Přítel v porodnici přes noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4474
24.11.24 12:20

@Tarena Jooo, došlo mi to, jak jsem pak psala o tom dítěti. Už jsem to chtěla opravovat, ale nechám to být, když jsi mě už opravila.
Právo na zákonného zástupce 24/7. :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
24.11.24 12:20
@Dahlia0409 píše: Více

No prave, proto se ptam, protoze jestli ted lezi na pokoji sama, tak na sestinedeli muze byt s nekym. Ale treba nektera porodnice ma jen jedno oddeleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
24.11.24 12:22
@Paní.Norrisová píše: Více

Pravo ma, ale jakmile tam bude jina matka, tak bez jejiho souhlasu na pokoji nebude a kdo by chtel ciziho chlapa na pokoji cely den a noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4474
24.11.24 12:24

@Tarena Já to chápu, ale být tam může… Vše ostatní je pak na domluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16208
24.11.24 12:25
@Tarena píše: Více

U nás byly na návštěvy 2h. Normálně na pokoji a mimo to fakt nikdo nechodil. Takže i když jsem kojila, prostě jsem se třeba otočila na bok, i když tam byl někdo cizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
24.11.24 12:25
@Paní.Norrisová píše: Více

Tak jestli chlap bude muset byt na chodbe, tak ho to brzy omrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
24.11.24 12:30

No tak to buď ráda, že jsi neměla na pokoji jistou spoluobčanku, za kterou přišla na návštěvu její široká „vyvoněná“ rodina. Zlatý návštěvní místnosti nebo chodba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16208
24.11.24 12:51
@JancaS84 píše: Více

To byla na jiném pokoji, naštěstí. Já fakt odmítala někam chodit ještě, jen pro jídlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
24.11.24 13:21
@smajlik345 píše: Více

Zajímavý, kde to bylo? Rodila jsem ve FN v Plzni a když jsem tam byla se synem, už to je teda 11 let, tak sestřičky pouštěly na pokoj chlapy i večer mimo návštěvy, klidně v 7-8, o návštěvách tam byli nalezlý Hujerovic od ostatních maminek kojení nekojení, do sprchy večer nebo vyvětrat si prsa pomalu člověk ani nemohl, aby tam nebyl cizí chlap :pocitac: :cert: Moje návštěvy dodržovaly návštěvní dobu a zdržely se třeba půl hoďky, co tam taky dýl, chlap tak max hoďku. Když měl jít se synem na plánovaný zákrok, museli mít dopředu objednaný pokoj, aby nebyl s jinýma maminkama. A že by v porodnici byl takový luxus, abys byla sama na 3lůžáku, to sem nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
24.11.24 13:27
@JancaS84 píše: Více

Zlatá spíš doba, kdy tam návštěvy nemohly vůbec;) ať už covid nebo ještě mnohem dřív, kdy se mámy aspoň vyspaly a daly po porodu dohromady, když měly děti u sestřiček. To teď myslím v nadsázce, ale já šla z porodnice úplně KO psychicky i fyzicky, za ty 3 dny jsem tam nenaspala ani 3 hodiny, rozjelo mi to nejspíš nějakou poruchu spánku v kombinaci s hormony na štítnou žlázu a i po návratu domů jsem nebyla schopná spát víc jak týden vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
24.11.24 13:30
@Tarena píše: Více

ale může ho omezit v návštěvě na pokoji, jako zažila jsem kdy holka porodila přišla maminka v 8h ráno a odcházela v 8h večer každý den bylo to šílený, neměla jsem chviličku klid, sestry jí vyhazovali že ruší i ostatní a nemůže tam takhle být odešla za roh a hned zase přilezla peklo na zemi, takže mít tam ještě k tomu chlapa tak se oběsím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16208
24.11.24 13:52
@ka2ka píše: Více

Tak to je síla :roll: Já rodila před polednem, takže manžel přišel pak druhý den na návštěvu a čtvrtý den nás vyzvedl. Jinak tam nikdo nebyl a já tam nutně taky nikoho nepotřebovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
24.11.24 13:54

Zlata porodnice, kde jsem rodila, navstevy pouze na chodbě pred oddelenim. Krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
24.11.24 14:00

a to její máma nechodila sama vodila sebou asi desetiletou vnučku, celou dobu se jí starala o dítě a holka byla protivná protože na ní neměli čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16208
24.11.24 14:28
@ka2ka píše: Více

Jej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková