Sleva 15 % do DM na výživu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jpichova
28.12.11 15:04

Sleva 15% do dm na výživu

Holky,
potřebuji poradit od někoho,kdo již v dm uplatňoval tu 15% slevu na dětskou výživu. Vznesla jsem na hot litce přes mail dotaz,zda je možno kuponek kombinovat s 10% slevou na nákup a s kuponky z babybonusu. Přišla mi tato odpověď:

Sleva 15% na dětskou výživu nelze uplatnit na počáteční kojeneckou mléčnou výživu a nelze ji kombinovat se slevovými kupóny na ostatní výrobky, kromě slevy 10% na celý nákup, jinak můžete tuto slevu využít na kteroukoliv dětskou výživu. Na Vaši zákaznickou kartu lze vytisknout libovolný počet těchto kuponu. Na jeden nákup může být však použit pouze jeden kupon, kupony se nesčítají.

a já ať čtu z prava do leva či obráceně,nějak jsem nepochopila,zda paní opravdu myslela,že nelze využít s babybonusem,což je tedy škoda.
A tak teda počítám,co se vyplatí víc,mám jak babybonus.kuponky,tak slevu 15% na jídlo,tak 10% slevu. Už mě bolí hlava z počítání,ale malej je jak Otesánek,má kaši na 3 dny :cert: a tak každá koruna je dobrá. Navícteď mají jeho jídla v akci :) . Díky za radu,možná jsem jen slepá a potřebuji to doslova.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
28.12.11 15:12

Ahoj.Můžeš uplatnit buď slevu z terminálu nebo ze slevové knížky.Obě najednou nelze.Slevu na celý nákup použít můžeš.Já bych asi nejdřív použila tu slevu z terminálu,má menší čas platnosti a kuponky ze slevové knížky bych si ještě pošetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.12.11 15:15

docela tě chápu, já tento druh slevy uplatňovala loni a měli problém i když jsem chtěla kupón z dm babybonusu využít na jiný výrobek než na výživu - třeba na ubrousky ale v tom samém nákupu :twisted: takže s dm babybonusem asi nelze nijak kombinovat, ale z odpovědi vyplývá že snad zároveň můžeš dát kupón 10% na nákup? nebo poslední možnost abys věděla na čem si tak se zeptat pokladní při vstupu do DM :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
28.12.11 15:16

Díky,no propočítám to,kuponků mám fůra a 15% kdyžtak vyměním za něco jiného. No mají to asi spočítané,jináč by jim to tam mamči vybraly :lol:

• Citovat
  • Upravit
jpichova
28.12.11 15:18
Jajka10 píše:
docela tě chápu, já tento druh slevy uplatňovala loni a měli problém i když jsem chtěla kupón z dm babybonusu využít na jiný výrobek než na výživu - třeba na ubrousky ale v tom samém nákupu :twisted: takže s dm babybonusem asi nelze nijak kombinovat, ale z odpovědi vyplývá že snad zároveň můžeš dát kupón 10% na nákup? nebo poslední možnost abys věděla na čem si tak se zeptat pokladní při vstupu do DM :D

Vidíš,to mě ani nenapadlo,že nemůžu využít další,např. 50%slevové kuponky z knížky. No asi se na milou 15% vyprdnu.

Ale je to asi od kusu,v jedné dm jsem uplatnila kuponek na kaši z 50bod.knížky,kdy byla akce 1+1 kaše a mléko zdarma a ve druhé dm mi to nevzali :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4425
28.12.11 15:27

Sleva 10 % na celý nákup jde dát vždycky, i když při tom uplatníš jiné kupony (několikrát jsem to tak již dělala) Ale slevu z baby knížky a ještě tuto 15% najednou použít nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.12.11 15:29

jo třeba v tom mají taky zmatek a každá pokladní si to vyloží jinak nebo si to rozdělit na dva nákupy..tak aby se ti to vyplatilo nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
28.12.11 15:34
Jajka10 píše:
jo třeba v tom mají taky zmatek a každá pokladní si to vyloží jinak nebo si to rozdělit na dva nákupy..tak aby se ti to vyplatilo nejvíc

Vida,dobrý nápad. Propočítám to v klidu,až mi tu malý přestane krást písmenka z PC :P

• Citovat
  • Upravit
9649
28.12.11 15:58

Holkyyy a kde vezmu tech 15 % na vyzivu? To mi asi uniklo!!! :oops: Omlouvam se za odboceni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.12.11 16:08
Barca12345 píše:
Holkyyy a kde vezmu tech 15 % na vyzivu? To mi asi uniklo!!! :oops: Omlouvam se za odboceni!!!

http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…yhod/3.7/185

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.12.11 16:57

A ta 10ˇ% sle´va na nákup je za kolik bodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.12.11 16:59
Saxana22 píše:
A ta 10ˇ% sle´va na nákup je za kolik bodů?

Sleva 10% je v každé slevové knížce za 150 bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.12.11 17:27

díky :)
já jsem ještě nic nečerpala, takže si na tom portálu vytisknu slevu 15% na dětskou výživu a poukaz na knížku a pak dám u pokladny obojí jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.12.11 17:31
Saxana22 píše:
díky :)
já jsem ještě nic nečerpala, takže si na tom portálu vytisknu slevu 15% na dětskou výživu a poukaz na knížku a pak dám u pokladny obojí jo?

Jo, jo, na terminálu vytiskneš 15% slevu a poukaz na slevovou knížku. Prodavačka ti dá slevovou knížku, ze které vezmeš slevový kupón na 10% a obě slevy odevzdáš u pokladny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
28.12.11 18:32

Tak jsem to letmo sčítla a ta 15% sleva se vyplatí spíš tomu,kdo nemá kuponky. S babybonusem a 10% na celý nákup mi to vychází výhodněji a nejsem limitovaná lednem :roll: . Jediný co mě štve,že mají teď Hami kaše a Gurmány levnější,takže stejně asi budu muset v lednu skočit do dm

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat