Sebevražda a záchranáři

2969
7.5.12 14:29

Sebevražda a záchranáři

Tak teď mi málem vypadly 8o . Volala mi máma,že od mojí sestřenice její sestřenici se oběsil manžel. Ono to nebylo až tak nečekané,byl psychicky nemocný,bral,spíše nebral léky. Počkal si až bude uspávat malou a odešel na zahradu,kde své dílo vykonal na ořešáku. Ona zavolala záchranku,policii a teď se podržte,policie ji řekla,že si ho má odříznout sama. No málem jsem šla do kolen. Představa:
1. jak ona taková křehotinka leze na strom a tam ho odřezává,on padá nekontrolovatelně kamsi do trávy
2.ona jako manželka zděšená touto situací

Nakonec ji prý pomohl soused,který ho odřízl a pohřebáci si ho už nejspíš naložili a odvezli

Možná se pletu a je to naprosto normální věc,ale mě to tedy fakt dostalo. Když ho ohledával doktor,tak to udělal na stromě?
Představa,jak se třeba doma někdo podřízne ve vaně a oni vám řeknou ať si ho vytáhnete z tý kaluže krve. Pro mě je to hnus,hlavně že se zachraňuje kdejaká kočka ze stromu,teď mic proti zvířátkům. :think:

Dotatek:řekli ji to když už byli na místě,nikoliv v telefonu

Příspěvek upraven 07.05.12 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
7.5.12 14:33

No jestli ho neměla odříznout kdyby byla ještě nějaká šance :?: 8o Jiank teda strašný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.5.12 14:34

To je teda drsné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.5.12 14:36

Doufám, že se nikoho nedotknu, ale mě se třeba oběsit manžel nebo někdo blízký tak první co je, tak běžím odříznu a volám…
Tak bych to dělala já.. Asi bych nečekala až mi přijede záchranka a policie a odřízla mi ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.5.12 14:37

To je tedy síla 8o Nezdá se mi to, jako běžný postup…
Chudák jeho žena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.5.12 14:37

8o 8o 8o no to koukam jako puk taky. Vzdyt musi ohledat misto cinu ne?

Te pani mi je ale straslive lito :( Ditko ma male? To je strasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.5.12 14:38
@kvaček píše:
Doufám, že se nikoho nedotknu, ale mě se třeba oběsit manžel nebo někdo blízký tak první co je, tak běžím odříznu a volám…
Tak bych to dělala já.. Asi bych nečekala až mi přijede záchranka a policie a odřízla mi ho…

No to máš pravdu, že já asi taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.5.12 14:38

@kvaček ja to teda pochopila, ze uz jako bylo jasne, ze je pozde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
7.5.12 14:39

V naší zemi je možné všechno, ale tohle je fakt morbidní. Jakoby nestačilo, že právě přišla o manžela a otce svého malého dítěte. Prostě děs.

• Citovat
  • Upravit
14335

já vím, ale ten pocit… Jakože kdyby jsme měli tělo , které by plavalo ve vodě v bazenu, třeba dítě, zvíře máš milovaný blízký, taky ho vytáhnete..
Jako já jsem psala první reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

A nerekli ji to spis zachranari? Treba mohla byt sance. Delala jsem nekolik kurzu a vsude nam rikali, ze v takovem pripade prvni odriznout.
Jinak je to teda desny.

• Citovat
  • Upravit
7.5.12 14:40

to je teda strašný 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940

No řekla bych, že ho měla odříznout proto, že kdyby ještě žil, tak aby ho ještě mohli zachránit, každá vteřina je asi dobrá :nevim: Když někdo bude hořet, tak se taky pokusíš ho uhasit a nebudeš čekat, než přijedou hasiči :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969

Holky nevím jak dlouho na té větvi visel,jestli byla možnost ho ještě zachránit. Asi ho měla zkusit odříznout sama,proč to neudělala to nevím.Mě se spíš jedná o postup nejspíš té policie,že řeknou,paninko odřízněte si ho sama.
Holčička má asi tak 4 roky

Příspěvek upraven 07.05.12 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
7.5.12 14:41

Já si myslím, že to tak bylo míněné spíš jako ať se ho pokusí odříznout sama, protože by mu tím zvýšila šanci na přežití, než přijede záchranka. Ono je to třeba 5-10minut a ty jsou pro přežití důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová