smutná dušička

2927
27.12.05 18:29

smutná dušička

Ahoj holky, jsem momentálně sama doma a tak brouzdám po netu,abych zahnala chmury, který mě občas přepadnou. Je mi 29 let a na konci září jsem už potřetí přišla o mimi, poprvé to bylo v roce 2003 hned na začátku těh., po druhé 2004 v 11 tt. když zjistili vývoj.vadu. následovalo množství vyšetření-genetika-jsme naštěstí oba v pořádku, takže dalších x vyšetření krve, kde zjistili, že jsem v pořádku, až na malou poruchu srážlivosti krve..následovalo další těhot. (nemáme vůbec problém otěhotnět), kvůli té srážlivosti jsem si od třetího měs.píchala denně injekce do břicha a doufala, že tentokrát bude všechno OK. V 11 tt jsem začala silně krvácet, zjistili hematom v děloze, takže jsem musela jen ležet a nic nedělat..když si na to vzpomenu-bylo to to nejmenší.tripltest vyšel v pořádku a já začínala věřit, že už se nemůže nic stát. Ve 20.tt mi ale na ultr.doktor oznámil, že miminko nežije-z ničeho nic, prostě přestalo tlouct srdíčko..bylo to jako by se zhroutil celý svět..museli mi vyvolat porod,což trvalo 2 dny a já pak porodila mrtvé miminko. Nebýt prášků na uklidnění a manžela, nevím jak bych všechno zvládla. Byl se mnou celou dobu a když jsem se vrátila domů, byl jedinej, kdo mi dokázal zvednout náladu a podržet mě. To všechno se stalo už před třemi měsíci, ale Vánoce mě zase tak trochu rozesmutnily-vždyť už jsme za chvíli mohli bý konečně tři.
Teď ale nevím, co dál. Výsledky pořád žádné nemáme, takže ani nevíme,co se stalo..doktorka mi sdělila, že máme snad všechna vyšetření, co jdou, takže příště zase hop nebo trop..mám se s tímhle smířit a nic nepodnikat? nebo mám zkusit jiné-alternativní způsoby, vitamíny..? A kdy začít případně zkoušet znovu? doktoři mi říkají půl roku až rok..Vím, že je teď taková příjemná vánoční atmosféra a čas, kdy se nikdo problémy moc nezaobírá, ale někdy to na člověku leží jako balvan..proto vás prosím o radu nebo zkušenost, která by mi třeba mohla pomoct. Byla bych ale ráda i za obyčejný „pokec“ s někým, pro něhož tyhle problémy nejsou až tak cizí. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
27.12.05 19:12

Ahojky,

je mi moc lito, ze mas takoveto zkusenosti, i ja mam zkusenost se samovolnym potratem a ver,ze holek s touhle zkusenosti je more.
Doporucuji diskuzi Tehotenstvi po potratu, holciny te vyslechnou a poradi a hlavne dokazi pochopit tvoji bolavou dusicku.
Ver, ze zanedlouho budes mit mimiska znovu v brisku a vse probehne v poradku.
Hodne stesti.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
27.12.05 19:45

Ahoj, i já mám za sebou potrat a vím, co prožíváš. I když jsi na tom samozřejmě hůř než já, protože já už mám dneska doma sedmiměsíční Klárku. Věř, že i ty doma budeš mít ten řvoucí a křičící uzlíček a nakonec všechno dobře dopadne. Jak už máš v minulém příspěvku, vlož se do diskuse Těhotenství po potratu a budeš až překvapená, kolik holek a jaké mají zkušenosti. Když budeš chtít pokec, zapoj se do chatu a hned ti bude veseleji. Máš tam možnost klábosit se „snažilkama“ a probírat svoje problémy. Člověk nesmí být na svoje trápení sám, jinak by se zbláznil. Chápu, že je Ti smutno. Přeju Ti hodně štěstí. Chceš-li obyč pokec, napiš mi SZ a můžeme si třeba zavolat nebo se i sejít. Já jsem teda z Prahy-západ, tak nevím, jestli jsi někde blízko. Každopádně zavolat si můžeme :wink: Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.12.05 20:00

Ahoj Silemo,

opravdu smutné:-( Některé lidi potká v životě opravdu hodně trápení, ale věřím, že i ty budeš jednou držet své miminko v náručí. A moc ti přeju ať to netrvá moc dlouho.
Taky jsem přišla o holčičku ve 21.tt. Měla těžké vývojové vady. Jak mi bylo ti nemusím popisovat.
Znovu jsme se začli snažit po pěti měsících. No a dnes máme doma skoro osmiměsíční zlobidlo Adámka.
Prý je lepší počít miminko na jaře nebo v létě. Poradil mi to i genetik. Člověk má tak nějak víc síly a je teplo a míň chřipek a podobně. Asi na tom něco bude. Samozřejmě, že příroda to občas zařídí jinak.
Přeji Ti moc štěstíčka a hlavně zdravíčka.

Jo a taky se můžeš přidat do Zebřičkového deníčku. Jsou tam fajn holky a určitě tě všechny rády přivítáme. Jsou tam snažilky, těhulky i maminky.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.12.05 21:31

Ahojky Silemo, poslala jsem Ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
27.12.05 21:53

Silemo - rozhodně nejsi na tenhle problém sama, mrkni na můj příspěvek v tématu Těhotenství (úplně vlevo nahoře na liště) - Mimoděložní těhotenství v rohu děložním, teď už jsem pár týdnů na diskusi Těhotenství po potratu a tam je fakt fajn. Všechny jsme na stejné lodi a každá z nás moc dobře ví, co cítíš, tak se připoj, rozebíráme i různé bylinkové rady a možnosti, takže se fakt zastav, určitě Ti to pomůže, stejně jako mně i jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.12.05 08:39

Silemo, to, co tu píšeš, je strašně moc smutné, a moc Ti držím palečky, aby příště bylo všechno v pořádku a tys svoje miminko držela co nejdřív v náručí!
Máš můj obdiv, protože tohle by psychicky asi unesla málokterá z nás :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
29.12.05 09:27

Děkuju vám všem za podporu, jste milé, povzbuzuje mě, když čtu, kolik z vás mělo třeba podobné problémy a dneska už jsou maminky :) Přešla jsem do diskuze těhotenství po potratu a holky jsou tam fakt moc fajn. Pochopila jsem jedno, že stejně jako sdílená radost je dvojnásobná, tak sdílená bolest je poloviční. a za to vám všem děkuju a držím pěsti všem čekatelkám na // a těhulkám. Mějte se krásně a šťastný a úspěšný nový rok. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
29.12.05 10:49

Ahojky Silemo:O)
Jen jsem Ti chtěla říct, že Ti moc, moc, držím palečky!!!
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
29.12.05 11:49

Ahoj Silemo, nemam co napsat k tehle diskusi, ale rinou se mi slzy do oci, kdyz ctu, co jsi prozila! Moooc drzim palce, at mate brzy doma zdraveho drobecka :!

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky