Smrkání s krví

836
3.1.13 09:02

smrkání s krví

Před týdnem jsem byla nachlazená, kašel přešel ale rýma zůstala. Začalo mě ale znepokojovat, že smrkám i krev. Respektive hlen je zabarvený a občas vysmrkám i sraženinu. Do včera to bylo pouze z pravé dírky, ale dnes jsem vysmrkala srženinu i z levé. Většinou je hlen jen růžový nebo nahnědlý, ale občas je to už do krvava. Samotná krev z nosu mi neteče. Jsem těhotná, tak nevím zda to má souvislost s tím, že v těhu jsou cévy a žíly křehčí. Dokonce mi nijak závratně nekrvácí dásně i když mi už druhý rok sledují parodontózu. Přemýšlela jsem o pohance na posílení krevního řečiště, ale nedávno mi manžel na nachlazení koupil šípkový čaj s pohankou ale v návodu se píše že v těhu není vhodný. Přitom je bio a nic jiného neobsahuje. Gyn.mudr se tomu taky divila, prvně řekla pít míň než uvedenou dávku a pak že nemám pít radši vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
3.1.13 09:08
@zasemamina píše:
Před týdnem jsem byla nachlazená, kašel přešel ale rýma zůstala. Začalo mě ale znepokojovat, že smrkám i krev. Respektive hlen je zabarvený a občas vysmrkám i sraženinu. Do včera to bylo pouze z pravé dírky, ale dnes jsem vysmrkala srženinu i z levé. Většinou je hlen jen růžový nebo nahnědlý, ale občas je to už do krvava. Samotná krev z nosu mi neteče.Jsem těhotná, tak nevím zda to má souvislost s tím, že v těhu jsou cévy a žíly křehčí.Dokonce mi nijak závratně nekrvácí dásně i když mi už druhý rok sledují parodontózu. Přemýšlela jsem o pohance na posílení krevního řečiště, ale nedávno mi manžel na nachlazení koupil šípkový čaj s pohankou ale v návodu se píše že v těhu není vhodný. Přitom je bio a nic jiného neobsahuje. Gyn.mudr se tomu taky divila, prvně řekla pít míň než uvedenou dávku a pak že nemám pít radši vůbec.

je to pravděpodobně jen tím těhotenstvím plus proběhlá rýma. Lehce může pomoci dostatečně vitamínu C a rutinu.
4aj - tak ho nepij, udělej si pohankonku k obědu, semtam přihoď pohankovou mouku do něčeho pečeného, k večeři zeleninové placky s pohankou. Určitě tam bude víc rutinu než v 20g sáčku čajem. A pij jen šípkový čaj nebo prostě jez zelí a ovoce jako zdroj vitaminu C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
3.1.13 09:17

Stává se mi to běžně když mám dlouho rýmu a hodně smrkám. V těhu jsem měla zabarvený hlen s každou rýmou. Bylo mi řečeno, že je to křehčí žíly a hlavně v těhu nateklý sliznice, takže je to víc pravděpodobné. Krom toho mi šíleně tekla krev z dásní. I když jsem si třeba nečistila zuby, tak mi dáseň praskla :nevim: Naštěstí se to po porodu všechno srovnalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
3.1.13 09:43

U druhého těhu jsem smrkala i kusy sražené krve a po porodu se to všechno srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.1.13 10:03

Já smrkám krev pokaždé, taky mi to leze už na nervy. Říkala jsem to v poradně a prý je to normální, pokud to není nějaké drastické krvácení :nevim: Ze začátku jsem si myslela, že je to Anopyrinem, který jsem brala 1.trim., ale trvá to dál.. Rýmu jsem neměla a ani nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.1.13 10:18

No tímto způsobem nepochybně nevykrvácíš :-) Já mám chladovou alergii, takže celoroční rýmu a krev mám v tom neustále 365 dní v roce a to smrkám opravdu pořád. Takže takovou prkotinou bych se fakt nezabývala. Ale je pravda, že už mám evidentně posunuté hranice toho, čím se v tomto ohledu znepokojovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.1.13 12:16

Já se s tím u prvního těhu nesetkala tak nevím zda to už tolik dní není moc. Ale krev mi neteče pouze ji smrkám. No ale díky, uklidnily jste mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí