Kamarádka lesbička nemůže najít partnerku

14046
9.5.12 16:02

Smutná lesbička

AHoj,
mně velmi blízká kamarádka, téměř rodina, je sama. Je lesbička a já až teď, co se k tomu přiznala, vidím, jak je těžké se mezi 4% seznámit. Je mi to moc líto, je fakt smutná a sama. Nemáte nějakou známou, kamarádku atd. Nejlépe z čech, okolo Ústí nad Labem by to bylo nejlepší. Adminům snad tahle diskuse vadit nebude, nemusím to dávat do bazárku, že ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31744
9.5.12 16:18

Zrovna na netu je spousty seznamek,právě pro tuto skupinu lidí.A věř mi,že to nejsou jen 4 procenta ;)
Jsou mezi námi a je jich strašně moc,jen bohužel nemají odvahu se ke své orientaci doznat,protože naše společnost ještě není tak úplně nejtolerantnější,i když už je to o mnoho lepší,než dřív
Takže radím klidně na net ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.5.12 16:21

Jizví, co někdy nechat všechny své ratolesti chlapovi a vyrazit s kámoškou do nějakého gayklubu? ;) . Tam je dost velká pravděpodobnost, že bude brzy ruka v rukávě.. (teda některé gay kluby jsou jen pro gaye, a lesby mají také svůj, mi tady máme gay klub smíšený i pro lesbičky - ale je to druhý konec ČR, takže pohledejte něco u vás.. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.5.12 16:22

U nás je taky smíšený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.5.12 16:27

Uz jsem koukala, ze casem asi pujdem. Jen jsem si rikala, jestli neni nekdo bliz, prece jen, chce to blizsi kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.5.12 16:37

Mám kkámojdu taky lesbičku..přestěhovala se z Varů do Prahy a co tak nějak říkala tak se seznamuji v klubech nebo na seznamce.V Praze tedy toho je hafo.Jednou mě vzala na tah a tedy jak ženský sváděly to nebylo ani možný..kam se hrabou chlapy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
9.5.12 16:53

Zkusila bych seznamku, pro začátek. A musím říct, že i mě se ta 4procenta zdají hoooodně podhodnocený odhad…

edit. K tvému dotazu ještě- mám jenom kamarády gaye, takže bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.5.12 17:08

A internetovou seznamku zkoušela? Hlavně se nenechat odradit prvním neúspěchem, rande přes inzerát bývají vesměs naprosto děsný, protože lidi, které bychom vizuelně okamžitě vyloučili, se k nám dostanou na základě toho, že umí dobře psát, ale ono to není vše. Potká 10 naprosto šílenejch lidí, od kterých bude prchat, až se jí za patama bude prášit a na pojednácté potká tu pravou a bude dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.5.12 17:10

@Gladys

S tím naprosto souhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
9.5.12 18:49

radím spíš hledat krz inzeráty..protože v klubech to je celkem děs..pokud by chtěla sex na jednu noc tak at tam jde,ale pokud chce spíš s někým pokecat, tak ne hledat v klubu,ale dát si inzerát..
osobně radím napsat inzerát v tom smyslu, že hledá spíš kámošku,příp něco víc..at se neupíná k nějaké lásce,potká hodně lidí,at na ně hned nepohlíží jako na nějaký budoucí partnerky..i člověk,který vizuelně nesedí může být fajn jako kámoš..toť zkušenost=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
9.5.12 18:53

jinak bych řekla,že holek je míň než kluků v tomhle..já jsem osobně nepotkala L holku „přirozeně“..netajím to o sobě a max se mi holky svěřujou,že se s holkou líbaly..no prostě hodně holek experimentuje,ale bez inzerátu si myslím,že bych se nikdy neseznámila=)
pokud se kamarádka teprv nedávno „přiznala“..jak se sama cítí?kolik jí je?jsem daleko,ale nějaký emailový kontakt na povzbuzení do života bych mohla dát=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerkaaAaa
15.2.13 00:48

Mám stejný problém

Ahoj, a kolik je kamarádce ;P?? Jsem tky z ÚL a trápí mě stejný problém. Bohužel se bojím přiznat jká doopravdy sem. Kdybych našla svou spřízněnou duši možná by mě nakoplo to vykřičet do světa ;)) :srdce:. Terka

• Citovat
  • Upravit
1
18.3.14 17:39

Taky stale hledam a nemohu najit.Tak pokud je tu nejaka holcina, ktera taky nemuze najit, nebo ma kamaradku co hleda, tak mi prosim piste na tel.*** Diky Dana

Příspěvek upraven administrátorem 18.3.2014 21:23 - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.4.15 20:07

Ahojky. Já jsem také lesbička a také nemam nikoo.Chci někoho do Života a moc si přeju být šťastná po boku přítelkyně. Mám krásného syna Janise a jsou mu 2měsíce. Hledám vážný vztah.Jsem z Ústí nad Lábem. Těším se. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.17 23:22

Jak mám najít vážnou známost se ženou? Seznamky jsou sice hezká věc, ale buď ty holky hledají sex navjednu noc nebo chtějí jen experimentovat. Bi nechci. Jen čistou eL. Je to naprosto nadlidský výkon. Ani nevíte jakou máte vyhodu, že jste „normální“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová