Smoothie Silvercrest
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Smoothie Silvercrest
Od zítra mají v Lidlu mixér na smoothie Silvercrest. Máte ho některá? Jste s ním spokojené? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám Domo, tchýni jsme kupovali Silvercrest, připadá mi to skoro totéž, jen takové „humpoláčtější“
, prostě čistě jen funkční, což je skoro vše od Lidlu. Nepoužívá ho tak často jako já, ale svou funkci plní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypadá dobře, koupila bych ho, ale před týdnem jsem koupila jiný.
700w je luxusní, většinou bývá 300w ( v této cenové kategorii)
Nádobka 700ml je taky dobrá, mám 600ml a zdá se mě to malé. Lépe se budou suroviny mixovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ireeenka píše:
Já mám Domo, tchýni jsme kupovali Silvercrest, připadá mi to skoro totéž, jen takové „humpoláčtější“, prostě čistě jen funkční, což je skoro vše od Lidlu. Nepoužívá ho tak často jako já, ale svou funkci plní.https://www.emimino.cz/…idlu-227560/
A ten Domo rozmixuje i čerstvou mrkev a semínka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gloci píše:
mrkev ano, semínka jsem nezkoušela. Jinak souhlas s DOMO, je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme ho asi 5 měsíců a jsem s ním spokojená, rozseká semínka, led, cukr na moučku. Ale denně nejede. Účtenku mám ale pro jistotu schovanou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gloci píše:
Semínka jsem nezkoušela
Do smoothie si dávám maximálně ořechy a na suchá semínka mám mlýnek Bosch, protože ten je na to dokonalý.
Mrkev ano, pokud myslíš ve vodě. Nic suchého v tom nemixuju. Ale vždycky jsou v tom trochu kousky, tak to u smoothie je. Pokud bych to chtěla úplně tekuté, chce to něco typu Vitamix.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ireeenka píše:
Semínka jsem nezkoušelaDo smoothie si dávám maximálně ořechy a na suchá semínka mám mlýnek Bosch, protože ten je na to dokonalý.Mrkev ano, pokud myslíš ve vodě. Nic suchého v tom nemixuju. Ale vždycky jsou v tom trochu kousky, tak to u smoothie je. Pokud bych to chtěla úplně tekuté, chce to něco typu Vitamix.
Díky moc. Půjdu do Domo, ten z Lidlu brát nebudu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výhoda Domo je taky ta, že si můžeš dokoupit další nádoby, my si zrovna jdem zítra pro třetí, protože se o ty dvě, co jsou u toho, neustále handrkujeme ![]()
A nejni zač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit