Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
![]()
Zkouška hejblátek ![]()
Ještě mi tam chybí ten, co tluče hlavou do zdi ![]()
Verča
Lesi a kdyz uz se tady tak bavime.. od zacatku meho pusobeni na emimi tak nejak bojuji s tim, ze ve fotogalerii nemohu pouzivat smajliky.. proste at klikam na ne jak chci tak se mi ten kod proste nezobrazi na tom textovem radku…
myslim, ze takhle bojuje vice holek co jsme se tak i bavily.
Ahoj, to je fakt, vím o tom, ale mám nepěkný dojem, že jsem na to už nejméně dvakrát zapomněla, bo mě oznámení o nefungujících smajlích ve fotogalerii chytne pokaždé na cestách…
Prosím, za týden se mi ozvi a pořádně důrazně, ju? Jsem zase mimo domov… A na tuty bych to opět vypustila z hlavy…
L.
…nevím, jak je to s autorskými právy, ale je jich tam přehršle, takže minutku budete psát vzkaz a pět minut hledat smajlíka… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/38.gif
XBublax,
no supr,Kopřivnický bazén (koupák) je skvělý,taky se tam rádi cachtáme
To prostředí,příroda
nádhera a na minigolf taky chodíme ![]()
To je sranda,taková náhoda…ještě jsem tu nepotkala někoho,kdo to tam zná
Nějak není náš kraj moc plodný či co.. ![]()
A jinak se přidávám k holkám,bylo by prima mít smajly na očích a nemuset je rozklikávat… ![]()
Jo a Lesi,Jeje má recht,je nás alespoň z února víc,kterým nejdou přidávat smajlíci do kometnáře ve fotogalerii
![]()
Petiso, už jsem to hlásila Petrovi, ale musí se to odzkoušet - což s mým současným připojením je fakt problém
Do fotogalerie se fakt téměř nemám šanci dostat…
Musíte mě odchytnout v pondělí a připomenout mi to, ju?
L.
Budoucí snažilky děkujíííí za krásné smajlíky a každé další zlepšení vítají.
Jste šikovní a díky Vám nás to tu baví.
Děkujeme ![]()
Ahoj, mě taky nejdou dávat smajlíci u fotek. A ještě jsem si chtěla dát nějakého jiného smajlíka (ne z emimina) nebo fotku pod nick, a nejde mi to. To jsem měla foku i na 80×80. Jinak mi to ukazuje, že to musí být menší než 6 kB
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/38.gif
Jací vám chybí smajlíci????
Ráda bych (nejen já) uvítala smajlíka slintajicího. Z důvodu slušného vyjadřování by nebyl na škodu ani „srací“.
Jací další smajli chybí vám???
nosanek píše:
Jací vám chybí smajlíci????Ráda bych (nejen já) uvítala smajlíka slintajicího. Z důvodu slušného vyjadřování by nebyl na škodu ani „srací“.
Občas by se v diskuzích hodil smajlík „polib mi prdel“ ![]()
nosanek píše:
Jací vám chybí smajlíci????Ráda bych (nejen já) uvítala smajlíka slintajicího. Z důvodu slušného vyjadřování by nebyl na škodu ani „srací“.
Nejvíc mi asi chybí smajlík ťukající si na čelo. Ten bych teda využila. ![]()
Bersaba píše:nosanek píše:Nejvíc mi asi chybí smajlík ťukající si na čelo. Ten bych teda využila.
Přesně tak
![]()
Ahoj, zkouším obnovit ![]()
Máme s holkama uzavřenou skupinu a dost nám chybí dva smajlíci… chtěly bychom o ně požádat.