Dva měsíce po porodu a jsem smutná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.20 18:21
@Anonymní píše:
Jo, taky si myslim, ze je to jasne a jediny zpusob je tady odejit a cekat, co se stane a jestli se chyti za nos a prijde s prosikem.

Ano aj ja to tak vidim ale nemam kam :( stehovani…za to zaplatim spoustu penez za prevoz…nejake peniaze mam ale bude to stacit na 3 mesacny najom na sk to je vsetko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1117
14.6.20 18:35

Nebyla bych v takovém vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.20 18:40
@Anonymní píše:
Ano aj ja to tak vidim ale nemam kam :( stehovani…za to zaplatim spoustu penez za prevoz…nejake peniaze mam ale bude to stacit na 3 mesacny najom na sk to je vsetko :nevim:

No na Slovensko se podle me stejne odstehovat nemuzes, pokud on nebude souhlasit, dulezity je myslim obvykly pobyt ditete.

Takze asi leda azylovy dum, pokud nemas rezervu :,(

Tvuj manzel je fakt :poblion:, nedokazu si predstavit tohle resit hned po porodu 1. ditete :-(

Takze pokud nemas defakto moznost se odstehovat, tak budes muset vydrzet ve stejnem byte. Prestala bych prat jeho veci, varit mu a nebavila bych se s nim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.20 20:22
@Anonymní píše:
No na Slovensko se podle me stejne odstehovat nemuzes, pokud on nebude souhlasit, dulezity je myslim obvykly pobyt ditete.

Takze asi leda azylovy dum, pokud nemas rezervu :,(

Tvuj manzel je fakt :poblion:, nedokazu si predstavit tohle resit hned po porodu 1. ditete :-(

Takze pokud nemas defakto moznost se odstehovat, tak budes muset vydrzet ve stejnem byte. Prestala bych prat jeho veci, varit mu a nebavila bych se s nim.

My sme obaja slovaci mimi ma nahlaseny trvaly pobyt na Slovensku. Ma jak česky tak slovensky rodny list. Moznost by som mala ale u nasich byvat nemozem jedine vybavit podnajem ale nasetrene mam tak na 3 najmy a z matersky by som nevyzila, zalezi jak alimenty. Nemam ani nikoho znameho kto by mi pomohol odstahovat je to na dodavku a pujcit si auto vyjde na dost penazi

• Citovat
  • Upravit
605
15.6.20 20:03

Ahoj no co ti k tomu povědět na rovinu bych se ho zeptala jestli má jinou ženu nebo jestli chce ještě rodinu a žít s tebou z lásky u nás to máme hodně složité také ale z jiného úhlu můj muž má 4 děti já mám jedno a teď čekáme společné miminko takže dohromady jich je šest můj malý ho bere jako tátu a prostě se stalo narodil se a s bývalým jsem poznala že to nejde a udělala jsem to nejlepší co jsem mohla i s dítětem jsem si našla nejlepšího chlapa na světě a přišli jsme na to že jsme prostě pro sebe stvoření i přes vše co se stalo stěhování je složité a velmi tě lituji já jsem šla k mámě jinak bych to s malým prostě nezvládla a pak jsme se přestěhovali s mužem ale moc dobře si pamatuji jak to bylo s miminkem složité vše bez partnera nešťastná zlomená s omezenými financemi přeji ti hodně sil a štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.6.20 13:45

Ahoj, právě jsem si přečetla, co se stalo. Moc mě mrzí, co musíš prožívat. Musíš být neuvěřitelně silná žena, když uvažuješ i nad variantou odejít. Za to tě velmi obdivuji! Já bych tohle tenkrát po porodu určitě nezvládla. Zůstávat v nefunkčním vztahu jen kvůli tomu děťátku, je opravdu nesmysl. A naopak, dokud je miminko tak malinké, je to mnohem jednodušší. Dcera (2 roky) by náš případný rozchod nesla už velice těžce, je na tatínka hodně vázaná. Co cítíš k přítelovi ty? Miluješ ho, nebo si dovedeš představit život i bez něj? Dokážeš si představit, že bys vychovávala vaše dítě s jiným mužem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.6.20 16:38

Ahoj. Je mi líto, čím si procházíš. Můj manžel mi udělal to samé u první dcery, v jejích třech měsících mi řekl, že už mě nemiluje. Bokovku zapíral, ale po krátkém čase jsem zjistila, že miluje jinou…taky jsem neměla kam jít a tak se zpočátku velmi snažila věci dát do pořádku a nepopírám, že mě to zničilo - o mléko jsem přišla 4 měsíce po porodu a léta trpěla posttraumatickým syndromem. Nicméně, asi po osmi měsících se ve mně něco zlomilo a přestala jsem se snažit vztah zachránit a on najednou otočil - začal se snažit on. Dceři je 7 a my jsme pořád spolu, dnes mám termín na narození druhé dcerky…ale budu k tobě upřímná - manžela nemiluji a už nikdy nebudu. Tu zradu mu nikdy neodpustím. Žít se takhle dá, to ano…ale s láskou a důvěrou je konec. Takže - stálo to za to, bojovat? Nevím…spíš bych řekla, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 21:34

@JanyHany urcite koli tomu miminu, nevnima to, az bude starsie bude to horšie :think: či ho milujem? Je to zrada, bavíme sa normalne skôr ako kamarati nie partneri…prajem si velmi aby sa to zmenilo, ale to sa nestane…moj nazor ak chlap prestane milovat je to konečná…tvrdí, že nikoho nema :nevim:
Mozno ho milujem, neviem. Ak by som s nim nebola chybal by mi moc…ale zo vztahu sa vytratila intimita a od 5 mesiaca tehotenstva uz neni. Vyhybal sa tomu a teraz sme ako spolubyvajuci. Ak by som tu mala kamaradky mamicky s detmi, niekoho blizkeho, inak by som to znasala. Ale dusim to vseba tak sa vypisem aspon tu ;) Proste musím fungovat tak ako to je a cas ukaze…odchod planujem netvrdim ze nie. Ostat v cz alebo sa vratit na Slovensko je teraz dilama velka. Tu nemam nikoho na sk je rodina
Neviem ci by bola vhodna zoznamka :nevim: z vztahu do vztahu :nevim: a vseci normalní chlapi su obsadení…a naviac matka s dietatom…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.20 21:42

@christiania myslim si že u nas by to dopadlo rovnako ak by otočil…je to zrada proste :(
Vieš, presne asi sa moc ponižujem a robim všetko pre zachranu…ale asi zbytočne. Moc mi chyba objatie pohladenie, pusa a vediet že pre niekoho niečo znamenam :srdce: že je vdačny že ma ma. Dala som mu ten najvacsi dar :srdce: snažim sa aby bolo doma upratane uvarene o seba sa staram aj ked 2 mesiace po porode mi zostalo 5 kilo :lol: ale chce to čas…bolo to tak vždy

• Citovat
  • Upravit
120
17.6.20 14:33

☹️️ tomu rozumím, ve kterém kraji v ČR žiješ a kde na Slovensku máš rodinu? Tak moc bych ti chtěla nějak pomoct, ale nevím, jestli je to v mých silách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.20 15:04

@JanyHany stredné čechy a vychod slovenska

• Citovat
  • Upravit
4785
17.6.20 15:15

Má jinou. Nesnaž se, neponižuj se. Pokud můžeš, odejdi. Mrzí mě to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.20 15:23

@Freeandwild nechcem sa ponizovat ale ten odchod je komplikovany nie je to jednoduche

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.20 15:42

@Freeandwild na druhu stranu sa za to strasne hanbim, že som bola tak naivna :(

• Citovat
  • Upravit
4785
17.6.20 16:01
@Anonymní píše:
@Freeandwild na druhu stranu sa za to strasne hanbim, že som bola tak naivna :(

Ty se nemáš za co stydět, na rozdíl od Tvého muže, který Ti lhal a nejspíš Tě podvádí.. nic špatného jsi neudělala. Teď to budeš prostě jen muset zvládnout :( Hlavně popřemýšlet, jak to bude po praktické stránce.
Asi Ti to nepomůže, ale taky jsem byla naivní, můj bývalý manžel se snažil o dítě současně se mnou i s milenkou… naštěstí nám to nevyšlo a odešla jsem včas, bezdětná… Ale zjistila jsem to taky až hodně měsíců zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí