Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si tam už nakoupila snad půlku skříně ![]()
Přítel mě sice měl za blázna, ale když oni tam maj takový pěkný oblečky, to je pak těžký odolat ![]()
Tak už jsem si tam objednala, o případné zkušenosti se s vámi ráda podělím.
Ahoj a hezké Vánoce!
Ahoj, nejste náhodou placené propagátorky stránek www.podivej.cz? Koukla jsem na to a myslím, že ty hrůzy co tam prodávají jsou šíleně drahé a hlavně naprosto nevkusné!!! Já jsem si nakoupila těhu oblečky taky v eobchodu (nebudu mu dělat placenou reklamu, ale ještě před 14-ti dny na těchto stránkách inzeroval), kde mají víc oblečení a těhotná v nich vypadá víc než úžasně a hlavně nemají tam kalhoty dražší než 1000,–Kč!!!!
Barbora
Tak jsem koukla a fuj fuj hrůza, takový hadry a za ty ceny, myslím, že kdo chce kvalitní těhotenské oblečení, jde např. do tveretu, nebo do jiných prodejen. Tohle bych nikomu nedoporučila, ani to dětské oblečení není nic moc, nijak zvlášť pěkné a dost drahé.
neprihlasena Hanka.
Nezlobte se na mne, ale zadne laclace snad nemuzou byt supr a slusive. Pracuji ve styku s klienty v oblecich a kostymech a predstava, ze tam nabehnu v laclacich - tak to bych asi bezela domu se prevleci a mela o pul dne dovolene mene. Navic mi to neprijde ani extra prakticke - nedovedu si predstavit v tretim trimestru pri curacich pauzach 3 x do hodiny jak prehazuju ksandy sem a tam.
Navic jsem jedny zkusila (pekna dzinovina, Levisky a bratru za 2.500,–) a razem jsem mela v zrcadle snad o 5 kilo vic (to jsem za cele tehu pribrala 10 kg). Sportovni obleceni jsem koupila v C A, formalnejsi v NEXTu a par kousku do prace ve Formes (je to sice drazsi, ale kvalitni a da se nosit cele tehu, navic jsem vychytala zrovna slevy).
Takze ja se na stranky Podivej ani nedivam, kdyz nekdo chvali laclace. Sorry.
ha tak prihlasena, tohle mi to dela od vikendu a mne bere das ![]()
Tak tohle mi neda
Sice se mi laclace z Podivej extra nelibi a nekoupila bych je, ale jinak jsem mela v tehu dvoje a zvlast ty dzinovy byly super. Dokonce se mi ptaly sestry v porodnici, kde jsem je koupila, ze jeste podobny nevidely
Kila mi rozhodne nepridaly, a hlavne to pohodli! Ja se zase osypu, jen uslysim slovo kostym
Ale proc jsem je vlastne nosila cely tehotenstvi? Jednoduse jsem pres bricho asi od 12 tt nic nesnesla. At to bylo pruzny jak chtelo, bylo mi v tom nanic. Nejradsi bych chodila jenom v triku, vadily mi i kalhotky
Takze trochu tolerance, kam bysme prisly, mit vsechny stejny vkus a potize? ![]()
Asho, osypavani neosypavani kdyz mam od zamestnavatele, ktery me plati, v pracovnim radu predepsano jake obleceni maji mit jeho zamestnanci co jsou ve styku s klienty tak tam fakt v tech laclacich nenabehnu ![]()
Jinak at si kazdej nosi co chce, me treba vyhovovaly kalhoty a sukne s tou vsitou bavlnenou v:,–(kou na brise a kamaradka mne zprazila, ze je to hnus fialovej (to jeste ma asi 50 kg, nosi bokovky a odhalene brisko ploche jedna radost
) Jinak neni kostym jako kostym - jsou velmi slusive kostymky napr. od ceskych Timoure et Group a podobne… ![]()
A s tema pridavanim kilo, proste mam pocit, ze se to v tech laclacich tak nejak „rozleje“, prsa se pod laclem ztrati, kdezto v prilehavem obleceni je videt jen to brisko, nakonec i ty prsa…
Kazdej ma jinej vkus, ale proti gustu… ![]()
No to je prave to prilehavy obleceni, co nekomu nedela dobre
A kostymky fakt ne, zadny
Ale chapu, kdyz je nekdo musi, stejne tak, ze nekdo musi laclace
A zalezi na postave, mne nastesti neroztekla ![]()
Mmch, kdyz jsem poprvy videla kalhoty s tou v:,–(kou, zdesila jsem se
Jenom proste nechapu, proc sem vlastne pises? Nebo tady jde o hodnoceni vkusu ![]()
fajn uz nepisu a nehodnotim.
Ja jen myslela, ze diskuze je od slova diskutovat a to i kdyz mam opacny nazor. Ale asi ne. Z tohoto důvodu jsem prestala „diskutovat“ na Rodine.cz. Jen tam se vzdycky na cloveka s jinym ci opacnym nazorem sesypalo jedincu vic, prave diky tomu je mi veeeeelmi sympaticke emimi…
Takze na zaver - laclace se mi nelibi tecka nos si Asho co chces tecka a hezke vanoce tecka (treba i s tema laclama pod stromkem)
![]()
kdyz uz jsem tady za tu hodnotitelku vkusu
tak tvuj blondaty chlapecek je moc roztomily, ma hezke laclace a ksiltovka mu taky moc slusi! ![]()
Hanko, neurazej se, jenom tady se nikdo neptal na nazor na laclace, ale na obchod, vis? Tak mi to prislo takovy…no nediplomaticky
Tehule jsou citlivy
![]()
Jinak na emimi se to taky reze, jako vsude ![]()
Laclace pod stromkem bohuzel nebudou a pokud jeste budu mit to stesti je nosit, budu jen rada…ale treba mi druhy tehu povoli i neco jinyho ![]()
Jinak hezky Vanoce a dik za pochvalu, pokud jsi to myslela tak, jak ja to cetla ![]()