Slepák, nebo vaječník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.5.15 20:20

@Petule030 dělali… Ale oni rikaj ze neví.. Jestli ano nebo ne.. No a to ještě v teto nemocnici jsem byla na gyndě no a jsem ještě pana a gynekolog bez informace sice jen na začátku ale strčil zrcatka :evil:

• Citovat
  • Upravit
9374
21.5.15 20:31

Tak to je potom těžké, když NEVÍ :nevim: Já si říkám, že na ultrazvuku (přes břicho) by to snad mohlo být poznat, ne? :think: Ale možná se pletu, jinak by to už lékaře snad napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.5.15 20:32

Napisu ti jak probihal slepak u me..
Rano jsem se vzbudila a divne me bolelo bricho…ne moc ale ta bolest byla takova divna.jela jsem na pohotovost kde mi prohmatli bricho, vysetrili konecnikem a pry slepak to urcite neni :) Dostala jsem kapacku a kdyz me to porad bolelo doktor me oznacil za simulanta :) celej nasranej me poslal na sono a za hodinu uz jsem byla na sale…akutni slepak.pry byl hodne velky zanet a dr nechapal ze me to nebolelo driv.
Nemela jsem teploty, prujem, zvraceni nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
22.5.15 12:27

@Petule030 na sonu by slepák měl být vidět, ale nemusí být. Taky jsem byla na sonu. Dr. už byla upozorněná na slepák a jeho možné jiné umístění a taky nenašla. Ještě označila doktora za blba co nepozná nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 21:54

Slepak?

Ahoj holky, chci se zeptat, okolo 8hodiny mi z ničeho nic vyběhla teplota na 37,3 a začalo mě bolet břicho na pravé straně, jak při chůzi, pohybu tak i když si ho prohmatam a je mi na zvracení.. Chci se poradit.. Nechce se mi moc jet na pohotovost… Může to bejt i vaječník? Nebo prosím o radu..

• Citovat
  • Upravit
1935
9.3.19 22:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, okolo 8hodiny mi z ničeho nic vyběhla teplota na 37,3 a začalo mě bolet břicho na pravé straně, jak při chůzi, pohybu tak i když si ho prohmatam a je mi na zvracení.. Chci se poradit.. Nechce se mi moc jet na pohotovost… Může to bejt i vaječník? Nebo prosím o radu..

Ahoj.

Fakt těžko říct a chtělo by to odborné vyšetření, tedy odbornější než názor na eMiminu. :)

Má zkušenost:
Když jsem měla slepák, tak přesně jak to popisuješ - teplota, bolest v podbřišku na pravé straně, zvracení.
Když jsem o pár let měla cysty na vaječníku, tak ta bolest byla podobná, ale nikdy jsem neměla teplotu ani pocit na zvracení.

Držím palce, ať se problémy brzy vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.3.19 22:10

nechci strašit, ale vypadá to spíš na ten slepák. Zkus to ledovat (zmrazenou zeleninu do utěrky a na břicho), ale pokud by to nepolevovalo, jela bych na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 22:39

@tininas @annasmyc děkuji moc za odpověď, zkusím Teda tu zeleninu, jako já jediné co vím, že cysty v pravo na vaječníků mám ale tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex