Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky.Stále někde čtu,že holky mají slevové kupony do dm na dětskou kosmetiku atd,kde se dají pořídit?Taky chodím do dm a sbírám body,to je ono?
Jak to funguje?
Ahoj,
v dm jsou ještě jiné slevové knížky - dm Babybonus. Pokud jsi těhulka, dostaneš už těhotenskou, a pak ti posílají podle věku dítěte (my teď máme novorozeneckou a vím, že ségra už má zse jinou - malá má 1,5 roku). Registrovat můžeš i narozené dítě, ale je tam omezení do nějakého věku. Můžeš vyplnit registraci přímo na prodejně.
Více informací http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/
Už jsem si to našla,je nám 14 měsíců,ale ještě to skusím a uvidím. ![]()
Docela se to vyplatí,hlavně babylove vlhčené ubrousky.Ty v zeleném obalu.V bílém moc nevoní…
Holky, tak sem chtela vyplnit formular a poslat, ale je tam psano, ze jenom deti narozene v CR. Kluci maji ceske obcanstvi (jenom ceske), ceskej rodnej list, ale narodili se v cizine. to asi nepujde, co? ![]()
zkus to poslat,za to nic nedáš.oni pak snad chtěj vidět rodnej list.
Hele ale je tam psano, ze citlive udaje na RL muzu zacernit. Misto narozeni je taky citlivej udaj, ne?
To fakt nevim,já si to vyřizovala přímo v dm,a tam se na to jen koukli.Zkus to začernit,kdyžtak ti napíšou,aby údaj uvedla.
Místo narození Ti nikdo nezneužije.Rodné číslo je směrodatné všude,takže to stačí začernit.Myslím,že tohle Ti určitě povolej,když maj pobyt v ČR a dokonce i rodný listy…
Ahoj,já dostávám 2knížky.Teď mám pro děti od 19 měsíců.Klidně jednu celou přenechám,nebo kuponky z ní,co mi neupotřebíme.Tak si klidně písněte. ![]()