Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky myslím, že ty tabulky jsou blbost. Ze zvědavosti jsem na to koukala - mám děti 3 a jen u jednoho to vyšlo. Co si tak pamatuji ze zdrávky, tak mužské spermie jsou rychlejší, ale mají kratší životnost - z toho vyplývá, že větší naděje na chlapečka je těsně v době ovu. Možná zkusit nějakou metodou ten den určit. U mě to vyšlo - byla jsem na UZ kvůli nějakému vyšetření a doktor jen tak prohodil, že mám zrovna těsně před ovu. Tak jsme to zkusili - a po dvou holkách kluk
(ale 100% to asi taky není)
My se tulili v den ovulace, dle UZ a budeme mít holčičku. Už se na ni strašlivě těšíme. Ale podle toho co se píše, by to měl spíš kluk a v tabulce nám také vyšel kluk. Ale je to HOLKA! ![]()
Ahoj holky,
zaujala mě vaše diskuse, jak se to přesně bere? Bere se početí jako takové nebo začátek těhu, který je vlastně první den poslední MS, mě se to láme z října do listopadu, tak nevím jestli kluk nebo holka… ![]()
tak teda nevim, koukla jsem tam a jsem uplne vedle, asi jsme meli mit dvojcata
Maleho jsme „delali“ na dovolene ma prelomu cervence a srpna a ja tam slavila narozeniny. Takze nevim, do jakeho sloupecku se mam vlastne divat
cervenec nebo srpen a mam pocitat vek pred narozeninama nebo po nich ![]()
Vsem preju krasny den a hlavne zdrave deti at uz to jsou kluci nebo holky!
Kita