Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Ahoj, můj manžel se před časem za těžkých podmínek rozcházel s bývalou přítelkyní. Byla to velká hádka, že museli sousedé přivolat policii. Slečna tehdy manžela nahlásila, že jí uhodil, což nebyla tak úplně pravda. Vyhrožovala mu, že to nechá řešit dál, pokud jí nepodepíše smlouvu o zápůjčce na cca 80 tis. Chtěla vrátit peníze za jídlo co prý kupovala atd. Přijde mi to jako nesmysl, kdyby měl každý počítat, co kdo koupil, tak by nedělal nic jiného. Manžel se tehdy bál, že to bude dále řešit a tu smlouvu jí samozřejmě podepsal. Nedávno si vzpomněla, že chce k tomu ještě podepsat směnku. To jsem ale důrazně zakázala! Dá se s tím něco dělat?? Nějak se bránit?![]()
![]()
![]()
![]()
Asi splatit tu smlouvu a nebo jí případně zkusit napadnout u soudu. Nic dalšího bych nepodepisovala.
Viděla jsem e-maily z té doby, kde vyloženě píše, že se s ním bude bavit dál, pokud jí to podepíše.
Proběhlo řízení, kde byl manžel zproštěn, ale ta smlouva je podepsaná. Je tam přesně uvedeno za jídlo atd.
Tak uhodil nebo ne, píšeš že to nebyla až taková pravda? Jestli volali sousedi policii tak to muselo stát za to. Kdyby si byl jistý že nic neudělal nic jí nepodepsal ![]()
Kdyz to podepsal ať to zaplati, za blbost se plati no ![]()
Já nevím jakou jinou radu si představuješ ![]()
Max si vzít právníka a jít do sporu…
A vy se taky doma hádáte tak, že musí jezdit policie?? nebo za to mohla bývalka
@Anonymní píše:
Neuhodil!!
No tak z čeho měl takový strach, že podespal nesmyslnou půjčku?
Ahoj, můj manžel se před časem za těžkých podmínek rozcházel s bývalou přítelkyní. Byla to velká hádka, že museli sousedé přivolat policii. Slečna tehdy manžela nahlásila, že jí uhodil, což nebyla tak úplně pravda. Vyhrožovala mu, že to nechá řešit dál, pokud jí nepodepíše smlouvu o zápůjčce na cca 80 tis. Chtěla vrátit peníze za jídlo co prý kupovala atd. Přijde mi to jako nesmysl, kdyby měl každý počítat, co kdo koupil, tak by nedělal nic jiného. Manžel se tehdy bál, že to bude dále řešit a tu smlouvu jí samozřejmě podepsal. Nedávno si vzpomněla, že chce k tomu ještě podepsat směnku. To jsem ale důrazně zakázala! Dá se s tím něco dělat?? Nějak se bránit?