Šli byste tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
26.8.21 18:40
@stinga píše:
no máš pravdu, mně bylo na tom dotazu něco divné 8o
@GabinkaCh tak jak to je, nedávno ses vdávala a teď máš přítele 4 měsíce - a lžeš v kterém případě?

Nedávno…před dvěma roky no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
26.8.21 18:41
@GabinkaCh píše:
Nedávno…před dvěma roky no

ahá, to už tak letí? já bych řekla, že to bylo loni v létě, ale dobře,
takže to nedopadlo? rozvedli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.8.21 18:44
@stinga píše:
ahá, to už tak letí? já bych řekla, že to bylo loni v létě, ale dobře,
takže to nedopadlo? rozvedli jste?

Nedopadlo.Do prčic, tady se o mě už ví víc, než je zdrávo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.8.21 18:44

@stinga V březnu tu řešila rozvod :D https://www.emimino.cz/…leni-421898/
Ale i tak mi to nesedí časově, to už jsi byla s přítelem, když jsi byla vdaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
26.8.21 18:47

Tak primárně by záleželo na tom, jak akci plánuje ten oslavenec. Že tě tam chce přítel je hezké, ale aby potom kolega nekoukal jako puk, že mu domů vodí cizí lidi, se kterými nepočítal. Pokud je to v tomhle směru schválené, pak bych šla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14612
26.8.21 18:49

@GabinkaCh Tyjo a taková to byla mela tehdy, kvůli těm tvým šatům, že? :D No nevadí, taky zkušenost :D Snad jsi teď šťastná :kytka: K tématu, šla bych, i když moc by se mi teda nechtělo, když tam budu znát jen přítele, ale třeba se sejdou fajn lidi. Džíny a mikina na zahradní párty asi ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.8.21 18:51
@GabinkaCh píše:
Nedopadlo.Do prčic, tady se o mě už ví víc, než je zdrávo :mrgreen:

Ty jo, to už je tak dlouho, koukám, že mi koronavirové opatření sežralo asi tak rok života :( Pamatuju si tu diskusi o šatech, ráda sleduju, jak se kdo obléká a tak. :) Je mi líto že ti to nevyšlo. A na tvoji otázku, šla bych, cítila bych se fajn, že se se mnou chce ukázat mezi přáteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
26.8.21 18:54
@Kriss Tina píše:
@stinga V březnu tu řešila rozvod :D https://www.emimino.cz/…leni-421898/
Ale i tak mi to nesedí časově, to už jsi byla s přítelem, když jsi byla vdaná?

to, že se rozvadela v březnu přeci neznamená, ze se v březnu i rozesli, ne? :lol: rozejít se mohli klidně třeba v říjnu a proč by si nemohla najít pritele jako stále ještě vdaná když uz spolu nežili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.8.21 18:55

@a12 Jo to je fakt, já to beru podle sebe, bych nechtěla další vztah, než bych měla dořešený ten předchozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
26.8.21 18:58
@GabinkaCh píše:
Nedopadlo.Do prčic, tady se o mě už ví víc, než je zdrávo :mrgreen:

Bacha na to, stránky epipi mají sloní paměť :lol: A jinak bych šla, pokud je to zahradní párty tak i neformálně oblečená a kdyby mě to tam nebavilo, tak bych šla pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
26.8.21 19:04

:lol: Tady je to fakt jak v kurníku občas :D

Každopádně k dotazu - já bych šla, vzala bych si kalhoty/džíny a tričko s dlouhým rukávem nebo mikinu, bez potisku, bez ničeho, kdyby to náhodou nebylo úplně tak na punk. Ale myslím, že tady ty oslavy lidí moc na zahradě oblečení neřeší.

• Citovat
  • Upravit
13187
26.8.21 20:10

A nebyl ve hře i nějaký ten zpívající Slovák? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
26.8.21 20:13

Já bych asi nešla teda. Když znám jen svýho přítele. Ten se bude chtít pobavit se všemi přítomnými a já bych si asi připadala trochu ztracená. Ale asi by záleželo, jak velký kolektiv to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.8.21 20:15
@Magical-eyes píše:
A nebyl ve hře i nějaký ten zpívající Slovák? :think:

To je dávno pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.8.21 21:17

@GabinkaCh Já bych šla, pokud mám jistotu, že mě chlap nenechá stát u chlebíčků a nezmizí. Ne každý snadno zapadne do kolektivu cizích lidí (a ne každý kolektiv se snaží nenechávat lidi, co jsou sami, vyčleněné).

Oblečení bych přizpůsobila podniku, kde to bude: na grilovačku na zahradě nebo na bowling džíny, do restaurace s humrama malý večerní. Případně bych řekla chlapovi, ať se zeptá, jaký bude dress code.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová