Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maskovak píše:
Ahoj lidi, jen obnovuji. Chodím do diskuse (ne emimino, je spíš na kutilství, kytičky atd.)a nějaká paní si tam (asi nešťastná v duši)na mě zasedla, sleduje mnou založené diskuse a píše tam osobní útoky na mou osobu.Nic jsem jí neudělala. Dost mě to mrzí, zapleveluje mi tak diskuse, kde by měly být věcné názory a rady k tématu a odvádí další diskutující od tématu. Zajímá mě, co ty lidi k tomu vede? To nemají vlastní život? Kde na to berou čas? Život je tak krásný a krátký sedět u počítače a psát hnusotyAhoj
![]()
![]()
Tak tu paní nepřivolávej. Najde tě všude
Jinak vážně, klid. Tady to tak je, najdeš tady kamarády i šílence, co po tobě prostě pojedou. Proč to tak je, nevím. Nezbývá, než se s tím smířit. Je to přece jenom imaginární svět.
@maskovak píše:
Ahoj lidi, jen obnovuji. Chodím do diskuse (ne emimino, je spíš na kutilství, kytičky atd.)a nějaká paní si tam (asi nešťastná v duši)na mě zasedla, sleduje mnou založené diskuse a píše tam osobní útoky na mou osobu.Nic jsem jí neudělala. Dost mě to mrzí, zapleveluje mi tak diskuse, kde by měly být věcné názory a rady k tématu a odvádí další diskutující od tématu. Zajímá mě, co ty lidi k tomu vede? To nemají vlastní život? Kde na to berou čas? Život je tak krásný a krátký sedět u počítače a psát hnusotyAhoj
![]()
![]()
To je smutné. Nazvala bych ji stalkerka. Bohužel, jsou to vlastně chudáci, co si přes internet dokazují, že chudáci vlastně nejsou a snaží se udělat chudáky z někoho jiného. Myslím, že tito lidé si tak nahrazují reálný život, na internetu jsou frajeři a ve skutečnosti neví coby. Bohužel, nejsou moc páky, jak je zastavit, zvlášť v nějaké internetové diskuzi…
A co si zmenit nick nebo udelat jeste jeden aby baba dala pokoj, na to co pro a jak se zeptej ty babrdle, ale me by to bylo totalne sumak. Kdo se do me pousti treba na fb, pisu jim adresu kam se maji zastavit a rict mi to do oci. No jeste nikdo neprijel:D
A co jste si udělaly? Jinak těžko co poradit - pokud by to začalo překračovat meze pravidel diskusí, tak by ses mohla obrátit na adminy (off topic urážky a pod.) - můžou ty diskuse promazat, otravku upozornit, v případě, že by to bylo fakt naostro, tak i zabanovat ![]()
@chipsa píše:
Ježíš a já chtěla pozdravit Juru, už dlouho tu nebyl
no to máš pravdu
. Kdy tu byl naposledy vůbec?