Smlouva v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prominte ze odepisuji az ted…je to tak, ze smlovu mam na urcito do podledniho dne mesice brezna, tudiz se ptam, jestli kdyz ted, posepisu smlouvu se zamestnavatelem ze od 1. 5. 2015 bude na neurcito a bude to podepsano dejme tomu uz pristi tyden a ja budu muset na nemocenskou (tehu)tak jestli to muze nejak anulovat to co podepisem nebo proste od 1.5. bude smlouva na neurcito i kdyz budu na nemocenske (tehu),dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smlouvu na dobu určitou máš do 31.3. 15 a dodatek na dobu neurčitou až od 1.5. 2015?
Nebo od 1.5. to není dodatek, ale je to nová smlouva?
Je to pořád zmatené.
- Citovat
- Upravit
Ted nevim jestli to co dostanu bude dodatek nebo nova smlouva, chapu ze pokud by to byla nova smlouva tak je tam i znovu zkusebka ne? me jde o to, ze pokud je to podepsano driv nez treba den predem tak jestli to plati ode dne podpisu i kdyz od doby podpisu do doby platnosti smlouvy na neurcito uplyne doba behem ktere ja odejdu na nemocenskou z duvodu tehotenstvi.budu tedy zamestnana a mam narok na materskou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chápu, o co Ti jde, ale když nedáš relevantní informace, tak Ti těžko můžu poradit.
Smlouva i dodatek budou platit, i když to podepíšeš teď, nicméně, pokud to bude nová smlouva se zkušební dobou, tak Tě samozřejmě mohou v té zkušební době vyhodit, i když jsi těhotná. Pokud Tě nevyhodí, tak by se Ti to zaměstnání (i když budeš na neschopence) do nároku na PPM mělo započítávat.
Akorát nechápu, pokud by to byl dodatek, co s tím dubnem, ten přece nemůže zůstat ve vzduchoprázdnu.
- Citovat
- Upravit
Uz vim kde je chyba ja jsem duben uplne preskocila
samozrejme smlouva konci 31.3. a nova nabira platnost 1.4. omlouvam se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bude zřejmě forma dodatku, pokud to takto navazuje, pak můžeš být v klidu.
Ale jisté to bude, až to budeš mít podepsané v ruce.
- Citovat
- Upravit
Není zač.
Stále platí můj původní komentář, že je to na zaměstnavatele trochu podraz a těžko Tě tam po RD budou vítat s otevřenou náručí
.
- Citovat
- Upravit
Jej ja to neplanuju jen se ptam:D sice se s pritelem nijak extra nechranime, tak kdyby se náááhodou zadarilo tak jsem chtela vedet jak by to bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nichnich A co duben? Jak máš vykrytý duben?
Na tvou otázku jsem už odpověděl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nichnich píše:
Ted nevim jestli to co dostanu bude dodatek nebo nova smlouva, chapu ze pokud by to byla nova smlouva tak je tam i znovu zkusebka ne? me jde o to, ze pokud je to podepsano driv nez treba den predem tak jestli to plati ode dne podpisu i kdyz od doby podpisu do doby platnosti smlouvy na neurcito uplyne doba behem ktere ja odejdu na nemocenskou z duvodu tehotenstvi.budu tedy zamestnana a mam narok na materskou?
Smlouvou jsou strany vázány ode dne jejího podpisu.
V dubnu nebudeš v pracovním poměru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
@nichnich A co duben? Jak máš vykrytý duben?Na tvou otázku jsem už odpověděl.
Co kdyby sis přečetl nejdříve všechny příspěvky?
@nichnich píše:
Uz vim kde je chyba ja jsem duben uplne preskocilasamozrejme smlouva konci 31.3. a nova nabira platnost 1.4. omlouvam se
- Citovat
- Upravit