkusila bez - a musela jsem to vydloubat ![]()
Jinak - tady máš přímo výrobce (myslím, že je i levnější o něco): http://www.nordic-ware.cz/…kove-formy/1
Dárek pro někoho kdo peče je to suprovej!
@Simona_Black @Petrušačka Holky dik, tak ja tedy koupim, chci to pro mamku, oni vsechno maji, co potrebujou, to si koupi… Ale je takova zatizena, aby vsechno „vypadalo“, tak me tohle zaujalo.
@Petrušačka Dik za odkaz, to je fakt 200 Kc rozdil, a to se jeste na Bonami tvarej, ze jsou v akci..