Šly byste do toho - práce v zahraničí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sepishka píše:
Asi bych to vyzkousela nanecisto nez praci vezmes nechavat ho opakovane na par dni na hlidani babicce a uvidis, jak to budete oba snaset.
Tenhle model právě už praktikujeme, dělám krátký - dlouhý týden. Malej to snáší úplně bez problémů a dokonce se mi zdá, že mu to i vyhovuje. Je hodně akční a s každým z nás má jiné zážitky, babičky miluje o tatínkovi samozřejmě ani nemluvím. Spíš se bude stýskat mě. Kdyby má nepřítomnost měla mít jakkoliv neblahý vliv na malýho, samozřejmě balím kufry a okamžitě frčím domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Ne nešla..za prvé kvůli nízkému věku dítěte a za druhé to cestování..Nevím jestli budeš jezdit autem , nebo vlakem..Ale jestli autem, to toho já jsem odpůrcem - děsí mě kolik je nehod.Pro mě každý dlouhá cesta riskování se životem..
Ale já jsem zřejmě jiná povaha.Něco jiného by bylo, kdybyste měli existenční problémy, ale takto, ne..
Jezdila bych autem s kolegou a je to jedna z položek na straně „PROČ NE“. Jezdilo by se na noc, cesta trvá pět hodin a taky to beru jako risk.
O existenční problémy nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:
Ahoj
urcite bych do toho sla, mam kamaradku, ktera takhle jezdi z Ostravy daleko za Prahy a zustava tam 3 dny a nemuze si to vynachvalit.
Jé, ahoj Taminko!
Super, jeden případ z praxe
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite bych to zkusila…pokad se jedna o pul roku tak to zase neni tak strasna doba…a za zkousku nic nedas. rozhodnuti by bylo na tobe jesli by jsi si to pak prodlouzila nebo ne.
Ted pracujes kratkej-dlouhej tejden..takze by se asi moc nezmenilo jen by si byla cele dny pryc a pak zase doma. A pokad manzel neni proti tomu..mas dobre zazemi v babickach tak bych nevahala ![]()
Hodne stesti z rozhodovanim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nesla, bez rodiny bych nevydrzela, to same manzel, radeji bychom odesli vsichni
![]()
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:
nesla, bez rodiny bych nevydrzela, to same manzel, radeji bychom odesli vsichni![]()
![]()
Jó, to by bylo ideální. Manžel se odtud ale nehne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peetje píše:
Urcite bych to zkusila…pokad se jedna o pul roku tak to zase neni tak strasna doba…a za zkousku nic nedas. rozhodnuti by bylo na tobe jesli by jsi si to pak prodlouzila nebo ne.
Ted pracujes kratkej-dlouhej tejden..takze by se asi moc nezmenilo jen by si byla cele dny pryc a pak zase doma. A pokad manzel neni proti tomu..mas dobre zazemi v babickach tak bych nevahalaHodne stesti z rozhodovanim
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hama píše:Sepishka píše:Tenhle model právě už praktikujeme, dělám krátký - dlouhý týden. Malej to snáší úplně bez problémů a dokonce se mi zdá, že mu to i vyhovuje. Je hodně akční a s každým z nás má jiné zážitky, babičky miluje o tatínkovi samozřejmě ani nemluvím. Spíš se bude stýskat mě. Kdyby má nepřítomnost měla mít jakkoliv neblahý vliv na malýho, samozřejmě balím kufry a okamžitě frčím domů.
Asi bych to vyzkousela nanecisto nez praci vezmes nechavat ho opakovane na par dni na hlidani babicce a uvidis, jak to budete oba snaset.
tím pádem bych to neřešila a šla do toho ![]()
- Citovat
- Upravit
tak já se za pár dní chystám na pohovor.kde my nabídnou práci v zahraničí na půl roku..(dodávám že manžel by se o nejmladší postaral).Přečetla jsem všechny příspěvky a říkám si že asi budu krkavčí matka když chci odjet na tak dlouho od rodiny..Ale co dělat?práce není-rozeslala jsem spoustu životopisů(dle pokynů firem)ale jen na tento se ozvaly..Teď přemýšlím odjet neodjet toť otázka.Brát podporu s pracáku 2000kč a po půl roce jít zametat ulice.. ![]()
Tonoucí se stébla chytá..Práci bych ráda vzala v dnešní době noťasů ipadů snad není toto odloučení tak strašné..Jaký názor na to máte vy?Omlouvám se za anonym
- Citovat
- Upravit
Ja byla 4roky pracovne v anglii vse bylo super,ale uz nikdy vice,mam tu milacka a neodejdu jen proto,abych neprisla o to nejcenejsi,penize s timto nemaji hodnotu..zije se tam krasne,ale za jakou cenu,aby clovek byl od rodiny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anonymko, mas vice deti? Vyznelo mi to tak jak pises, ze manzel by se o nejmladsi postaral. Ja te neberu jako krkavci matku, rikam si, ze ja bych se snazila vzit dite sebou, ale zalezi hlavne na tom, jak moc si citove spjata s ditetem/detmi. Nekoho desi den bez ditete, nekoho tyden a hodne matek si absolutne nedokaze predstavit byt pul roku bez deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:
anonymko, mas vice deti? Vyznelo mi to tak jak pises, ze manzel by se o nejmladsi postaral. Ja te neberu jako krkavci matku, rikam si, ze ja bych se snazila vzit dite sebou, ale zalezi hlavne na tom, jak moc si citove spjata s ditetem/detmi. Nekoho desi den bez ditete, nekoho tyden a hodne matek si absolutne nedokaze predstavit byt pul roku bez deti.
Ano máme více dětí..Tato varianat vzít nejmenší dítě sebou taky padla ale nemůžu při pohovoru vyrukovat s tímto požadavkem-nebo třeba zeptat se ale dodatečně..Citově spjatá jsem(starám se o děti deset let)ale až na malou jsou děti už „velké“a na mamince tolik nevysí.
- Citovat
- Upravit