O2 City karta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
15.12.11 09:26

O2 city karta

Ahojky!
Máte někdo zkušenost s O2 City kartou? Opravdu dodržují to, co slibují? Na rok bezplatně, po roce poplatek 50,–Kč, 500,–Kč bonus za první běžný nákup atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18000
15.12.11 09:30

Ale nikdo už nezmiňuje naprosto nepřehledné účty a pokuty za nezaplacení účtu včas…Já bych do toho nešla ani za nic-mamka si to aktivně zařídila a stálo jí to víc peněz než na tom ušetřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
15.12.11 09:54

já to mám 2 měsíce a uvažuju o zrušení…
S nepřehledností souhlasim, zatim nikdy nevim, kolik mám zaplatit. Slevy na služby O2 fungujou…

Liszane, jak to mamka zrušila? Nikdy jsem ještě nic takovýho neřešila.

• Citovat
  • Upravit
654
15.12.11 10:06

Souhlas s Liszane. Obecne kreditni karty, at se tvari sebevyhodneji, jsou vzdycky nejvyhodnejsi pro poskytovatele.
Co se tyce toho poplatku, me kvuli te karty volali minuly tyden, a vedeni bylo za 50Kc, ne zdarma. Akorat, ze tam byla sleva 20% (resp. po pul roce 10%) na O2 sluzby za podminky, ze kartu alespon jednou za mesic pouzijes. Takze v podstate po pul roce, pokud tve vyuctovani bude kolem 500Kc, tak ta 10% sleva pokryje tak akorat vedeni te karty (a pouzit ji musis, abys tu slevu dostala, takze zaplatis i vedeni uctu te karty). A navic ti vzniknou vicenaklady, protoze tu uktratu na kreditce budes muset uhradit napr. inkasem, nebo prikazem k uhrade atp., za coz se samozrejme u vetsiny bank plati (takze dalsi penize zaplacene navic).
Myslim, ze ta kreditka v tomhle podani se hodi jen pro ty, kdo maji opravdu velkou utratu na vyuctovani a i po zauctovani vsech makladu na tu kartu maji nejakou slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
15.12.11 10:06
Izz píše:
já to mám 2 měsíce a uvažuju o zrušení…
S nepřehledností souhlasim, zatim nikdy nevim, kolik mám zaplatit. Slevy na služby O2 fungujou…Liszane, jak to mamka zrušila? Nikdy jsem ještě nic takovýho neřešila.

Jela do Prahy osobně. Musíš na pobočku a to ona v jejim místě bydliště neměla. A stejně ji pořád chodí složenky na 15 korun za odeslání výpisu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
15.12.11 10:49

Mám na příští pondělí sjednaného kurýra. Takže ho nejspíš zruším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 10:53

omlouvám se předem za anonym, ale na tuhle práci nejsu zrovna pyšná :oops: , naštěstí jsem to tam dlouho nevydržela…

Já jsem pracovala v call centru a tuhle kartu nabízela- a nikdy bych si ji nepořídila!!! Ten měsíční poplatek se prezentuje na rok zdarma, ale už ti nikdo neřekne, že pokud tu kartu aspoň jednou za měsíc nepoužiješ, tak nedostaneš slevu na volání a navíc zaplatíš ten měsíční poplatek :cert: (to bohužel operátoři neví, to sem se i já dozvěděla náhodou :cert: )
a když se nezeptáš, tak ti ani neřeknou, že když se o jeden jedinej den zpozdíš s platbou, tak ti naúčtujou pokutu 590Kč!!! a ta se pak úročí!!!
Jo a zrušit to je dost velkej problém, ptž mají jen 6 poboček v ČR, dá se to i po telefonu, ale to je dost běh na dlouhou trať :cert:
A co sem kolikrát slyšela za příběhy od lidí, co už to třeba měli a zrušili :roll:

• Citovat
  • Upravit
4336
15.12.11 10:58
Anonymní píše:
omlouvám se předem za anonym, ale na tuhle práci nejsu zrovna pyšná :oops: , naštěstí jsem to tam dlouho nevydržela…Já jsem pracovala v call centru a tuhle kartu nabízela- a nikdy bych si ji nepořídila!!! Ten měsíční poplatek se prezentuje na rok zdarma, ale už ti nikdo neřekne, že pokud tu kartu aspoň jednou za měsíc nepoužiješ, tak nedostaneš slevu na volání a navíc zaplatíš ten měsíční poplatek :cert: (to bohužel operátoři neví, to sem se i já dozvěděla náhodou :cert: )
a když se nezeptáš, tak ti ani neřeknou, že když se o jeden jedinej den zpozdíš s platbou, tak ti naúčtujou pokutu 590Kč!!! a ta se pak úročí!!!
Jo a zrušit to je dost velkej problém, ptž mají jen 6 poboček v ČR, dá se to i po telefonu, ale to je dost běh na dlouhou trať :cert:
A co sem kolikrát slyšela za příběhy od lidí, co už to třeba měli a zrušili :roll:

Takže mám nejspíš zavolat na nějakou O2 bezplatnou linku a toho kurýra zrušit, co?
Je to síla! Nechápu, proč neřeknou i nevýhody! Teda chápu, pač by si tu kartu nikdo nepořídil, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 11:58

na O2 o tom vědět nebudou, ani na prodejnách O2 na to nejsou školení, po tom co s tebou domluvili schůzku, ti měla přijít sms s číslem, kam můžeš případně volat, tak tam je potřeba to zrušit, jinak i kdyby ten kurýr přijel, můžeš ho odmítnout, a i kdybys mu tu žádost vypsala, tak karta ti přijde neaktivní, a dokud ji neaktivuješ, tak se nic neděje

• Citovat
  • Upravit
Izz
15.12.11 19:47

a rušit to jde jen osobně? ne přes kurýra?

a ještě bych dodala, že mě byly všechny informcae sděleny…že slevy pouze v případě, že kartu použiju…ani by mě nenapadlo, že mi daj slevy za nic…takže to mi bylo jasný…
akorát to vyúčtování je fakt nepřehledný a vzhledem k tomu, že nemaj nikde pobočky, se pro mě stávaj nedůvěryhodnýma…

• Citovat
  • Upravit
4336
15.12.11 20:13

Tak jsem to zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
15.12.11 20:31
pampalin píše:
Tak jsem to zrušila.

Udělalas dobře! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.12.11 09:10

Poslali mi odkaz, jak se píše výpověď a stačí to prej písemně

• Citovat
  • Upravit
adrienne1985
9.1.13 08:13

Já jí teda mám asi čtvrt roku a naprostá spokojenost. Mám jí na rok zdarma a pak za 50 Kč měsíčně, zatim u mě byla sleva celkem cca 300 Kč, protože nejsem schopná si tam přidat kromě mého vyúčtování i internet a čísla rodičů. Vyúčtování mi chodí pravidelně na email a mám 28 dní na to abych dlužnou částku splatila, nikdy se mi nestalo že bych platila něco navíc. Opravdu je to o tom jak či kdo umí používat, pokud s ní platíte a peníze tam včas vrátíte tak opravdu není problém

• Citovat
  • Upravit
radka27k
31.1.13 15:23

Problém je a to dost velikej. Tatka jí má taky dneska jsme volali kvůli zrušení. Řekli nám na netu at si stáhnem výpověd karty samozřejmě totálně nepřehledný žádnej takovej dokument jsem nenašla. poplatky tragedie zloději nic jinýho :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat