Slevy za těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, když už tu rebíráte i slevy pro netěhotné, tak já mám ještě Rodinný pas http://www.rodinnepasy.cz/ a kartičku do Pompa, díky který mám slevy na hračky. A pak mám ještě kartičku do lékáren Pharmaland a za body jsme třeba koupila malýmu čaj. No a pak mám ještě pár dalších, ale to už se sem nehodí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No teda?to zní zajimavě,třeba slevu na erotické pouta by se mi hodila ![]()
- Citovat
- Upravit
Pipet píše:Liberte píše:My máme Ikea Family kartu, ale ta je pro všechny, nejen pro těhule/maminy…MUFICE píše:Ta Ikea by se nám hodila
My máme kartičku Mimi klubu, z DM, z Malvíka a ještě i s IkeiJsem těhule a chystáme se tam právě na větší nákup, ale na jejich stránkách jsem nic nenašla, že by dávali slevy
Jo, jo, Ikea Family jsem měla na mysli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky doktor Max má svojí kartu a dá se tam ušetřit například na Bepanthenu. Nebo dráčik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tesco club card treba vim ja. je to uplne na vse, ale maji tam i mimi oddeleni .. a zrovna zitra maji akci pro cleny 25% v praze dolu, tak jsem koupit zimni overalek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mimi klub
jak ziskam karticku na slevy v Globuse mimi klub -dekuji za odpoved
- Citovat
- Upravit
grajci píše:
Zaregistruj se na stránkách Globusu a do týdne si budeš moct v obchodě vyzvednout kartu a dárek.....já dostala čaj pro mimčo Hipp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SuzaG píše:grajci píše:Zaregistruj se na stránkách Globusu a do týdne si budeš moct v obchodě vyzvednout kartu a dárek.....já dostala čaj pro mimčo Hipp
tak holky fajn ze jste to psali - bych si byvala ani nevsimla ze maji nejakej mimi klub a nejake zbozi v akci vzdy na ten mesic(a nekdy tydeni) ![]()
zaregistrovala jsem se, druhej den uz jsem si vyzvedla v glob karticku a dostali jsme jeste od NUK takovyho smudlana - jen jako hadrik a da se navlezl na prst jako manasek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit