Slevy za těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Slevy za těhotenství
Ahoj holky,
zajímalo by mne, zda nevíte o dalších možnostech jak ušetřit tím, že jsem těhotná? Například Globus má svůj MIMI Klub, kde využíváte slev na základě těhotenské průkazky či rodného listu dítěte.. Anebo pojišťovna ČPZP má program „Manažerka svého mateřství“, kde lze také získat zajímavé slevy.
A mě by zajímalo jestli existují další takové možnosti, díky kterým se dá ušetřit? Víte o nějakých? Podělte se, prosím ![]()
Děkuji!
Barča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pak se dá „ušetřit“ na plínkách. Třeba když sbíráš jejich kódy, tak za ně dostáváš odměny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme kartičku Mimi klubu, z DM, z Malvíka a ještě i s Ikei ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím jen teď o slevových kuponech v Mamince, ale to není vyloženě pro těhotné, spíš pro každého, kdo si časopis koupí ![]()
a teď nechci plácnout blbost, ale tuším že bylo něco i v Makru, jestli chceš, zjistím, mám tam kartičku. Možná si to ale pletu nebo to byla jen krátkodobá akce, fakt teď nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
Sandro,teď jsem mrkla na to Makro na net,ale nic jsem nenašla ![]()
- Citovat
- Upravit
ona to byla akce na nějaké konkrétní zboží, možná kaše nebo přesnídávky, ale asi to bylo fakt jen krátkodobé a už je to minimálně rok zpět
Ale stejně se zeptám, teď mi to bude vrtat v hlavě.
- Citovat
- Upravit
MUFICE píše:
My máme kartičku Mimi klubu, z DM, z Malvíka a ještě i s Ikei
Ta Ikea by se nám hodila
Jsem těhule a chystáme se tam právě na větší nákup, ale na jejich stránkách jsem nic nenašla, že by dávali slevy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Liberte píše:MUFICE píše:Ta Ikea by se nám hodila
My máme kartičku Mimi klubu, z DM, z Malvíka a ještě i s IkeiJsem těhule a chystáme se tam právě na větší nákup, ale na jejich stránkách jsem nic nenašla, že by dávali slevy
My máme Ikea Family kartu, ale ta je pro všechny, nejen pro těhule/maminy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Liberte píše:MUFICE píše:Ta Ikea by se nám hodila
My máme kartičku Mimi klubu, z DM, z Malvíka a ještě i s IkeiJsem těhule a chystáme se tam právě na větší nákup, ale na jejich stránkách jsem nic nenašla, že by dávali slevy
ikea má family kartu, nemusíš být těhotná
http://www.ikea.com/…enefits.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
napr. drogerie slecker- má slevy pro maminky s detmi, jak dm, globus ma svuj mimi klub, pojistovny prispvaji hlavne na cviceni tehotnych, plavani. Do vsech je potreba se prihlásit- tedy vyplnit dotazník a pak dostanete slevové kuponky, nebo možnosti slev. nejvíc asi ušetříte sledováním různých letáků, nebo nápupem na bazárcích- prodávají se i nové věci, které maminky např. dostaly a nepoužijí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky vyuzivame mimiklub v Globusu a Ikea je v pohode, chodi i pravidelne maily na probihajici akce a specialni dny otevrenych dveri pro Family club ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit