Smutek, práce, co dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.4.26 08:27

Smutek, práce, co dál,

Ahojky holky v sobotu se u nás v práci ztratily osobní věci mě celá penezenka, a kolegyni prý 1000,– sly jsme to resit s vedením ty nám nic neřekla nez to ze to máme resit s policií, neřešily jsme kolegyně nechtěla, vcera jsem přišla do práce a ona na mě začala jedete sprostě a obviňovat mě z krádeže jeji tisícovky, já z toho byla tak hotová ze jsem se sebrala a SLA domu s brekem já nejsem žádná zlodějka, vedení mi řeklo opět ze to mám jít resit jenže policie takoví cín asi ani resit nebude pokud to není nad 5 tisíc, co mám dělat dneska jsem si vzala volno ale vím ze tam uz se vrátit nechci…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
442
1.4.26 08:32

Co dal, bez do prace, nenechavej si nadavat a nechat na sebe rvat.nam se taky pred hodne dlouhou dobou ztracely penize a predstavte si, kradla to moje “nejlepsi’” kamaradka” kolegyne
Nikdo by to so ni nikdo nerek. Jeste se mnou licila pasti na “lupice”.
Tak bych se ani nedivila, kdyby to u tebe byla ta, co te obvinuje. Proste se nedsj.

• načítám...
35429
1.4.26 08:32

Kolegyni poslat někam, nenechej si kálet na hlavu. Prostě si to neukradla a tečka.

• načítám...
570
1.4.26 08:34
@Anonymní píše: Více

Nesmysl že to policie nebude řešit.

• načítám...
17148
1.4.26 08:36

Tohle bude o potrefené huse…
Chápu, že sis radši zalezla, ale nemůžeš se schovávat donekonečna, zvlášť, když máš svědomí čisté…
Kolegyni bych řekla, že bys ji klidně mohla říct to stejné…

• načítám...
570
1.4.26 08:38

Ono to naopak na někoho může působit i tak, že to vážně udělala. Mimochodem, pokud se ti ztratila celá peněženka, tak proč jsi nešla na policii? Ty tam třeba nemáš karty, doklady atd.? Je to zvláštní.“

• načítám...
Anonymní
1.4.26 08:39

Je pro mě hrozně těžké tohle, protoze tam jsem jen ve 3 a všechny děláme spolu a já asi nedokazu v tomhle kolektivu pracovat, kdyby jste slyšely jak na mě rvala, a pořizovala mě, jak udělala ze mě jeste blázna Pac jsem měla neschopenku minulý měsíc trochu jsem se zhroutila protoze nám umřel pejsek a skončila jsem na praskach, a to mi včera vmetla do huby, ze jsem regulérní blázen a ze jsem ji ukradla penize

• Upravit
Anonymní
1.4.26 08:40

@Hanča1234 ne já peníze měla v autě i občánků v penezence jsem měla jen Prasek na bolest

• Upravit
Anonymní
1.4.26 08:43

Není uz pozdě na to resit? Bylo to v sobotu, dneska je streda

• Upravit
33129
1.4.26 08:47

Tak policie by pravděpodobně nic nevyřešila, ale i tak bych je zavolala. Takhle ten někdo vidí že mu to krásně prošlo. Proč ta kolegyně nechtěla aby se policie volala?
Měla jsi jí poslat do tmy, proč na sebe necháš ječet? Přece nepřijdeš o práci kvůli ní.

• načítám...
Anonymní
1.4.26 08:48

Je to hrozný vcera jsem to hodně probrecela, :,( :,( :,(

Ona se mě celou dobu snažila vyštvat…

• Upravit
35429
1.4.26 08:49

No právě, proto si to nesmíš nechat líbit. Jinak se po tobě bude vozit už pořád dokud tě nevydeptá úplně. Protože ví, že se necháš.

• načítám...
Anonymní
1.4.26 08:50

Já jsem totiž hrozně slabý článek,

• Upravit
12514
1.4.26 08:54

Uf, to je v dnesni dobe norma, ze kolegyne kradou? 8o zlaty kancl statni sfera

• načítám...
35688
1.4.26 09:04

A co bys teda na ty policii chtěla ty řešit? Peněženku bez peněz s práškem?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat