Těhotenské lacláče u Podívej!

22.12.05 15:56

Těhotenské lacláče u Podívej!

chci tam nakoupit, poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.12.05 15:57

upřesnění

myslela jsem obchod na www.podivej.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.05 16:13

Podivej.cz

Já si tam už nakoupila snad půlku skříně :lol:
Přítel mě sice měl za blázna, ale když oni tam maj takový pěkný oblečky, to je pak těžký odolat :lol:

• Citovat
  • Upravit
22.12.05 16:18

Tak už jsem si tam objednala, o případné zkušenosti se s vámi ráda podělím.
Ahoj a hezké Vánoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.12.05 16:46

Ahoj, nejste náhodou placené propagátorky stránek www.podivej.cz? Koukla jsem na to a myslím, že ty hrůzy co tam prodávají jsou šíleně drahé a hlavně naprosto nevkusné!!! Já jsem si nakoupila těhu oblečky taky v eobchodu (nebudu mu dělat placenou reklamu, ale ještě před 14-ti dny na těchto stránkách inzeroval), kde mají víc oblečení a těhotná v nich vypadá víc než úžasně a hlavně nemají tam kalhoty dražší než 1000,–Kč!!!!
Barbora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.05 19:03

Tak jsem koukla a fuj fuj hrůza, takový hadry a za ty ceny, myslím, že kdo chce kvalitní těhotenské oblečení, jde např. do tveretu, nebo do jiných prodejen. Tohle bych nikomu nedoporučila, ani to dětské oblečení není nic moc, nijak zvlášť pěkné a dost drahé.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
22.12.05 20:40

neprihlasena Hanka.
Nezlobte se na mne, ale zadne laclace snad nemuzou byt supr a slusive. Pracuji ve styku s klienty v oblecich a kostymech a predstava, ze tam nabehnu v laclacich - tak to bych asi bezela domu se prevleci a mela o pul dne dovolene mene. Navic mi to neprijde ani extra prakticke - nedovedu si predstavit v tretim trimestru pri curacich pauzach 3 x do hodiny jak prehazuju ksandy sem a tam.
Navic jsem jedny zkusila (pekna dzinovina, Levisky a bratru za 2.500,–) a razem jsem mela v zrcadle snad o 5 kilo vic (to jsem za cele tehu pribrala 10 kg). Sportovni obleceni jsem koupila v C A, formalnejsi v NEXTu a par kousku do prace ve Formes (je to sice drazsi, ale kvalitni a da se nosit cele tehu, navic jsem vychytala zrovna slevy).
Takze ja se na stranky Podivej ani nedivam, kdyz nekdo chvali laclace. Sorry.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
22.12.05 20:41

ha tak prihlasena, tohle mi to dela od vikendu a mne bere das :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
22.12.05 21:26

Tak tohle mi neda :lol: Sice se mi laclace z Podivej extra nelibi a nekoupila bych je, ale jinak jsem mela v tehu dvoje a zvlast ty dzinovy byly super. Dokonce se mi ptaly sestry v porodnici, kde jsem je koupila, ze jeste podobny nevidely :wink: Kila mi rozhodne nepridaly, a hlavne to pohodli! Ja se zase osypu, jen uslysim slovo kostym :wink: Ale proc jsem je vlastne nosila cely tehotenstvi? Jednoduse jsem pres bricho asi od 12 tt nic nesnesla. At to bylo pruzny jak chtelo, bylo mi v tom nanic. Nejradsi bych chodila jenom v triku, vadily mi i kalhotky :roll: Takze trochu tolerance, kam bysme prisly, mit vsechny stejny vkus a potize? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.12.05 21:53

Asho, osypavani neosypavani kdyz mam od zamestnavatele, ktery me plati, v pracovnim radu predepsano jake obleceni maji mit jeho zamestnanci co jsou ve styku s klienty tak tam fakt v tech laclacich nenabehnu :lol:
Jinak at si kazdej nosi co chce, me treba vyhovovaly kalhoty a sukne s tou vsitou bavlnenou v:,–(kou na brise a kamaradka mne zprazila, ze je to hnus fialovej (to jeste ma asi 50 kg, nosi bokovky a odhalene brisko ploche jedna radost :lol: ) Jinak neni kostym jako kostym - jsou velmi slusive kostymky napr. od ceskych Timoure et Group a podobne… :D
A s tema pridavanim kilo, proste mam pocit, ze se to v tech laclacich tak nejak „rozleje“, prsa se pod laclem ztrati, kdezto v prilehavem obleceni je videt jen to brisko, nakonec i ty prsa…
Kazdej ma jinej vkus, ale proti gustu… :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
22.12.05 22:03

No to je prave to prilehavy obleceni, co nekomu nedela dobre :wink: A kostymky fakt ne, zadny :lol: Ale chapu, kdyz je nekdo musi, stejne tak, ze nekdo musi laclace :wink: A zalezi na postave, mne nastesti neroztekla :)
Mmch, kdyz jsem poprvy videla kalhoty s tou v:,–(kou, zdesila jsem se 8O :wink: Jenom proste nechapu, proc sem vlastne pises? Nebo tady jde o hodnoceni vkusu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.12.05 22:59

fajn uz nepisu a nehodnotim.

Ja jen myslela, ze diskuze je od slova diskutovat a to i kdyz mam opacny nazor. Ale asi ne. Z tohoto důvodu jsem prestala „diskutovat“ na Rodine.cz. Jen tam se vzdycky na cloveka s jinym ci opacnym nazorem sesypalo jedincu vic, prave diky tomu je mi veeeeelmi sympaticke emimi…

Takze na zaver - laclace se mi nelibi tecka nos si Asho co chces tecka a hezke vanoce tecka (treba i s tema laclama pod stromkem) :lol: 8O :D

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
22.12.05 23:03

kdyz uz jsem tady za tu hodnotitelku vkusu :wink: tak tvuj blondaty chlapecek je moc roztomily, ma hezke laclace a ksiltovka mu taky moc slusi! :D

• Citovat
  • Upravit
29730
22.12.05 23:27

Hanko, neurazej se, jenom tady se nikdo neptal na nazor na laclace, ale na obchod, vis? Tak mi to prislo takovy…no nediplomaticky :wink: Tehule jsou citlivy 8) :)
Jinak na emimi se to taky reze, jako vsude :lol:
Laclace pod stromkem bohuzel nebudou a pokud jeste budu mit to stesti je nosit, budu jen rada…ale treba mi druhy tehu povoli i neco jinyho :wink:
Jinak hezky Vanoce a dik za pochvalu, pokud jsi to myslela tak, jak ja to cetla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.12.05 00:07

Zmenila jsem ikonku, pul roku fuc, je nacase aktualizovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie