Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Tarena Jooo, došlo mi to, jak jsem pak psala o tom dítěti. Už jsem to chtěla opravovat, ale nechám to být, když jsi mě už opravila.
Právo na zákonného zástupce 24/7.
![]()
@Dahlia0409 píše: Více
No prave, proto se ptam, protoze jestli ted lezi na pokoji sama, tak na sestinedeli muze byt s nekym. Ale treba nektera porodnice ma jen jedno oddeleni.
@Paní.Norrisová píše: Více
Pravo ma, ale jakmile tam bude jina matka, tak bez jejiho souhlasu na pokoji nebude a kdo by chtel ciziho chlapa na pokoji cely den a noc.
@Tarena Já to chápu, ale být tam může… Vše ostatní je pak na domluvě.
@Tarena píše: Více
U nás byly na návštěvy 2h. Normálně na pokoji a mimo to fakt nikdo nechodil. Takže i když jsem kojila, prostě jsem se třeba otočila na bok, i když tam byl někdo cizí
@Paní.Norrisová píše: Více
Tak jestli chlap bude muset byt na chodbe, tak ho to brzy omrzi.
No tak to buď ráda, že jsi neměla na pokoji jistou spoluobčanku, za kterou přišla na návštěvu její široká „vyvoněná“ rodina. Zlatý návštěvní místnosti nebo chodba.
@JancaS84 píše: Více
To byla na jiném pokoji, naštěstí. Já fakt odmítala někam chodit ještě, jen pro jídlo ![]()
@smajlik345 píše: Více
Zajímavý, kde to bylo? Rodila jsem ve FN v Plzni a když jsem tam byla se synem, už to je teda 11 let, tak sestřičky pouštěly na pokoj chlapy i večer mimo návštěvy, klidně v 7-8, o návštěvách tam byli nalezlý Hujerovic od ostatních maminek kojení nekojení, do sprchy večer nebo vyvětrat si prsa pomalu člověk ani nemohl, aby tam nebyl cizí chlap
Moje návštěvy dodržovaly návštěvní dobu a zdržely se třeba půl hoďky, co tam taky dýl, chlap tak max hoďku. Když měl jít se synem na plánovaný zákrok, museli mít dopředu objednaný pokoj, aby nebyl s jinýma maminkama. A že by v porodnici byl takový luxus, abys byla sama na 3lůžáku, to sem nezažila.
@JancaS84 píše: Více
Zlatá spíš doba, kdy tam návštěvy nemohly vůbec;) ať už covid nebo ještě mnohem dřív, kdy se mámy aspoň vyspaly a daly po porodu dohromady, když měly děti u sestřiček. To teď myslím v nadsázce, ale já šla z porodnice úplně KO psychicky i fyzicky, za ty 3 dny jsem tam nenaspala ani 3 hodiny, rozjelo mi to nejspíš nějakou poruchu spánku v kombinaci s hormony na štítnou žlázu a i po návratu domů jsem nebyla schopná spát víc jak týden vůbec.
@Tarena píše: Více
ale může ho omezit v návštěvě na pokoji, jako zažila jsem kdy holka porodila přišla maminka v 8h ráno a odcházela v 8h večer každý den bylo to šílený, neměla jsem chviličku klid, sestry jí vyhazovali že ruší i ostatní a nemůže tam takhle být odešla za roh a hned zase přilezla peklo na zemi, takže mít tam ještě k tomu chlapa tak se oběsím
@ka2ka píše: Více
Tak to je síla
Já rodila před polednem, takže manžel přišel pak druhý den na návštěvu a čtvrtý den nás vyzvedl. Jinak tam nikdo nebyl a já tam nutně taky nikoho nepotřebovala ![]()
Zlata porodnice, kde jsem rodila, navstevy pouze na chodbě pred oddelenim. Krása ![]()
a to její máma nechodila sama vodila sebou asi desetiletou vnučku, celou dobu se jí starala o dítě a holka byla protivná protože na ní neměli čas
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.