Přítel v porodnici přes noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14719
24.11.24 14:47
@Jahudka82 píše: Více

Za mnou návštěvy do porodnice nechodily. A cizí návštěvy mi nevadily, klidně jsem kojila i v jejich přítomnosti. Ale byli normální, od každé spolubydlící max. 5 lidí a tak na hoďku dvě.

Jinak naše děti měly třikrát neplánovanou hospitalizaci, kdy jsem tam s nimi nemohla být já, ale byl tam s nimi manžel. Dvakrát na Bulovce, pokaždé se naštěstí uvolnil pokoj, kde mohl být. A jednou v Motole, kde byl na pokoji i s maminkou hospitalizované holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.11.24 14:59
@Janča6 píše: Více

Mně to moc příjemný nebylo, jo dalo se otočit, ale z 2. strany byla další návštěva :zed: I ty miminka ten klid potřebujou, kór když jim třeba nejde se nakojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
24.11.24 15:02

Chápu. No naše holky naštěstí problém s kojením neměly. Ale chápu, že někomu ty návštěvy příjemné nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
24.11.24 15:21

Ostrava

• Citovat
  • Upravit
35799
24.11.24 16:01

Taky jsme po prvním porodu snad celou dobu nespala a to návštěvy byly opravdu jen na chvilu. Ale doma jsem to pak naštěstí hned dohnala v rámci možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
24.11.24 19:09

U nás to nejde. Na pokoj nesmí ani návštěva, ty můžou jen do návštěvní místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.11.24 19:37
@JancaS84 píše: Více

Já měla právě to spaní tak narušené, jak tam pořád někdo lezl, když ne návštěvy tak uklízečka, sestry, ty samozřejmě musí, že mi nešlo ani usnout, já mám lehký spaní, mě vzbudí všechno… Kamarádka mi vyprávěla, že byla v porodnici tak vyřízená, že když usnula, nemohli ji vzbudit, ani že jí brečí mimino, neslyšela to prostě. A já po návratu domů „slyšela“ mimino brečet i když bylo s někým venku v kočáru, nebo tvrdě spalo v postýlce v obýváku, kde ho muž hlídal a nosil mi ho až na kojení - normální halušky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.11.24 19:40
@Janča6 píše: Více

No hlavně ne v 8 večer teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
24.11.24 22:42

Jj taky mě první noc musel budit manžel jak jsem byla vyřízená. Ale pak naštěstí v pohodě. A naopak jsem pořád slyšela dětský pláč i když malá spokojeně spala.
Ale jako v té porodnici to byl masakr, klidně přivezou ve dvě ráno maminku po porodu a dvě hodiny kolem ni všichni běhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.11.24 22:50

Kupodivu s malou to pak bylo docela v pohodě. Na pokoji jsme měly všechny relativně hodné holčičky, co docela hezky spaly a jedly, předtím samí kluci;) a ti řvali zásadně na střídačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
25.11.24 06:58

No a co s ni maji delat, nechat ji na chodbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
25.11.24 13:42
@j.a.n.i1 píše: Více

Presne. S tim se snad v porodnici pocita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
25.11.24 13:45
@Paní.Norrisová píše: Více

Edit. Mažu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková