Složité uspávání, 14 měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zrzana2
20.4.14 07:52

Místo toho, že chceš ze dne na den opravdu doporučuji sebrat sílu a zkusit se dopracovat k tomu že bude večer s tebou v posteli trávit jinak než kojenim nebo pláčem. Takže mazlit prevalovat se a tak no. Chce to čas.

• Citovat
  • Upravit
6726
20.4.14 11:33
@zrzana2 píše:
Dceru jsem vyplakat nenechavala a toto byla.ta doba kdy jsem ji začala učit usinat bez prsa. Pomalinku postupne, některé dny to neslo, jiné ano. Prostě mi nikdo nevymluvi, že to jde. Bez slz, pomalinku a s láskou. Od té doby se v noci budí mnohem méně. Teď je jí 19mesicu a usně i s tátou. Stále tedy usíná za naši pritomnosti, ale to nevadí nikomu a včera usla i s dědou. Takové dítě už chápe co je ne. Takže doporučuji nakojit, odpojit a postupně učit se. zklidnit jinak než kojenim. Trvalo nám to cca měsíc. Dnes pokud se vzbudí pár hodin po usnuti, tak prostě nedám. Malá si postezuje a spí dal

já v noci při probuzení (malou mám v posteli) chvíli počkám, jestli nebude spinkat dál, ale pokud vidím, že prso chce a začíná se moc budit, tak teda prso dám a hodně rychle :) potože jakmile ji nechám probudit úplně, tak mě čeká min hodinová (často delší) „noční směna“, kdy je malá „už vyspaná“ a chtěla by si povídat a hrát. Když prso dám, tak si pokračuje ve spánku, někdy se u toho skutečně napije někdy ne, odkulí se a spinká dál. A já často spím dřív než ona :) Píšu to ne proto, že se chci hádat, co je lepší..ale proto, že každé dítko je jiné a u nás zase funguje tohle :) Usíná mi u prsu a zároven houpu na míči…určitě by usnula i bez (respektive prso nechávám jen do „skorousnutí“), ale trvalo by to mnohem dýl :oops: chlap během dne uspává běžně ale večer máme to kojení vlastě jako „večeři“ a u toho mi usíná. Časem se to stejně bude přirozeně měnit i bez mého většího přičinění :) no stress 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
20.4.14 12:02

Jako jasné, ale mě tohle stvat, tak jsem ji to začala učit jinak. Já mluvím o situaci kdy má matka dost a nechce estvilla. Malá teď také usíná déle. Celkově ale spí lépe. Výjimky jsou zuby. Rozhozeny režim skrz návštěvy atd

• Citovat
  • Upravit
130
22.4.14 20:35

Ahoj děvčata,
všem moc děkuji za vaše rady a názory.

Předchozí tři noci se mi brouček jako mávnutím kouzelného proutku při nočním probuzení uspal sám bez prsa (tedy dvě noci úplně a tu poslední jsem ho nakonec raději jednou nakojila, protože brečela a procital). Dokonce jsem si ho k sobě do postele stěhovala z postýlky až kolem 3hod. ranní, kdy už začal pofňukávat (dříve již krátce po té, co jsem šla spát já). Teď jen doufám, že mu to vydrží i nadále, snad jsem to nezakřikla. Jinak večer u prsa uspávám stále. Během dne spí jen jednou max. 2hod. kolem poledne.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401