Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojda holky ???? mám takový menší problémek
trošičku mi zapáchají nohy
myslela jsem si že je to tím že chodím na boso do bot ale včera jsem si vzala ponožtičky ze silonek do tenisek a je to snad ještě hroší
vůbec nevím co s tím nemáte někdo nějaké tipy?
Budu moc vděčná za jakoukoli radu, děkuji ????
![]()
@rozand já mám ale pocit že to mám i v zimě v bavlněných ponožkách v kozačkách
nemáš nějaký tipy jak se toho zbavit úplně? jkože napořád?
![]()
@annasmyc píše:
Prodyšný ponožky a prodyšný boty, aby se nezapařovaly
Souhlasím. V drogerii koupíš deodorant na nohy proti pocení, tak i sprej do bot. Ale pokud budeš takto chodit v neprodyšných botách, koleduješ si o bradavice.
@vendulaaa píše: Že by to byl žertíček? Drobounkatý?
Taky mam ten pocitek, maličkato ![]()
@vendulaaa žertíček? to jsem jako jediná kdo má takový problém?
![]()
Neber si silonky to je ještě horší než na boso
kup si bavlněné ponožky a striktní si na nohu deodorant, Maj speciální na nohy
@Marie432875 @vendulaaa hele myslela jsem si že od toho tyhle diskuze jsou a že se můžu svobodně zeptat
aniž by mě někdo osočoval že je to nějaký žertíček…
@beruska879 píše:
Ahojda holky ???? mám takový menší problémektrošičku mi zapáchají nohy
myslela jsem si že je to tím že chodím na boso do bot ale včera jsem si vzala ponožtičky ze silonek do tenisek a je to snad ještě hroší
![]()
vůbec nevím co s tím nemáte někdo nějaké tipy?
Budu moc vděčná za jakoukoli radu, děkuji ????
![]()
no měla by sis nožičky denně mýt, nechodit v botičkách celý dníček, ale přezouvinkat se,
používat ponožtičky z bavlnky dále jít k panu doktůrkovi, jestli nemáš plísničku mezi prstíčky a koupit v obuvi speciální sprejíček se stříbrem na dezinfekci botiček a antiperspirant na chodidýlka… také pomáhají koupeličky nožiček ze šalvěje či dubové kůrečky, to ti prodají v lékárně… ![]()
@jdukolem neblbni, nebo tě taky zahrne do výčtu těch, co ji osočují z žertíčku… ![]()
Nováček s menším problémkem se smrádkem s ponožtičkama to asi myslí vážně.
Zkus bambusové ponožky, nebo ponožky se stříbrem. A piš normálně, nebo už ti smrádeček z nožiček ovlivnil mozeček?