Slazené přesnídávky pro 14měšíční?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
polokoule
2.3.14 12:00

slazene presnidavky

Ahoj.Dnes mi donesla pritelova mati pro 14 mesicni dceru 8 slazenych hello presnidavek.Dali byste to 14 mesicni holce treba 2 za tyden nebo vubec?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17472
2.3.14 12:02

Klidně bych dala.. nevidím důvod nedávat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.3.14 12:03

A kolik tam toho cukru je na celkove mnozstvi? Jednou za cas bych dala.

• Citovat
  • Upravit
4465
2.3.14 12:04

Sem tam samotnou, jinak smíchat s bílým jogurtem, pokud se ti zdají moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.3.14 12:05

Já přesnídávky miluju, tak bych je snědla sama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.3.14 12:05

Zrovna v Hello mi vadi ten podelanej kukuricnej skrob mnohem vic, nez cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.3.14 12:07

Myslím, že to dítě přežije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.3.14 12:13
@AliTad píše:
Já přesnídávky miluju, tak bych je snědla sama :jazyk:
:palec: :lol:
dala bych. zkušenosti mě tak nějak naučily, že nedávat dítěti žádný cukr je blbost. před starším jsem existenci cukru tajila do 18m, do tý doby neměl ani zrníčko, pak jsem byla nucena polehoučku rezignovat(sama mám sladký ráda), a nyní 4 leťák se po sladkým může utlouct. maldší měl ke sladkostem díky staršímu přístup od cca roka, kdy začal jíst normální jídlo, a světe div se, dal si pár lžiček, a nechtěl..postupně získal ke sladkostem úplný odpor. nejí sladký vůbec, když dělám výjimečně k obědu palačinky, tak jemu musím naslano, ovocných knedlíků se taktéž nedotkne, slazenou přesnídávku také odmítá, slazený jogurt jen výjimečně. prostě cokoliv sladkého u něj vyvolá znechucený škleb. a naprosto miluje zeleninový polívky. takže možná je lepší dítěti ukázat všechny chutě už po roce :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.3.14 12:15

Jo, dala. Už je dost velká a sem tam trocha cukru jí neuškodí. Já dávala striktně neslazené do jednoho roku, poté už občas i slazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
2.3.14 12:16

Ono záleží jak chceš dceru stravovat, já třeba nechci zbytečně přislazovat moc brzy. Jinak jak už holky psali výše buď bych je snědla sama nebo to riskla a pokud to malý dávat nechceš řekni to i všem okolo ať pak nemáš takový dilema :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11117
2.3.14 12:17

Nedavno jsem slysela detskou lekarku mluvit na tema, ze izolovat uplne deti od sladkeho je stejne spatne jak je tim sladkym denne cpat.
proste vseho s mirou a rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.3.14 12:19

@slavuska1 Mam stejny nazor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.3.14 12:42
@CokeLady píše:
Neřešila bych, že jsou slazené, ale co v přesnídávkách hello je.

Radši byhc dítěti dala jablko než předraženou kejdu http://www. chemievjidle. cz/presnidavka/hello-ovocna-presnidavka-s-broskvemi-linea-nivnice#

Příspěvek upraven 02.03.14 v 12:20

Ale na éčkách zase tak nejhůř nedopadla :lol: a to, že je přeslazená asi vědí všichni :nevim:

Byla jsem na přednášce Víta Syrového, ten říkal, že pokud člověk dá třeba takovou potravinu, tak to neznamená, že je vše špatně, v minimálním množství to fakt nevadí, průšvih by byl, kdyby jsi jí potom dala bobíka a následoval by Brumík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.14 12:53

Nedala bych. Dala bych je jen v případě, že bych byla chudá jak kostelní myš a neměla peníze na čerstvé ovoce.

Cukr je silně návykový, nedávám ho, nedávala bych ho, dokud to není nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.3.14 12:55

Mně nevadí ani ten cukr, ale to, že tam není skoro žádné ovoce :cert: Proto jsem přesnídávky nikdy nedávala, jen občas se 100% ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí