Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Při placení tam pipneš tu kartičku co je v aplikaci, koukni jestli máš slevu aktivovanou v kuponech
@Anonymní píše:
Ahoj, přišel mi email, že v Lidl aplikaci dostanu nějakou slevu. Udělala jsem objednávku, ale sleva se nenacetla. Že prý potřebuji aplikaci Lidl plus. Do té jsem se zaregistrovala a sleva stále nikde, jak ji do nákupu dostat? Díky za rady
Pokud myslíš slevu v obchodě. Tak jen v aplikaci zatrhnes kupón a při placení naskenuješ aplikaci u pokladny. Některé věci jsou ve slevě při načtení aplikace automaticky.
Pokud myslíš slevu do eshopu. Tak v aplikaci se ti vygeneruje kód, který do objednávky zadas a odečte ti to slevu.
Jiné možnosti nejsou.
@Cenarius píše:
Pokud myslíš slevu v obchodě. Tak jen v aplikaci zatrhnes kupón a při placení naskenuješ aplikaci u pokladny. Některé věci jsou ve slevě při načtení aplikace automaticky.Pokud myslíš slevu do eshopu. Tak v aplikaci se ti vygeneruje kód, který do objednávky zadas a odečte ti to slevu.
Jiné možnosti nejsou.
Myslím e-shop. Ať koukám, jak koukám, tak žádné tlačítko na aktivaci slevy nevidím.
![]()
@Anonymní píše:
Myslím e-shop. Ať koukám, jak koukám, tak žádné tlačítko na aktivaci slevy nevidím.![]()
Přečti si to prosím pořádně…v aplikaci klikneš na ten produkt se slevou na hlavní obrazovce, je tam „Uplatnit slevu“ a vygeneruje ti to slevový kód.
@Cenarius píše:
Přečti si to prosím pořádně…v aplikaci klikneš na ten produkt se slevou na hlavní obrazovce, je tam „Uplatnit slevu“ a vygeneruje ti to slevový kód.
Hele asi jsem tedy de*il, ale nic takového tam nejde. Přišel mi e-mail, že mám slevu 200,– při nákupu nad 1500,– v aplikaci plus. Udělala jsem tedy nákup za 1500,– v aplikaci plus a sleva nikde. To co popisujes mi tam opravdu nejde.
Otevřeš aplikaci. Bliká na tebe sleva 200 za nákup 1500 jako reklama. (Beztak všem
). A přímo když na to klikneš, tak se ti objeví další obrazovka kde máš kód a jak je použit.
Hlavně v aplikaci plus žádný nákup udělat nejde. Přesměruje tě to na eshop.
@Cenarius : hezky vysvětlene ![]()
Zakladatelko, na hlavní stránce v aplikaci by jsi měla mít toto, na to kliknes a budeš postupovat podle návodu co tam píší ![]()
@Cenarius píše:
Otevřeš aplikaci. Bliká na tebe sleva 200 za nákup 1500 jako reklama. (Beztak všem). A přímo když na to klikneš, tak se ti objeví další obrazovka kde máš kód a jak je použit.Hlavně v aplikaci plus žádný nákup udělat nejde. Přesměruje tě to na eshop.
V aplikaci na mě žádná sleva nebliká. Nemám na co kliknout v apce. Když kliknu na odkaz v e-mailu, tak mě to hodí do aplikace do nakupování a tam také nic není. No tak ať si slevu strčí za klobouk. Nic nekoupím.
@Sůvička80 píše:
@Cenarius : hezky vysvětlene![]()
Zakladatelko, na hlavní stránce v aplikaci by jsi měla mít toto, na to kliknes a budeš postupovat podle návodu co tam píší
V aplikaci mám krevetovy salát.
@Anonymní píše:@Sůvička80 píše:
@Cenarius : hezky vysvětleneZakladatelko, na hlavní stránce v aplikaci by jsi měla mít toto, na to kliknes a budeš postupovat podle návodu co tam píší
V aplikaci mám krevetovy salát.A máš aplikaci Lidl.cz a nebo Lidl plus. To jsou dvě různé aplikace, pozor na to. Tvůj print screen mi přijde jako lidl.cz
@Sůvička80 píše:
A máš aplikaci Lidl.cz a nebo Lidl plus. To jsou dvě různé aplikace, pozor na to. Tvůj print screen mi přijde jako lidl.cz
To není aplikace lidl plus.
@Cenarius píše:
Otevřeš aplikaci. Bliká na tebe sleva 200 za nákup 1500 jako reklama. (Beztak všem). A přímo když na to klikneš, tak se ti objeví další obrazovka kde máš kód a jak je použit.Hlavně v aplikaci plus žádný nákup udělat nejde. Přesměruje tě to na eshop.
Ja se musim zakladatelka zastat. Me tam taky nic neblika ![]()
@TopSecret píše:
Ja se musim zakladatelka zastat. Me tam taky nic neblika
Hurá konečně někdo
mám to v obou appkach stejně, jako ty.
@TopSecret píše:
Ja se musim zakladatelka zastat. Me tam taky nic neblika
Tak to není sleva pro všechny. Úplně jednoduché vysvětlení. Hlavně i kupóny a další, tak jsou dost individuální a nejsou pro všechny stejný. Jinak tyto dvě reklamy tam mám taky a právě třetí je ta sleva.
@Anonymní píše:
Hurá konečně někdomám to v obou appkach stejně, jako ty.
To první co jsi dávala není aplikace Lidl plus, to se pak těžko radí, když nemáš ani správnou aplikaci.
a jinak když to tam nemáš, tak nemas ani žádnou slevu, ale můžu tě ujistit, že tato sleva se tam objevuje každých pár týdnu nebo aspoň mě, když jsem ji párkrát použil.
Ahoj, přišel mi email, že v Lidl aplikaci dostanu nějakou slevu. Udělala jsem objednávku, ale sleva se nenacetla. Že prý potřebuji aplikaci Lidl plus. Do té jsem se zaregistrovala a sleva stále nikde, jak ji do nákupu dostat? Díky za rady