těhotná?

12
27.12.05 11:17

těhotná?

ahojky chci zeptat, hrozně mě bolí bradavky, jsem unavená, podrážděná, chci jen vědět, že nejsem těhotná. Jednu interupci mám za sebou a nechtěla bych to opakovat, moc příjemné to pro mě nebylo.Beru antikoncepco TRI-REGOL pravidelně až na nějaké vyjímky(třeba vynechání jedné tabletky)MS mám pravidelné.Můžete mi někdo poradit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1882
27.12.05 11:31

Ahojky,

Tri-regol jsem brala 10let bez přestávky a nestalo se mi,že bych přišla i přes tuto antikoncepci do jiného stavu. Ale hned po vysazení se mi to povedlo. Každopádně rozhodující bude jestli se dostaví menstruace nebo ne. Pokud ne, zašla bych za doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.12.05 11:38

jo já jsem realistka, ale čím to že mě ty brad…tak bolejí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 11:43

čas od času se mi to taky stávalo. Příčinu by Ti asi řekl doktor,ale někdy jsem se nemohla prsou ani dotknout. Ale netuším, čím to mohlo být. Samo to vždycky odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.12.05 16:16

Ahoj Susi, může to být klidně i příznak, že se dostaví MS. Já jsem měla totiž vždy pocit, jako že jsem těhu, bolely mě prsa, podbříšek, byla jsem protivná, prostě jsem si myslela - a doufala - že jsem těhulka. Pak se ale vždy dostavila MS:-(. Nyní jsem těhotná a žádný příznak, ani bolesti prsou, nemám.
Radím Ti, vyzkoušet TT. Ten Ti jistě napoví, zda jsi těhulka či nikoliv. Já jsem u prvního dítěte otěhotněla také přes HA, brala jsem tenkrát Trinordiol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
27.12.05 19:08

Ahoj Susi, mě někdy bolí bradavky, když mi je zima, myslím tím, když třeba venku mrzne, tak to hrozně bolí a to i potom, co přijdu do tepla a několik dní potom. A těhotná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí