sleep and play

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.09 12:33

Ne nemají igelit, jen oproti aktiv nemají ty pružné boky u lepítek, jak se plína sama roztáhne podle objemu bříška miminka po jídle, jsou o trošku tenčí a prodyšné (dobré na léto) a také mají jiný střih vykrojení u nožiček, což nám teď zrovna nevyhovuje, malej už má přes 5 kg, tak musíme přejít na větší velikost. Jinak já jsem s nimi spokojená, většinou je víc utáhnu a je to. Malej se mi pročůral a prokakal jen 3× za celou dobu, ale většinou to byla moje vina nebo byl špatně otočený. Navíc je důležité pak stáří miminka (váha a stavba těla), co nevyhovuje teď, může vyhovovat za měsíc až mimčo doroste. Jinak úplně stejně kvalitní jsou z DM ty jejich baby love, mají dokonce navíc výplň až nahoru k zadečku i ty pružné boky a lepítka na suchý zip, žádný igelit a teď v akci je měli za 3.40 velikost 3 (4-9 kg).SP mají výplň jen do dvou třetin, což mě udivuje, ale zatím jsem spokojená s oběma variantami a teď budeme kupovat z DM baby love, pokud se nám osvědčí. Jinak mají akci pro těhotné a miminka, slevové kupóny, což se hodí. Mám na zkoušku i jejich Öko plínky,ale tak uvidíme :D Holky taky moc chválí fialové z Tesca, ale tam já se nedostanu, bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.5.09 20:58

Tak já jsem si teď koupila v akci v Globusu 3 balení SaP za 189,–kč, tak uvidíme, jak nám budou vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.5.09 23:16

já teda měla na Vojtu plen, pampers newborn, active baby, S&P, tesco 2, tesco 3 - oboje fialové, BL, alana, huggies premium i classic. :) tak můžu srovnávat :) je fakt, ze v kazdem veku mu vyhovovalo neco jineho :)navic, Vojta se hodne prudi - od doby co mel 6 nemoc :( - takze staci 10 min kaku v pline a mam na dva dny zabavu :( a dobra plina je pro me ted vice nez dulezita 8)

Pampers AB - nejlepsi pro nas. super jsou ty flexi pasky. neprokadi, neprocura. neprudi se hnedka. drazsi, ale daji se koupit ve slevach. jednu dobu jsme pouzivali jen ty, ted stridame, s SP a alana.
S&P - levnejsi varianta, nam vyhovuje na den, hermanek mu dela dobre na tu prdylku. nema pruzne pasky, ale ted uz to nevadi. zatim neprokakal, a ze ma kaku radne 8O ale v noci procura /stále ma totiz mlicko vecer i rano, pak jeste spi :oops: /
BL - to male baleni bylo dobre, ale pak jsem koupila stejnou velikost v krabici - dvojnasobny pocet plen a ty byly jine 8O resp. drsnejsi :( a prudily :(
alana - mekoucke plenky, musi se casteji prebalovat, rychleji je v nich mokro. ale jsou prijemne. prokaka je.
tesco - kazdou velikost vyrabi jina firma. dvojky byly divne, trojky lepsi, ale tcelkove nic extra. :(
hugggie classic des
premium - dvojky byly super! v tu dobu mi pampersky prokakal zady, tyhle ne. trojkama uz jsem nadsena nebyla, opet se prudil, rezaly ho ty gumicky kolem nohy :(

uff, to je vycet… zajimalo by me, kolik uz jsem za pleny zaplatila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.7.09 14:33

Ahoj holky, rika se, ze vyrobci casto meni postupy pri vyrobe plen a kvalita se obcas meni, tak bych se chtela zeptat, jak jste na to se Sleep and play ted?

Ja jsem zaprisahla latkarka :D a kombinuju s eko plenkama Alana z DM, protoze se mi maly od 9ti mesicu hodne opruzoval. Predtim jsem ale, kdyz byl jeste mimco, obcas koupila Sleep and playky a byla jsem tenkrat spokojena, neprocural je a zvladaly i celou noc. Ted jsem je v Albertu v akci koupila k Alankam jako takovou nouzovku, tak je tady tedka srovnavam, protoze jsem nemela minimalne pul roku v ruce jinou jednorazovku, nez Alanu, a opravdu mi prijdou dost tenke, jak nejsem zvykla :)

Co na ne tedka rikate? Hlavne vy, co mate sedici a uz chodici (proste pohyblivejsi) deti…

Diky za odpovedi ! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.7.09 15:04

Danylea - s&p jsme měli postupně všechny velikosti (teď 5 junior) a stále stejné…

akorát se musím opravit - active baby už nám nevyhovují. zjistila jsem totiž po 3/4 roce :P :oops: :oops: po čem se vlastně VOjta prudí - tak je to po nich. po plenkách, které měl v různých velikostech od narození! ale tehdy začaly ty flexipásky a on měl 6nemoc a horečky a průjmy a oprudil se. od té doby se ho to drželo jak klíště. vůbec nám nedošlo, že to může být z nich, …
před pár týdny jsme rozbalili balík A-B plenek vel 4, ty staré bez flexi pásků a prdelku má jak alabastr!!

teď používáme Sleep& Play, které mu vyhovují. na noc má háppy a taky moc dobré. jsou měkoučké a heboučké - danylea - zkus je koupit!! já byla fakt mile překvapená! (v lékárně jsem si z nouze koupila jejich vložky a hnedka po použití i ty plíny, páč ten povrch je prostě příjemný… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.7.09 15:22

Nataso, ja Happy kdysi taky koupila, ale moc mi nevyhovovaly, prisly mi dost tuhe… takove netvarne… Mela jsem je na maleho, kdyz byl mimi, a to bylo docela v poho, ale jak se zacal vic hybat, prislo mi, ze ho musi tlacit, ze mu trochu brani v pohybu…
Ja jednorazovky kupuju uz jen na ven nebo na vylety, doma je s holym zadkem :) a na spani mu davam latkovky (poradne vycpane zvladnou i 12 hodin nocniho spanku).
Tyhle SaP jsem mu, kdyz byl mimco, taky docela kupovala (meli jsme spotrebu 3 baliky plen na mesic, takze jsem to ruzne kombinovala, ozkousela jsem snad vsechny co jsou na trhu), ale v Pampers Active baby se mi strasne osypal, takze ty jsme meli jen jednou a pak jsem mu mesic lecila osypanou prdelku :( Asi nejaka alergie na to mliko, cim jsou napustene, nebo co…

A tedka se mi prcek vzbudil a test Sleep and play na spani teda dopadl na jednicku. Pred spanim maly vypil 600 ml Sunaru a plinka to v pohode udrzela, takze jsem spokojena, ze jsem je koupila… :) Akorat je to hrozny nezvyk, kdyz ho drzim, vubec mi neprijde, ze na sobe nejakou plenku ma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.7.09 10:30

Danylea - 600ml???? :P :lol: to je teda bomba, náš otesánek vyžahne 250 před spaním a 250 ráno (kolem 5, nevím, má ho v postýlce a dá si sám, nebudí sebe ani nás :D) a mně se to zdá moc :D tak teď jsem klidnější :) a test je to teda dobrej… :)

kamarádky dcerka se po AB taky děsivě osypala a my léčili Vojtovi zadeček od loňského srpna tak 2× týdně.. :cry: a já ji furt tvrdila, jak jsou ty plenky super… :P ty staré mu vyhohovaly, ale jak začaly ty flexi, asi změnili tu lotion nebo co a je to na :twisted: teď mám doma zásobu a nevím, co s ní :twisted: :evil:

háppy má právě taky jen na noc, tužší jsou, ale asi záleží na postavě, jemu sedí, má vel4.

právě protože jsou S&P hrozně tenké, mooc mi a i V vyhovují teď na léto, akorát blbé, že musí mít vel5 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.8.09 09:34

v globusu teď mají akci za 179 balík (normální balení, není to economy pack)

http://www.globus.cz/…8/32_09.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
2.9.09 13:43

pro nás zatim nejlepší plenky 8) Nedam na ně dopustit. Párkrát se nám je podařilo prokakat, ale to bylo ještě nešikovností maminky, která se učila jak správně tam tu plenku šoupnout a taky extra porcí hovínek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí