Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
Jak to mámevědět, každá nemocnice to může mít jinak
Ale moc tomu nevěřím, když to není pokoj pro rodinu
Zeptej se přímo v porodnici
To asi těžko, myslím si, že většina porodnic má zakázané návštěvy přímo na pokojích a jsou k tomu určené prostory.
@Michelle_M píše: Více
Tak to u nás naštěstí nebylo, by se mi tak chtělo ještě někam chodit mimo pokoj ![]()
Doufám že ne. Myslím, že žádná z dalších maminek by nechtěla mít na pokoji cizího chlapa..
My jsme jako návštěva ani nemohli jít na pokoj, protože tam maminka kojila
Dost o tom Pochybuju. Každopádně tato diskuze ti moc nepomůže, rozhodnout musí daná porodnice takže se rovnou zeptej tam než tady ![]()
Příspěvek upraven 24.11.24 v 12:14
Ano. Mě to nabízel personál už před pár lety ![]()
Taky si mysli, ze to nepůjde, minimálně oficiálně, jo možná ho tam nechaji „na návštěvě“, ale s tim rizikem, ze jak přijmou někoho, koho tam budou potrebovat dat, tak ho vykopnou.
Ale zas jestli chapu správně, tak jsi ještě pred porodem, tak je sance, ze se ještě uvolní, nez te presunou na normální pokoj.
Prespat asi ne, ale urcite te nebudou omezovat v navstevach, nebo nebudes muset chodit na chodbu, jako kdyz mas spolubydlici. Zeptej se sester. Jen tedy jen co ti tam nekoho daji, tak uz to nebude mozne.
Když je to „jen“ přítel, tak nevím, jak k tomu budou přistupovat. Tam by byla fajn plná moc a ověřit podpisy na poště.
Jako manžel by měl možnost být přítomný jako osoba blízká a návštěvní hodiny se ho netýkají a to se vztahuje i ohledně dítěte. Pokud by personál měl kecy, tak je možnost plenty mezi lůžky za účelem soukromí.
Vždyť přece když budeš třeba po celkové anestezii a nebudeš se moct starat o mimčo, tak přece může být bonding u otce a asi ho nenechají sedět na chodbě.
@Paní.Norrisová píše: Více
On tam bude z titulu, ze je otec. Zakonny zastupce.
@Tarena píše: Více
Když píše, že tam bude po císaři, tak to ještě jistě za sebou ještě nemá ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahojky, chci se zeptat myslite ze by to slo? Jsem v porodnici, s přítelem jsme si chtěly vzít nadstandard nebo rodinný pokoj, bohužel je to už zabraný, a jelikož jsem sama na klasickém pokoji, myslite ze by se dalo domluvit sby tu přítel byl se mnou? Budu tu po císaři a fakt bych ho tu chtěla mít.. myslite ze by se to dalo nějak domluvit?