Slepé střevo v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
29.3.12 20:58

@masticka ahoj,no dren mu davali dneska taky,taky ho to prave porad desne boli,rikal ze uz jak mu ho davali tak ze to byla sila o tom vyndavani mu teda radeji ani nebudu rikat :think:.Jizvu ma teda velikou tak 4 az 5 cm. Tak aspon ses s tim smajlikem happy :D ,lepsi nez kdyby ti to delalo tohle :( .. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.3.12 21:03

@Minnnie No kdyz sme za nim dneska byli,tak rikal ze sestricka povidala,ze pousti treti den po operaci,ale to bylo jeste pred tim drenem,takze to moc dobre nevidim :roll: . No piti sem mu tam donesla bilej merunkovej caj a dobrou vodu s prichuti bez bublinek,ja bych treba nepohrdla dzusikem,ale on ho moc nemusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.3.12 21:05

No hele jizvu mám taky ale u těch akutních je vážně lepší to takle říznout sama jsem o tom s doktorem mluvila. Jde o to že můžou zkontrolovat i to okolí apod. a to u laparoskopie nemůžou já jsem měla teda štěstí a dren jsem neměla…A jizvu pak všichni ve škole chtěli vidět :roll: :mrgreen: :mrgreen:
JJ mě tam taky mamča nosila džusíky to jsem se měla =) Ale hlavně že tam má co mu chutná a bude pít to je taky samo o sobě důležité…No tak uvidíte kdy bude moc domů ono tohle je i dost na doktorech jeden pustí a druhej radší den nechá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.3.12 09:51

Ahoj,tak jdu jen informovat,ze to neni nic moc :,( . Porad ho to strasne boli,chvilkama je klid,ale pak to zase prijde :zed: .Uz byl i na ultrazvuku,tam nic nezjistili,tak asi pujde zase. Davaji mu antibiotika,asi mel neco v krvi. A zase mu zacali davat kapacky. Sem s toho strasne vydesena,myslela sem si ze uz to bude dobry :,( . Fakt to boli takhle dlouho a intenzivne? At uz je doma a vsechno je dobry :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.3.12 10:16

Ahojm no mě to bolelo celkem hodně a dlouho ale to spíš asi poznaj doktoři kdy už by to mělo ustopovat. Takle moc už pak ne to spíš už jen ta jizva co si tak matně vybavuju…
Tak to je mi líto že s tím máte takovéhle trápení…, snad mu ty kapačky zaberou a bude to v pořádku uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.4.12 10:19

ahoj,tak mu porad davaji antibiotika do zil,ze jeste zejtra budou ,az pak ze dostane tabletky,ma v krvi nejakej zanet :zed: At uz to jde do zadku,fakt :cert: A to sem se tak tesila,ze dneska budu psat,ze uz je v poradku doma. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.4.12 11:54

Ahoj, tak to mě mrzí že s tím máte takovýhle trápení. Ale zase je lepší aby byl ted pod dozorem a pořádně ten zánět zaléčil…já taky dostávala myslím penicilín. Hlavně at až bude doma tak to doleží, nic teřkého netahá apod. Nevím jakou má povahu ale někteří chlapy by pak hnedka doma všechno dělali a přitom maj stehy na břiše :mrgreen: Kolikrát je je horší přimět zůstat v postely než děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.4.12 20:30

Ahoj,tak manzel uz je od utery doma,bude brat jeste tyden antibiotika,kdyz dneska na kontrole doktorka videla krevni testy,hlavne ty hodnoty,ktery uvadi,jak velkej ten zanet byl,vubec nemohla uverit tomu,ze ho pustili s nemocnice,asi potrebovali volnou postel :roll: Nechtela sem psat driv,byl na tom docela spatne a ja se bala aby nemusel zpatky,dneska uz mu je lip. Tak moc dekuju za podporu,moc si me pomohla :hug: @Minnnie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.4.12 23:28

Ahoj, tak to jsem ráda že je doma, ale na druhou stranu pokud měl chudák špatné výsledky a z nemocnice ho stejně pustily tak to je hrozné 8o :roll: (ale zase bude na Velikonoce s Váma vid =) )Hlavně at se to teď jen lepší a za chvilku je jak rybička ;)
A neděkuj prosim tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.17 12:10

Ahoj, jsem teprve v 6tt a před 2 dny jsem byla na operaci. Chytly mě silné křeče v podbřišku a pak mě bolelo celé břicho. Vzali mi slepak a levý vejcovod. Dnes se datum to rozchodit. Na vyšetření mi řekli, že miminku srdíčko bije. Tam snad to dobře dopadne. Mám velký strach. :,( ladujou mě antibiotikama a injekcema proti bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
29.6.22 02:11

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie