Odhad v jakém měsíci počít holčičku a v jakém kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
25.12.05 23:06

Taky myslím, že ty tabulky jsou blbost. Ze zvědavosti jsem na to koukala - mám děti 3 a jen u jednoho to vyšlo. Co si tak pamatuji ze zdrávky, tak mužské spermie jsou rychlejší, ale mají kratší životnost - z toho vyplývá, že větší naděje na chlapečka je těsně v době ovu. Možná zkusit nějakou metodou ten den určit. U mě to vyšlo - byla jsem na UZ kvůli nějakému vyšetření a doktor jen tak prohodil, že mám zrovna těsně před ovu. Tak jsme to zkusili - a po dvou holkách kluk :lol: (ale 100% to asi taky není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
2.1.06 17:28

My se tulili v den ovulace, dle UZ a budeme mít holčičku. Už se na ni strašlivě těšíme. Ale podle toho co se píše, by to měl spíš kluk a v tabulce nám také vyšel kluk. Ale je to HOLKA! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
2.1.06 21:37

hahaha, na mně nefungují žádné metody, mám čtyři dcery! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.1.06 22:03

Ahoj holky,
zaujala mě vaše diskuse, jak se to přesně bere? Bere se početí jako takové nebo začátek těhu, který je vlastně první den poslední MS, mě se to láme z října do listopadu, tak nevím jestli kluk nebo holka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 22:19

:-) tak teda nevim, koukla jsem tam a jsem uplne vedle, asi jsme meli mit dvojcata :-) Maleho jsme „delali“ na dovolene ma prelomu cervence a srpna a ja tam slavila narozeniny. Takze nevim, do jakeho sloupecku se mam vlastne divat :-) cervenec nebo srpen a mam pocitat vek pred narozeninama nebo po nich :-)
Vsem preju krasny den a hlavne zdrave deti at uz to jsou kluci nebo holky!
 Kita

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí