Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
z jakého slevového portálu to bylo?
jméno ck?
a jak se k tomu staví slev.portál? kontaktovala si ho?
Byl to slevový portál Intertip.cz, objevila jsem ho přes skrz.cz nebo sleviště.cz, teď si nepamatuji..to naše ubytování je na domluvě přímo s hotelem, žádná Ck tam nefiguruje, to bylo nejspíš u jiné nabídky…Volala jsem dnes večer, ihned jak přišel email z hotelu, ale i na stránkách mají napsáno, že kontaktovat do 17:00, takže to byl spíš jen pokus…
chápu že jsi vystreslá taky bych byla.
ráno tam zkus zavolat, třeba se jen nenapojila ze slev. portálu platba na hotel.
Sterezie moc mě to mrzí
snad je to jen nedorozumění a vy odjedete a strávíte super dovču, moc ti to přeju ![]()
držím palečky!
ale spíš to vidím na administrativní chybu, doufám!
podej zítra info ![]()
@kubykula píše:
držím palečky!
ale spíš to vidím na administrativní chybu, doufám!
podej zítra info
taky dík ![]()
já v to doufám, ale ti nespokojení s jinou slevou mě dohnali právě k těm černým myšlenkám
a zas si říkám, kdyby mě chtěl někdo oškubat o peníze, tak proč by se pak ještě piplal s nějakým voucherem…
no holky, dík za podporu a zítra se uvidí..
Záleží, jak dlouho se hotel s portálem snaží spojit. Jestli včera a dnes (nebo třeba i od soboty), tak chápu, že tam nejspíš nikdo není, všichni měli volno. Snad se to zítra vyřeší. ![]()
Nu moje známá zkoušela prodávat určité služby přes slevový portál (ne tento, ale jiný). Výsledkem bylo, že spousta lidí si tam službu skutečně koupilo, ovšem slevový portál té mojí známé nechtěl vyplatit peníze, že prostě nemají, že musí vyplatit nejprve jiné apod. prostě jí začali chodit lidi na splnění slevy a přitom žádné peníze nedostala. Teď bylo jen na ní jak se k tomu postaví, jestli lidi nepřijme s tím, že portál nefunguje jak má, nebo jestli služby provede a hold na tom bude tratná a zákazník se třeba aspoň v budoucnu vrátí.
No zvolila druhou variantu. Takže zdarma opečovávala zákazníky.
Možná se tento hotel k tomu postavil naopak a nechce plnit, dokud portál nezaplatí. ![]()
@cancerka píše:
Nu moje známá zkoušela prodávat určité služby přes slevový portál (ne tento, ale jiný). Výsledkem bylo, že spousta lidí si tam službu skutečně koupilo, ovšem slevový portál té mojí známé nechtěl vyplatit peníze, že prostě nemají, že musí vyplatit nejprve jiné apod. prostě jí začali chodit lidi na splnění slevy a přitom žádné peníze nedostala. Teď bylo jen na ní jak se k tomu postaví, jestli lidi nepřijme s tím, že portál nefunguje jak má, nebo jestli služby provede a hold na tom bude tratná a zákazník se třeba aspoň v budoucnu vrátí.
No zvolila druhou variantu. Takže zdarma opečovávala zákazníky.Možná se tento hotel k tomu postavil naopak a nechce plnit, dokud portál nezaplatí.
No o jednom takovém jsem slyšela. A pak v tom salonu kvůli nim nebrali lidi s vouchery. Takže akorát naštvali zákazníky
![]()
Tak jsem se dovolala (což považuju za plus
), bylo mi řečeno, že žádný problém nezaznamenali a vlastně to, co psala @Titty , že pokud je kontaktovali teď v posledních pár dnech, tak v kanceláři nikdo nebyl, já včera do hotelu psala, kdy kontaktovali portál, ještě mi neodpověděli, tak uvidím..zároveň tedy paní „přiznala“ problém s tím jedním zájezdem, nicméně toto že by mělo být v pořádku a že zjistí, kde je chyba a během dneška, zítřka mi dá vědět…takže jsem napnutá jak kšandy a pokud do zítřejšího odpoledne nezavolá a telefon pak nezvedne, je vcelku jasno…byla moc milá, ale já mám zkušenost blbou i s milými lidmi, takže ještě neříkám hop, dokud jsme nepřeskočili ![]()
Ahoj,
jsem zoufalá a prosím o radu!
portál s lidmi napůl komunikoval…nicméně Ti, co se přihlásili o vrácení peněz se prý odpovědi nedočkali…
Před časem jsme si koupili na slevovém portálu voucher za 5500kč na ubytování v Itálii, zkontaktovali jsme hotel, domluvili termín (ten je za 14dní), zaplatili, přišel voucher- vše OK…samozřejmě před koupí jsem projela jméno portálu strejdou Googlem, který nic závadného nesdělil…avšak! dnes mi přišel mail z hotelu, že se omlouvají, ale z portálu neodpovídají, tudíž pokud se s nimi nespojí, tak nás nemohou ubytovat…zvedl se mi žaludek, o penězích, o tom že se těšíme jak malí, o tom že jsem do toho zatáhla kamarádku, která má jet s námi, ani nemluvím…mě je prostě z těchto věcí na nic!
Tak jsem se jala mrknout na strejdu Googla znovu, nic závadného, až na FB stránku portálu, kde si lidé stěžují na jeden konkrétní zájezd, který se nekonal, tam tedy figuruje ještě nejspíš smyšlená cestovka, která nejspíš nemá s portálem co dělat, ale kdo ví
Máme nějakou šanci?