Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím pomoct ,koupila jsem paříšskou šlehačku v kelímku ,měla jsem ji v lednici a nejde mě zaboha vyšlehat .mám tam i ztužovač a nic????
Ahoj, ja zasadne nekupuju slehacku zn. Kunin (jinak vse ostatni od Kunina je o.k.) - kdysi jsem koupila tri (pekla jsem Krtkuv dort) a taky to neslo. Rucne, elektrickym slehacem, nic. Porad tekla. Delala jsem jednu po druhe, kazdou jinym zpusobem, nesla zadna.
Tak jestli mas Kunin, nedivim se.
S jinyma problem nemam.
Jo mám kunín
zkusila jsem to dát do vysoké sklenice ,mela jsem to v misce a nic.takže asi pelášim pro novou .Děkuju ![]()
Ale je to tedy zahada. Ta moje zkusenost je minim. 8 let stara. A koukam, ze se nic nezmenilo
co tam s tim delaji … ![]()
S modrou Kunín mám občas taky problém ale většinou když ji mám v lednici už dýl. Teď jsem zacala raději kupovat 40% - červenou a ta se vyšlehá vždycky a i líp drží.
Asi to bude chtít opravdu koupit novou.
Příspěvek upraven 11.02.11 v 22:13
Měla jsem tu hnědou ,jdu na jinou značku .Pakže značka záruka kvality.chjo
sia píše:
S modrou Kunín mám občas taky problém ale většinou když ji mám v lednici už dýl. Teď jsem zacala raději kupovat 33% - červenou a ta se vyšlehá vždycky a i líp drží.
Asi to bude chtít opravdu koupit novou.
přesně Kunín je na prd jak není hned spotřebován… vidím to na novou
nakukovatelka píše:
Ale je to tedy zahada. Ta moje zkusenost je minim. 8 let stara. A koukam, ze se nic nezmeniloco tam s tim delaji …
asi trošku naředěná, což? ![]()
Dnes se mě ale asi dařit nebude
ted jsem aktivně umývala ruční šlehač ,achtěla jsem ty metličky vytahnout .zmáčkla jsem špatné tlačítko a mám pokroucené prsty na ruce .Samozdřejmě blb jsem to měla v zásufce.
Asi je tam menší obsah tuku, než udávají:(. Taky na vyšlehatelnou šlehačku by měla mít smetana nejméně 31-33% a ta pařížská má tuším 27
.. Na nic no.
Budu si ji mused uvařit ,našla jsem návod .Já nejsem moc zručná cukrářka .
sthan píše:
Budu si ji mused uvařit ,našla jsem návod .Já nejsem moc zručná cukrářka .
Neboj, nic na tom není ![]()
Obyč šlehačka 33% + 5 dkg cukru + 5 dkg kakaa
Svařit a do druhého dne nechat v lednici - úspěch zaručen ![]()
Ta kupovaná je naprd ![]()
sthan píše:
Dnes se mě ale asi dařit nebudeted jsem aktivně umývala ruční šlehač ,achtěla jsem ty metličky vytahnout .zmáčkla jsem špatné tlačítko a mám pokroucené prsty na ruce .Samozdřejmě blb jsem to měla v zásufce.
panebože, seš v pořádku? ![]()