Smutek, práce, co dál?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Když tam už nepůjdeš, tak to bude právě vypadat, že se cítíš provinile, protože jsi to udělala. Každopádně když si to dám dohromady, vychází mi, že to udělala právě ta tvá kamarádka. Kdyby se ji nějaký peníze fakt ztratily, tak proč nechtěla na tu policii?
@lilith1 No tak zrovna v kanclu ve státní sféře jsem měla kolegyni zlodějku. Napřed se mi ztratily stravenky, pak peníze. Myslela jsem že jsem stravenky nějak vyhodila v obchodě, ale podruhý už mi to bylo divný. Peněženku mi revidovala asi pokaždý když jsem opustila kancelář. Jestli kradla stovky, tak toho jsem si asi ani nevšimla, ale zmizela mi i dvoutisícovka. Nebylo jak ji načapat, takže jsem stravenky ani peníze do práce striktně nenosila. Místo nich jsem tam dlouhodobě měla papír s nápisem „Ty mrcho jedna zlodějská“. Vidět to musela, ale ani brvou nehnula. Nakonec se ji podařilo nachytat na profesních chybách (ona byla poklad každým coulem…) a zbavili jsme se jí.
To jen k tomu „zlatej kancl, státní sféra“. A nikdo by to do ní neřekl, hrála si na dámu a největší kamarádku.
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To teda nechápu a všichni si budou myslet že si kradla.
No hlavně dělej něco se svou psychikou. Takový lidí budeš potkávat pořád.
Nebudou, vím ze krade ona i nasrho majitele ukradla peníze, a to já řeknu vedenimu
- Upravit
Dej to na policii, odpočiň si doma a hledej novou práci. Chápu, že s takovýma husama se pracovat nedá.
Jako že jedna peněženka se ztratila celá, ale ta byla naštěstí prázdná a z druhé peněženky se ztratila jen tisícovka, ale zbytek té peněženky tam zůstal?
Tak určitě. Napadá mě víc scénářů.
A taky mě napadá víc řešení. Ale nejít na policii, odejít domů s brekem a nechat si napsat nemocenskou je, bohužel, jedno z těch špatných. Jestli se na víc prostě nezmůžeš, tak si myslím, že není jak ti poradit a holt dělej to, co zvládneš. ![]()
Vždyť mohla lhát, že tam měla tisícovku. Nebo upřímně zapomenout, že ji utratila. Nevím, jestli bych šla sama od sebe na policii, kdyby se mi ztratila peněženka bez dokladů nebo bez větší hotovosti, ale rozhodně bych to komunikovala s vedením. Co se ti asi tak nejhoršího může stát? Kolegyně ať si řve, když si to nenecháš zalézt pod kůži, tak to odnesou leda její hlasivky.
Na mě by si zkusila papulu takhle otevřít jen jednou
musíš se umět postavit sama za sebe a mít někdy prostě ostré lokty. Ja bych naopak do práce šla s hlavou nahore a kdyby se do mě pustila nebo měla blbý kecy, okamžitě bych ji přerušila ze mě to vůbec ale vůbec nezajímá a pokud mi chce něco sdělit, ať mi to pošle do emailu. Že nejsem žádný malý smrad aby si na mě takhle otevírala hubu a že si myslím že naopak ona je ta hlavní aktérka práve proto, že se do mě takhle pouští.
Mam dat na policii ztrátu penezenka? Mam nahlásit i ji ze mě obvinila?
- Upravit
@TRG Také se mi to nějak celé nezdá. Tím neříkám, že zakladatelka krade. Ale… Ukradli ji peněženku, ale doklady a peníze má v autě.. v peněžence má jen prášek na bolest
no budiž..
Taky z toho nemuzu peníze jsem nechala v kasliku, Pac jsem je ráno vytáhla větší hotovost a rozmělnila, a uz jsem ne nedala zpět do peněženky ale do kasliku, a pak asi 10:00 se to stalo zacla mě bolest hlavy říkám mám v penezence Prasek tak si ho vezmu, no penezenka nikde, hledala jsem všude nebyla nikde, volám ji ať jde na horu ze se mi ztratily věci (penezenka) ona zacLa jedete ze jí chybí tisícovka, a vcera to name vybalila ž byla sprostá necelá na mě ze já to ukradla
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat