Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak to je potom těžké, když NEVÍ
Já si říkám, že na ultrazvuku (přes břicho) by to snad mohlo být poznat, ne?
Ale možná se pletu, jinak by to už lékaře snad napadlo
Napisu ti jak probihal slepak u me..
Rano jsem se vzbudila a divne me bolelo bricho…ne moc ale ta bolest byla takova divna.jela jsem na pohotovost kde mi prohmatli bricho, vysetrili konecnikem a pry slepak to urcite neni
Dostala jsem kapacku a kdyz me to porad bolelo doktor me oznacil za simulanta
celej nasranej me poslal na sono a za hodinu uz jsem byla na sale…akutni slepak.pry byl hodne velky zanet a dr nechapal ze me to nebolelo driv.
Nemela jsem teploty, prujem, zvraceni nic..
@Petule030 na sonu by slepák měl být vidět, ale nemusí být. Taky jsem byla na sonu. Dr. už byla upozorněná na slepák a jeho možné jiné umístění a taky nenašla. Ještě označila doktora za blba co nepozná nic.
Ahoj holky, chci se zeptat, okolo 8hodiny mi z ničeho nic vyběhla teplota na 37,3 a začalo mě bolet břicho na pravé straně, jak při chůzi, pohybu tak i když si ho prohmatam a je mi na zvracení.. Chci se poradit.. Nechce se mi moc jet na pohotovost… Může to bejt i vaječník? Nebo prosím o radu..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, okolo 8hodiny mi z ničeho nic vyběhla teplota na 37,3 a začalo mě bolet břicho na pravé straně, jak při chůzi, pohybu tak i když si ho prohmatam a je mi na zvracení.. Chci se poradit.. Nechce se mi moc jet na pohotovost… Může to bejt i vaječník? Nebo prosím o radu..
Ahoj.
Fakt těžko říct a chtělo by to odborné vyšetření, tedy odbornější než názor na eMiminu. ![]()
Má zkušenost:
Když jsem měla slepák, tak přesně jak to popisuješ - teplota, bolest v podbřišku na pravé straně, zvracení.
Když jsem o pár let měla cysty na vaječníku, tak ta bolest byla podobná, ale nikdy jsem neměla teplotu ani pocit na zvracení.
Držím palce, ať se problémy brzy vyřeší.
nechci strašit, ale vypadá to spíš na ten slepák. Zkus to ledovat (zmrazenou zeleninu do utěrky a na břicho), ale pokud by to nepolevovalo, jela bych na pohotovost.
@Petule030 dělali… Ale oni rikaj ze neví.. Jestli ano nebo ne.. No a to ještě v teto nemocnici jsem byla na gyndě no a jsem ještě pana a gynekolog bez informace sice jen na začátku ale strčil zrcatka