Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak teď mi málem vypadly
. Volala mi máma,že od mojí sestřenice její sestřenici se oběsil manžel. Ono to nebylo až tak nečekané,byl psychicky nemocný,bral,spíše nebral léky. Počkal si až bude uspávat malou a odešel na zahradu,kde své dílo vykonal na ořešáku. Ona zavolala záchranku,policii a teď se podržte,policie ji řekla,že si ho má odříznout sama. No málem jsem šla do kolen. Představa:
1. jak ona taková křehotinka leze na strom a tam ho odřezává,on padá nekontrolovatelně kamsi do trávy
2.ona jako manželka zděšená touto situací
Nakonec ji prý pomohl soused,který ho odřízl a pohřebáci si ho už nejspíš naložili a odvezli
Možná se pletu a je to naprosto normální věc,ale mě to tedy fakt dostalo. Když ho ohledával doktor,tak to udělal na stromě?
Představa,jak se třeba doma někdo podřízne ve vaně a oni vám řeknou ať si ho vytáhnete z tý kaluže krve. Pro mě je to hnus,hlavně že se zachraňuje kdejaká kočka ze stromu,teď mic proti zvířátkům. ![]()
Dotatek:řekli ji to když už byli na místě,nikoliv v telefonu
Příspěvek upraven 07.05.12 v 14:44
No jestli ho neměla odříznout kdyby byla ještě nějaká šance
Jiank teda strašný ![]()
Doufám, že se nikoho nedotknu, ale mě se třeba oběsit manžel nebo někdo blízký tak první co je, tak běžím odříznu a volám…
Tak bych to dělala já.. Asi bych nečekala až mi přijede záchranka a policie a odřízla mi ho…
To je tedy síla
Nezdá se mi to, jako běžný postup…
Chudák jeho žena ![]()
no to koukam jako puk taky. Vzdyt musi ohledat misto cinu ne?
Te pani mi je ale straslive lito
Ditko ma male? To je strasne!
@kvaček píše:
Doufám, že se nikoho nedotknu, ale mě se třeba oběsit manžel nebo někdo blízký tak první co je, tak běžím odříznu a volám…
Tak bych to dělala já.. Asi bych nečekala až mi přijede záchranka a policie a odřízla mi ho…
No to máš pravdu, že já asi taky…
@kvaček ja to teda pochopila, ze uz jako bylo jasne, ze je pozde ![]()
V naší zemi je možné všechno, ale tohle je fakt morbidní. Jakoby nestačilo, že právě přišla o manžela a otce svého malého dítěte. Prostě děs.
já vím, ale ten pocit… Jakože kdyby jsme měli tělo , které by plavalo ve vodě v bazenu, třeba dítě, zvíře máš milovaný blízký, taky ho vytáhnete..
Jako já jsem psala první reakci…
A nerekli ji to spis zachranari? Treba mohla byt sance. Delala jsem nekolik kurzu a vsude nam rikali, ze v takovem pripade prvni odriznout.
Jinak je to teda desny.
No řekla bych, že ho měla odříznout proto, že kdyby ještě žil, tak aby ho ještě mohli zachránit, každá vteřina je asi dobrá
Když někdo bude hořet, tak se taky pokusíš ho uhasit a nebudeš čekat, než přijedou hasiči ![]()
Holky nevím jak dlouho na té větvi visel,jestli byla možnost ho ještě zachránit. Asi ho měla zkusit odříznout sama,proč to neudělala to nevím.Mě se spíš jedná o postup nejspíš té policie,že řeknou,paninko odřízněte si ho sama.
Holčička má asi tak 4 roky
Příspěvek upraven 07.05.12 v 14:41
Já si myslím, že to tak bylo míněné spíš jako ať se ho pokusí odříznout sama, protože by mu tím zvýšila šanci na přežití, než přijede záchranka. Ono je to třeba 5-10minut a ty jsou pro přežití důležité