Šli byste tam?

7205
26.8.21 18:14

Šli byste tam?

Mám dilema :D Situace: jste půl roku s chlapem.On je pozván na 4cátiny kolegy.Chce,abych šla s ním. Vlastně by se šlo až večer asi, až bude taková ta volná zábava. Já se rozhodují, jestli jít. Kolegu neznám a budou tam pro mě cizí lidi. Šli byste nebo ne? A případně v čem? Já teda bych si vzala normálně džíny a hezkou mikinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1394
26.8.21 18:17

Já bych šla, odejít můžeš vždycky. Pokud to není nějak formální normálně bych si vzala taky džíny a nějakou pěknou halenku třeba. Se na to přítele zeptej jestli to tak bude v pohodě, nebo jestli se máš nějak fintit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
26.8.21 18:20

@GabinkaCh chlap chce, abys šla s ním - je to taková ukázka toho, že to s tebou myslí vážně, když chce, abys šla na oslavu do jeho společnosti - já bych šla, oblečení podle toho, kde se oslava koná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.8.21 18:25

Určitě běž. Alespoň je vidět, že to s tebou myslí vážně a nestydí se za tebe :lol: Na to, v jakém duchu to bude, ohledně oblečení se zeptej partnera a užij si to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.8.21 18:25
@GabinkaCh píše:
Mám dilema :D Situace: jste půl roku s chlapem.On je pozván na 4cátiny kolegy.Chce,abych šla s ním. Vlastně by se šlo až večer asi, až bude taková ta volná zábava. Já se rozhodují, jestli jít. Kolegu neznám a budou tam pro mě cizí lidi. Šli byste nebo ne? A případně v čem? Já teda bych si vzala normálně džíny a hezkou mikinu :think:

Já bych šla, vážila bych si toho pozvání. Džíny a mikinu bych si vzala leds tak na grilovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.8.21 18:27
@stinga píše:
@GabinkaCh chlap chce, abys šla s ním - je to taková ukázka toho, že to s tebou myslí vážně, když chce, abys šla na oslavu do jeho společnosti - já bych šla, oblečení podle toho, kde se oslava koná

U něj na zahradě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.8.21 18:28

Šla bych, já takhle chodila už od začátku s přítelem, a poznala jsem skvělý lidi :D A oblečení bych volila podle místa konání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.8.21 18:32
@GabinkaCh píše:
Mám dilema :D Situace: jste půl roku s chlapem.On je pozván na 4cátiny kolegy.Chce,abych šla s ním. Vlastně by se šlo až večer asi, až bude taková ta volná zábava. Já se rozhodují, jestli jít. Kolegu neznám a budou tam pro mě cizí lidi. Šli byste nebo ne? A případně v čem? Já teda bych si vzala normálně džíny a hezkou mikinu :think:

Vždyť ses nedávno vdávala.

• Citovat
  • Upravit
2031
26.8.21 18:33

A proč ne? A byla bych ráda, že jsem jeho ofiko doprovod :D Ale oslavu může mít v kempu i v Kempinski. Tak asi musíš vysondovat, kde to mají a jak formální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.8.21 18:34
@Klopotkova píše:
Že je to ona, jak rady dávala ty svatební šaty? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.8.21 18:36

Sla bych, ráda bych poznala jeho kamarády a kolegy, aspoň to s tebou myslí vážně, když tě chce ukázat kolegum. Co se týče oblečení, bych se poradila s přítelem v jakém stylu to bude probíhat, ať nezpusobis trapas. Jít v džínách, když ostatní půjdou ve společenském je trapas a naopak jít ve večerní róbě, když to bude nějaká obyč domácí party je trapas ještě větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
26.8.21 18:37
@Klopotkova píše:

no máš pravdu, mně bylo na tom dotazu něco divné 8o
@GabinkaCh tak jak to je, nedávno ses vdávala a teď máš přítele 4 měsíce - a lžeš v kterém případě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
26.8.21 18:38
@mojara píše: Že je to ona, jak rady dávala ty svatební šaty? :think:

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.8.21 18:39
@Kriss Tina píše:
Sla bych, ráda bych poznala jeho kamarády a kolegy, aspoň to s tebou myslí vážně, když tě chce ukázat kolegum. Co se týče oblečení, bych se poradila s přítelem v jakém stylu to bude probíhat, ať nezpusobis trapas. Jít v džínách, když ostatní půjdou ve společenském je trapas a naopak jít ve večerní róbě, když to bude nějaká obyč domácí party je trapas ještě větší :D

Prý to bude neformální, takové posezení na zahradě večer. Partner jde taky v džínách a asi nějakou mikinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.21 18:40

To zas bude mela :mrgreen:

Ale pár dní zpátky se ptala jestli a jak přát příteli k svátku, a že jsou spolu půl roku, tak vdaná asi není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová