Sluneční optické brýle

Anonymní
16.6.22 23:42

Sluneční optické brýle

Ahoj, ahoj. Jen informativně, myslíte že vám optik udělá do kupovaných plastových, slunečních brýlí skla? Zkousel to nekdo? :lol: mám jedny velmi oblíbené a stydim se zeptat v optice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11824
17.6.22 04:09

Udělat to jde, mám sluneční brýle, do kterých mi v optice udělali dioptrická skla. Ale já si ty brýle u nich koupila. Nevím, jestli budou ochotní udělat skla do přinesených. Za zeptání nic nedáš, zkus to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13212
17.6.22 04:27

Myslím, že spíš ne… Nebudou to chtít dělat. Plastové sluneční nejsou asi tak odolné jako klasické obroučky z optiky na tmavá skla. Když by jim to náhodou prasklo, tak ti vrátí prasklé rámečky??? A práci by platil kdo? Jedině jít do optiky vybrat podobné rámečky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
17.6.22 05:04
@Anonymní píše:
Ahoj, ahoj. Jen informativně, myslíte že vám optik udělá do kupovaných plastových, slunečních brýlí skla? Zkousel to nekdo? :lol: mám jedny velmi oblíbené a stydim se zeptat v optice :mrgreen:

Zalezi na tom, co to jsou za obroucky. Pokud nejake obycejne vylisky, tak asi ne. Pokud jsou to ale kvalitni slunecni bryle, do kterych jsou skla pridelana pomoci lanek, sroubku apod., pak by problem byt nemusel.
Zkratka se musis zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová