Slevy za těhotenství

186
6.11.11 14:16

Slevy za těhotenství

Ahoj holky,
zajímalo by mne, zda nevíte o dalších možnostech jak ušetřit tím, že jsem těhotná? Například Globus má svůj MIMI Klub, kde využíváte slev na základě těhotenské průkazky či rodného listu dítěte.. Anebo pojišťovna ČPZP má program „Manažerka svého mateřství“, kde lze také získat zajímavé slevy.

A mě by zajímalo jestli existují další takové možnosti, díky kterým se dá ušetřit? Víte o nějakých? Podělte se, prosím :oops:

Děkuji!
Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
6.11.11 14:21

To by mě taky zajímalo :-D

• Citovat
  • Upravit
7182
6.11.11 14:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.11.11 14:26

Malvik taky nabízel nějkaký balíček pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.11.11 14:28

Pak se dá „ušetřit“ na plínkách. Třeba když sbíráš jejich kódy, tak za ně dostáváš odměny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.11 14:31

My máme kartičku Mimi klubu, z DM, z Malvíka a ještě i s Ikei :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
6.11.11 14:45

já vím jen teď o slevových kuponech v Mamince, ale to není vyloženě pro těhotné, spíš pro každého, kdo si časopis koupí :)

a teď nechci plácnout blbost, ale tuším že bylo něco i v Makru, jestli chceš, zjistím, mám tam kartičku. Možná si to ale pletu nebo to byla jen krátkodobá akce, fakt teď nevím :-?

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.11.11 14:51

Sandro,teď jsem mrkla na to Makro na net,ale nic jsem nenašla :-(

• Citovat
  • Upravit
SandraM
6.11.11 14:55

ona to byla akce na nějaké konkrétní zboží, možná kaše nebo přesnídávky, ale asi to bylo fakt jen krátkodobé a už je to minimálně rok zpět :( Ale stejně se zeptám, teď mi to bude vrtat v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
156
6.11.11 15:23
MUFICE píše:
My máme kartičku Mimi klubu, z DM, z Malvíka a ještě i s Ikei :palec:

Ta Ikea by se nám hodila :palec: Jsem těhule a chystáme se tam právě na větší nákup, ale na jejich stránkách jsem nic nenašla, že by dávali slevy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.11 15:34
Liberte píše:
MUFICE píše:
Ta Ikea by se nám hodila :palec: Jsem těhule a chystáme se tam právě na větší nákup, ale na jejich stránkách jsem nic nenašla, že by dávali slevy :nevim:

My máme Ikea Family kartu, ale ta je pro všechny, nejen pro těhule/maminy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
6.11.11 15:35
Liberte píše:
MUFICE píše:
Ta Ikea by se nám hodila :palec: Jsem těhule a chystáme se tam právě na větší nákup, ale na jejich stránkách jsem nic nenašla, že by dávali slevy :nevim:

ikea má family kartu, nemusíš být těhotná
http://www.ikea.com/…enefits.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.11.11 15:52

DM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.11.11 15:54

napr. drogerie slecker- má slevy pro maminky s detmi, jak dm, globus ma svuj mimi klub, pojistovny prispvaji hlavne na cviceni tehotnych, plavani. Do vsech je potreba se prihlásit- tedy vyplnit dotazník a pak dostanete slevové kuponky, nebo možnosti slev. nejvíc asi ušetříte sledováním různých letáků, nebo nápupem na bazárcích- prodávají se i nové věci, které maminky např. dostaly a nepoužijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.11.11 15:59

My taky vyuzivame mimiklub v Globusu a Ikea je v pohode, chodi i pravidelne maily na probihajici akce a specialni dny otevrenych dveri pro Family club :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat