Sleva v Lidl aplikaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
4.3.22 08:23

@Cenarius zřejmě. Ale když sem byla na stránkách Lidlu, tak sem si toho právě všimla. A tam píšou. Vyzvednete si svých 200 Kč. :hug:
Tak mě to netrápí, jen mě to zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 08:53
@Cenarius píše:
To první co jsi dávala není aplikace Lidl plus, to se pak těžko radí, když nemáš ani správnou aplikaci. :roll: a jinak když to tam nemáš, tak nemas ani žádnou slevu, ale můžu tě ujistit, že tato sleva se tam objevuje každých pár týdnu nebo aspoň mě, když jsem ji párkrát použil.

Přišlo mi to do emailu, tak bych ji asi měla mít… :nevim: nemám to ani v jedné aplikaci. Ale je mi to jedno, nakoupím jinde. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
24995
4.3.22 08:54
@Anonymní píše:
Přišlo mi to do emailu, tak bych ji asi měla mít… :nevim: nemám to ani v jedné aplikaci. Ale je mi to jedno, nakoupím jinde. :jazyk:

No to bude lidl určitě strašně mrzet :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 09:08
@debra.morgan píše:
No to bude lidl určitě strašně mrzet :jazyk: :jazyk:

Máš radu? Nebo jsi přišla jen prudit?

• Citovat
  • Upravit
24995
4.3.22 10:43
@Anonymní píše:
Máš radu? Nebo jsi přišla jen prudit?

Oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
4.3.22 20:34
@Anonymní píše:
Přišlo mi to do emailu, tak bych ji asi měla mít… :nevim: nemám to ani v jedné aplikaci. Ale je mi to jedno, nakoupím jinde. :jazyk:

To už tu říkáš podruhé, že nakoupis jinde. Co čekáš? Že se ti ozve někdo z Lidlu s omluvou a dá ti ještě větší slevu? Nebo že ti tu někdo daruje svůj kód? Já třeba svůj už darovala. A u nás v Lidl bazarku na FB se kódy darují velmi často ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
4.3.22 20:38
@Sůvička80 píše:
To už tu říkáš podruhé, že nakoupis jinde. Co čekáš? Že se ti ozve někdo z Lidlu s omluvou a dá ti ještě větší slevu? Nebo že ti tu někdo daruje svůj kód? Já třeba svůj už darovala. A u nás v Lidl bazarku na FB se kódy darují velmi často ;)

on by se ji někdo s omluvou třeba i ozval, kdyby psala na podporu lidlu a ne na epipi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
26.3.22 13:16

Nemáte prosím někdo nepotřebnou slevu 200 kč na zahradní houpací lehátko z Lidl plus a mohl by mi ji věnovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.1.23 22:41
@Anonymní píše:

Tak jsem na to konečně přišla. Taky jsem se s tím teď mořila, nemola to najít, až jsem napsala na zákaznický servis. Teď ve 3/4 na jedenáct večer, už by mi stejně asi neodpověděli. Nakonec jsem ten kód našla úplně nesmyslně v sekci Více - nabídka partnerů. Tak snad to někomu pomůže a já už si to možná budu pamatovat :D Aplikace Lidl Plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
26.2.23 20:32
@Cenarius píše:
Otevřeš aplikaci. Bliká na tebe sleva 200 za nákup 1500 jako reklama. (Beztak všem :mrgreen: ). A přímo když na to klikneš, tak se ti objeví další obrazovka kde máš kód a jak je použit.Hlavně v aplikaci plus žádný nákup udělat nejde. Přesměruje tě to na eshop.

DÍKY moc, také jsem s tím ted bojovala :D :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová