Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím pomozte, poraďte.
Je u mě kamarádka a stěžuje si, že pořád cítí, jak jí smrdí nohy. V práci se přezouvá, maže si nohy už 14 dní canestenem a pořád smrdí. Kožní ji řekla, že na nich nic nevidí, že by třeba měla plíseň nebo něco. Nohy ji nesvědí. Prý si má koupit něco v lékárně. Prosím doporučte mi nějaký dobrý osvědčený přípravek proti smrdění nohou. Mockrát děkuji.
School dela docela dobre spreje a jinak koupele z dubove kury nebo jednoduseji gel z dubove kury-nenech se odradit tim ze je na hemeroidy…event.koupel ze salveje.Dobre ale drahe -cca 150 korun jsou protipotici kury-ale ted si nemuzu vzpomenout na nazvy-jedna jako krem-delafirma Spirig a dalsi jako rol-on taky v lekarne.ty docela zabiraj
Spray Sholl, smrdí taky, ale jen při nastříkání - a fakt pomáhá. Používala jsem ho, když jsem chodila v lodičkách do práce.
Jo a ještě jsou zázračné kvalitní celokožené boty (i zevnitř) - ale to je dražší řešení… A mám dojem, že na silonky by nepomohly ani ty. A taky kvalitní bavlněné ponožky, ne levné s příměsí uměliny.
A babská rada - lázeň nohou ve slaboučkém roztoku hypermanganu.
Lesina
tedy je to proti poceni ale to je prece pricina zapachu ze…takze lepsi vyresit pricinu nez jen pretloukat zapach,…
Excipial deo forte.
Snad jsem to napsala dobře… ![]()
Teď koukám, že o tom píše i Gabinka - tohle je ta kůra od firmy spirig.
Zkus ponožky s deodorantem - je to švýcarská technologie SANITIZED, dražší výrobci obuvi pomocí této apretury ošetřují vložky do bot (třeba BAMA). Zatím vím jen o černých ponožkách s touto úpravou (www.cerne-ponozky.cz), koupila jsem je manželovi jako dárek, prodávají to takovou vtipnou formou předplatného, tak mi to ani nebylo trapné dát mu ponožky
Ta nejmenší velikost je určitě použitelná i pro holky.
Ahoj všem, nosím kvalitní ponožky, boty Bama, ale nožky čpěj stále dál. Tak, že je asi třeba hledat problém i řešení v těle. Srovnání Ph? Nebo více sportu a pořádně se vypotit?
Ahoj, máme ten samý problém… existuje ještě něco jiného na ty nohy?? díky
@k2kou4 píše:
Ahoj, máme ten samý problém… existuje ještě něco jiného na ty nohy?? díky
Mýdlo
Oživuji starší diskusi. Nevíte někdo, co je teď nej na trhu proti nožnímu zápachu? Jedná se o nohy mého chotě, je ale bohužel k tomu ještě bubeník
.Na nohou nic viditelného(myslím třeba plíseň).Děkuji předem všem za rady