Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, my jsme vyzkoušeli všechno možné, ale jedině Pampersky mi příjdou takové měkkoučké a jemné. Obojí, i když SP jsou tenčí. Nevím, jestli jsou všechny Huggies stejné, ale my měli takové pro miminka od 4 kg a byly to podle mě tuhé sprosté škrábající plíny. Stále je teď mají v různých drogeriích v akci, tak nevím, co to byla za série. Já bych si to teda na celý den na zadek nedala ![]()
Ahoj,
jak už psaly holky - přes den používám Sleep and Play nebo Tesco a na noc či delší cestování jistotu = Huggies Super flex, ty mi fakt přijdou perfektní.
Petra
Ahoj, tak nám dřív teda SaP absolutně nšly, byly hned pročůraný stejně jako active. Ale teď jsem na ně přešla a jsme spokojení. Manža mi koupil dvoje active v akci a zjistila jsem,že jsou najednou skoro 100% a ani přes noc nejsou skrz. Ano activky ano SaP. Nevím jak je to možné, ale teˇpouze SaP nebo activky. Navíc jsou teď docela často na ně leckde akce,tak vyjdou kolem 4kč/ks a to se mi zdá fajn.
Ahoj holky,
přidávám se k názoru, že každému mimi vyhovuje něco jiného. A taky záleží na věku miminka.
Když byla Terka malá, tak Sleep and Play jsem dobrala jeden balík, každá druhá protekla a tak jsme přešli na Huggies Superflex a Sleep and Play prodali zbytek.
Teď jak přešla na tuhou stravu, tak ty hovínka jsou jiná,(pardon za popis), koupila jsem na zkoušku Sleep and Play s heřmánkem v akci a zatím jsem spokojená. Na noc dávám klasické Pampersky. Huggiesky už nedáváme, protože se nám zařezávaly do špíčků ![]()
Vyzkoušela jsem už hodně plínek a pro nás nej na noc Pampers s Bath Fresh a přes den taky nebo ty Sleep and Play nebo Happy Baby.
Neoprudily jsme se po žádných, občas používáme i Tesco fialové, cena je bomba.
Příjemný výběr a neopruzené prdelky mimísů..;-)
A samozřejmě krásné Vánoce všem ![]()
Ja jsem je používala, až asi od roka a pul, protože jsou tenke a malé v nich nebylo v letě horko, navíc byla poněkud robustnější a ve všech ostatních měla velký zadek. Jinak jsem ráda používala happy od belly, a jedny plenky z Lidla, měly takový proužek, který modral, podle toho kolik mimi načuralo, takže člověk přesně věděl, kdy měnit. Měli i dobrý gumičky, neprosakovaly.
Markéta
Tak v říjnu jsem si na ně stěžovala, ale od 2 měsíců malá kaká jen tak aby se neřeklo, takže už mi nevadí, už kupuju jen Sleep and Play, za 220,– jsou vážně bezkonkurenční. Už jsem se Pamperskama tak zmlsala, že už mi najednou Tesco plenky připadají moc silné a navíc jen o dvacku levnější…
My SP pročůráme během procházky, takže kupuju Huggies premium asi od 2 měsíců a nedám na ně dopustit. Před tím jsme zkoušeli i jinné a jakmile byli s igelitem tak se nám malá oprudila během půl hodiny
Ahoj, SaP jsou snad (pro mě) jedny s nejhorších plen. Jso zenké, skoro nesajou. Malá dost pije a SaP vydržely max 1hod. Activ Baby jsou v poho
Používám Huggiesky, Pampers Active a teď jsem koupila v akci SaP a je fakt, že ty SaP jsou dost tenké, dávám je jen třeba na chvilku před spaním, ale ty Active baby taky nemají vzadu gumičku a taky se mi několikrát stalo, že to proteklo právě na zádech. Takže u mě vedou Huggiesky, které jsou silnější a mají gumky.
Používám Huggiesky, Pampers Active a teď jsem koupila v akci SaP a je fakt, že ty SaP jsou dost tenké, dávám je jen třeba na chvilku před spaním, ale ty Active baby taky nemají vzadu gumičku a taky se mi několikrát stalo, že to proteklo právě na zádech. Takže u mě vedou Huggiesky, které jsou silnější a mají gumky.
Já jsem si tyto plenky koupila jen jednou.
Hořce jsem litovala a těšila se, až je konečně doberem.
Malá se mi z nich skoro pokaždé pročůrala nebo prokadila ![]()
Běžně používám Háppy a s těmi jsem moc spokojená. Dříve jsem občas koupila i Tesco.
Já používám P activ,hlavně na noc, a jsou super.Koupila jsem je v akci.Jinak fialové Tesco jsou taky dobré,ale tam se moc nedostanem a hlavně nechodí nám letáky a tak nevím,kdy jsou akce.Vyzkoušela jsem taky Lidl a nejsou špatné na den,ale musí se častěji měnit.Huggies katastrofa!!Po těch se tak úžasně oprudil.
Záleží na každém mimču,jak má citlivou kůži a co snese. ![]()
My používáme HUGGIES SUPERFLEX a jsou skvělé.
Sleep and Play jsme dostali jednou jako pozornost od známých a musím říct, že bych je pak nekoupila. Jsou ošizenější a většinou se mi malá pročůrala či prokadila skrz na skrz. Úplně první plínky jsem dávala Pampers http://pampers.cz/…_det_102.php
Ale jakmile jsem chtěla přejít na další velikost, tak se mi vždy prokadila na zádech.
Tak jsme zkusila HUGGIES SUPERFLEX a nemůžu si je vynachválit.
Taky jsem z nich nešťstná. Doteďka jsme měly Pampers 2-6 a střídala je s Babylove, a byly v pohodě, teď jsem koupila SaP midi (4-9) s heřmánkem, v Intersparu tuším za 249 a hrůza hrůz. Malý je pročůral hned, řve v nich (nepřišla jsem na to, jestli mu vadí ten heřmánek nebo gumičky) a je zle. Přes den je na chvíli snese, jinak nic. Vrátlila jsem se k Babylove a na noc jsem koupila Huggies superflex a spíme celou noc (no s Nutrilonem kojící nezáviďte, měnila bych).