Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poraďte mi prosím někdo, kde bych našla mail na dotyčnou, která jsem psala, že dokáže odhadnout v jakém měsíci bychom se měli tulit, pkud bychom chtěli holčičku a kdy, kdybychom chtěli kloučka. Docela by mě to zajímalo.
Nemohu tu diskuzi najít.
Budu vám moc vděčná. ![]()
ahojky, je to jednoduche, je to tady na strankach v TOP 10, hned na prvnim miste, teda jestli myslis vypocote pohlavi podle stari matky a mesici kdy bylo pocato.
Preji at to brzo vyjde, at uz budete mit cokoliv.
Lucie
Me to vyslo, a ja jsem podle ni taky vysla moji mamce, a zatim asi jen ve dvou pripadech z 10 to nevyslo..takze tezko rict
![]()
Nám to nevyšlo, měla to být holčička, ale je to na 99% klučík. A mé kamarádce také ne.
Zdraví Berča
Tak nám to taky nevyšlo - matka 28 let - otěhotnění listopad - měla to být holka a je to kluk jak buk!!!!
Gábina + malý Ríša (16m)
holky, podle me to je spis sranda, kdyz jsou jenom dve moznosti ![]()
bud to vyjde - pak se rekne, ze tabulka funguje, nebo to nevyjde a pak se rekne, ze se tabulka obcas splete ![]()
V našem okolí to všem vyšlo naprosto obráceně- takže se spíš řídit pravým opakem-hahaha:-))
ALe jinak není to jedno jestli to je holčička či chlapečk hlavní je, že jsou broučkové zdravoučký a ještě předtím je důležité jestli se podaří otěhotnět a to je bohužel v dnešní době mnohem větší problém:-((
Pa H+L - 3 měsíce
Myslím,že to je blbost.Mně to teda taky nevyšlo.Otěhotněla jsem v květnu nebo červnu(bylo to na přelomu),tak v obou případech to mělo být děvčátko a máme kluka!!!!!
My to trefili,jupííí.Příště chci zase holčičku,ale je to úplně jedno,hlavní je zdravý miminko!
Naďa
Mě se taky netrefili - měl to být kluk. Ale já jsem chtěla holku tak ji mám
.
Jasně,že je úplně jedno co to bude, hlavní opravdu je, aby to bylo zdravé.
Já jen, že když už se budeme snažit, tak mít alespoň trošičku naděje navíc,že to bude zase holčička, protože doma už jednu mám, neuškodí.
Tak jsem na to zvědavá. Pak vám dám vědět jak to dopadlo. ![]()
Jen takový malý dotázek, jestli jsem to pochopila správně.
V té tabulce jsou měsíce početí a podlo toho by to mělo být určené pohlaví. Je to tak???? ![]()