Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, neboť ani po přečtení stránek pampers, mi není jasné, jaký je rozdíl mezi plenkami active baby a sleep and play… po radí mi někdo? používáme sleep and play a jsme max spokojení, jak po stránce kvality, tak po stránce finanční… jsou levnější než tesco plíny (z kterých se nám mates pěkně oprudil..) Jste se sleep and play spokojení? nebo už jste odhalili nějaký nedostatek? My máme jen dva měsíce a jsme ve fázi zkoušení a testování v podstatě všeho, co se týká miminek ![]()
Děkuju.
Ahoja,
já bych řekla, že ty Sleep and Play jsou obyčejnější než Active Baby. Jsou tenčí a nemají vzadu gumičku (i když nevím, jestli ji ty druhé mají). My je máme teď, ale jinak používáme Huggies Superflex a ty mi přijdou o dost lepší. Jednak kvůli těm gumičkám a jednak jsou silnější, takže se do nich víc vejde
Ty sleepky koupil manžel v nějaké akci, tak je teď zrovna máme. Už dvě rána ale byla pročůraná. Ondra spinká na boku a měl pod sebou mokrý koláč. S těma Huggieskama se mi to nikdy nestalo.
Ale jinak na den jsou bezvadné, nic zá:,–(ního jim nemohu vytknout. Na noc ale budu dávat raději ty druhé.
M.
Anonymní, rozdíl tam je a velký. U Sleep and Play je míň materiálu, plínky jsou mnohem tenčí a když se podíváš tou plínou skrz světlo, uvidíš, že jsou takový nachuchlaný uvnitř. Active jsou kvalitnější. Já jsem se SaP nebyla vůbec spokojená, Sára je měla jenom v porodnici a jinak mi nesmějí přes práh. Jednak když se počůrala, musela jsem jí hned přebalit, protože prostě byla hned durch a když se pokakala…tak to jsem jí musela komplet převlíct. Takže mě se rozhodně nevyplatili, naopak.
Mě vyhovovali ( a vyhovují ) fialové Tesca
. Když byla Sárinka ještě maličkatá, tak jsem používala i Huggiesky, ty s těma disneyho obrázkama ( nemůžu si vzpomenou na typ, jsou to ty nejdražší
) a vyhovovali do doby, než se začala kulatit, pak jí řezali do stehýnek.
Měj se
já jsem s něma spokojená. Před tím jsme měli jen pemprs aktiv, protože z jiných byli opruzení. Ono každému dítěti vyhovují jiné plínky, takže pokud dobrý, tak je nech. Nám vyhovuje jak cena tak kvalita.
Ahoj,
já je používám,ale jen přes den, na noc mám taky Huggies superflex, je to jistota.Taky holky říkaly, že holčičky je pročůrají, ale kluci ne.Ale u nás je to stejně jedno, musím přebalovat častěji, protože se prcek co chvíli pokaká
.Fialové Tesco taky používám a střídám to s ostatními ![]()
Ahoj, já jsem je zkusila malýmu dát když byl ještě mimi, no a protože dost přes noc čůral, tak mu prosákly. Teď je používáme asi od května, ale to malej má už jen na noc, přes den vůbec. Takže ušetříme a neprosakují, protože moc v noci nepije ![]()
Ahoj! My je dáváme taky jen na den, na noc ne, protože málo sají a malý bývá k ránu pročůraný. Nebo je malýmu šoupnu na odpolední spaní, po kterém jí někdy má dokonce suchou. Malému jsou dva roky.
Ahojky
Nám Sleep and Play taky vyhovují. Ani přes noc se nám nestalo, že by nám protekly. Jen když byla Verunka malá a měla hodně řídký kadění a kadila jednou za 3 dny, to pak plína nepobrala. Ale to by nepobrala asi žádná…
Jinak cenově srovnatelný jsou i fialový Tesco plíny, s těma jsem taky spokojená. Ale to já jsem celkem se všema, co jsme vyzkoušeli. Pampers baby active ale pro nás jsou zbytečně drahý, občas jsme měli i Huggiesky když byly v akci. Na ty jsem si nejdřív nemohla zvyknout, ale teď už mi taky nevadí…
Ahoj, nám teda SaP nevyhovují, malá je měla téměř vždy turch a taky když se začala trošku mrskat tak jí lezly a tím pádem byla počůraná a u Activek to bylo to samé. U huggisek jí zase škrtily přes nožičky. Teď používáme z hypernovy zn AH a jsme nejspokojenější ![]()
Je to tak. SaP jsme mohli taky používat jen přes den, kdy se častěji mění. když jsou počůrané, tak se strašně nasáknou a ztěžknou, tím pádem táhnou dolů a další várka už je i na oblečení… Jinak my jsme objevili plíny v Penny marketu, používáme ty zelené 50 ks za 199.- a jsou naprosto super i na noc. Ale gumičku vzadu nemají, s tím ale u nás problém není.
Ahojky,
vyzkoušela jsem kde co a SaP mě teda taky nepřesvědčily. Teď jsem viděla nějaké nové Pampers, ale odradila mě cena 11Kč/ks. Jinak u nás vedou Háppy. ![]()
Našemu klukovi je dáváme i na noc a zatím je nepročůral. Je ale pravda, že po celonočním pobytu jí má hodně nacucanou a celkově se mi zdá, že pak mu tvoří jakýsi neforemný balík mezi nohama, který mi připomíná látkovky.
Sleep and Play jsme dostali od našich a nejradši bych je vyhodila. Každá druhá plenka proteče, takže můžu obden prát
. Prostě mi tam chybí ta gumička na prdelce. Zlaté Tesco plenky (fialové) - s těmi maximální spokojenost.
Eille, já se přidávám. Jsem zvyklá na Huggies. Chtěla jsem vyzkoušet sleep and play a málem jsem je vyhodila do koše. Bez tý gumičky je to pěkně na prd. Malej byl prokaděnej až na zádech. Nikdy víc!!! ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, neboť ani po přečtení stránek pampers, mi není jasné, jaký je rozdíl mezi plenkami active baby a sleep and play… po radí mi někdo? používáme sleep and play a jsme max spokojení, jak po stránce kvality, tak po stránce finanční… jsou levnější než tesco plíny (z kterých se nám mates pěkně oprudil..) Jste se sleep and play spokojení? nebo už jste odhalili nějaký nedostatek? My máme jen dva měsíce a jsme ve fázi zkoušení a testování v podstatě všeho, co se týká miminek
Děkuju.