Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, kočka vlitla do ventilacky a udusila se, jsem z toho hodně v … stalo se vám to taky?:,(
![]()
Jsem zlý nezodpovědny člověk? Mě to je líto děsně!
Příspěvek upraven 29.05.22 v 23:56
Ne nestalo, protože ventilacku vždy zavřu, když odcházím. Vím o tomto nebezpečí.
Nestalo, ale s dost kočkami i koťaty jsme se v rodině už bohuzel rozloučili. ![]()
Tohle se nám nestalo, ale teď už pár dnů našeho kocourka nemůžeme najít
.
Stalo se nám něco hodně podobného… je to skoro dva měsíce a mrzí mě to moc…
Kočičky je mi líto. Ač toto hlídám, jednou jsem kočku z ventilačky tahala, proběhla do zádveří, kde jsem ji otevřenou měla, zavíráme tam, ale někdo nechal otevřené dveře. Naštěstí přežila.
@azaleila tak ze vám se to taky stalo? Já přišla z denní a noční zároveň, pryč jsem byla cca 10 hodin, a ráno když jsem přišla, tak byla skripnuta ve ventilacce, nemuzu se s tím smířit
, a ta vaše zemřela nebo přežila?
Když jsem byla dítě, tak mi podobně zemřel králík. Bylo otevřeno na balkon a všichni mě ujišťovali, že králíci jsou chytří a neskáčou, když ví, že to je vysoko.Ten můj byl asi sebevrah.
Já to asi nechápu, jak se mohla udusit ve ventilačce? Myslíte tím okno, ne?
@CernaKocka PresCest vlastní váhou se ze strany propadne prostě co nejhloubš a zasekne se. Tam se buď udusí nebo si zlomí páteř, což se stalo našemu prvnímu kocourovi, když byl u mámy. Prostě ventilačku nikdy nenechává kočkou bez dozoru.
Od toho jsou přece mřížky, které se připevní z obou stran i nahoře k oknu. Mám je doma ve všech oknech, bez nich bych neměla klidné spaní. Na zoohitu je mají za cca 150 Kč “ Trixie ochranná mřížka výklopných oken”.